Eluveitie-everything remains as it never was

Απο τις ανερχομενες μπαντες στον χωρο της Folk metal κυκλοφορουν το νεο του άλμπουμ στις 19 Φεβρουαριου.

2 νεα κομματια ακουγονται εδω και όπως φαινεται αλλη μια δισκαρα μας περιμενει :slight_smile:

http://www.myspace.com/eluveitie

Κ βιντεοκλιπαρα http://www.youtube.com/watch?v=kb8WGig0MLU
Το αναμενουμε αγωνιωδως!!!

Σε δυο χρονια το πολυ θα εχουνε ανεβει αρκετα επιπεδα στο χωρο της μεταλ…γιατι κατα την γνωμη μου εχουνε ‘‘εφευρει’’ κατι καινουργιο στον σκκηρο ηχο…( τραγουδαρες και τα δυο καινουργια )000000

Όντως τα 2 τραγούδια μαμούν και άνετα πχ θα ήταν μέσα στο Slania. Περιμένω καλό δίσκο και μάλλον θα είναι όπως έχουν τα πράγματα:D:D

παιδια τα τραγουδια ειναι απιστευτα!!!
περιμενουμε μεγαλο αλμπουμ απο αυτη τη μπανταρα!

Μου αρεσει πολυ η μουσικη αυτης της μπαντας…Τα καινουργια τραγουδια ειναι εξαιρετικα!!!

it’s out there. 8)

ποτε κυκλοφορει επισημα η δισκαρα??

Στο myspace λεει 19 Φεβρουαρίου.

ok thanks

3 ακροάσεις ως τώρα και μπορώ να βγάλω τα πρωτα συμπεράσματα. Οι Eluveitie λοιπόν έβγαλαν το slania part.2. Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτο μιας και δεν έχουν και καμία τεραστια δισκογραφία για να πει κάποιος πως έχει κουράσει το στυλ τους, ωστοσο για να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα. Σε αντιθεση με του Dark Tranquillity τα κομματι που διερευσαν σε αυτην την περίπτωση είναι πιθανόν και τα καλύτερα του άλμπουμ. Γενικά καλό είναι μεν αλλα οι δικές μου προσδοκίες απο αυτούς ίσως να ήταν μεγαλύτερες απο ότι θα έπρεπε.

Καλός δίσκος, από ένα τίμιο συγκρότημα που μ’άρεσε αρκετά live, αλλά ο προηγούμενος δίσκος κατέμέ ήταν καλύτερος:):!:
Ουφ ήθελα πολύ να το γράψω κιεγώ αυτό για έναν καινούριο δίσκο:):!:

Ενταξει τον δισκο τον εχω λιωσει τις τελευταιες μερες, ξεχωριζω τραγουδια οπως everything remains (as it never was), thousandfold, quoth the raven, dominion κ.α. Αναμενουμε κ καινουργιο δισκο απο Finntroll πολυ συντομα ετσι?

Δευτέρα θά’ναι στα δισκάδικα:):!:

http://www.rocking.gr/review2824.php

Συμφωνώ με το review και εγώ. Μπορούσαν άνετα να το ονομάσουν Slania II, μέχρι και το εξώφυλλο είναι παρόμοιο. To αlbum δεν είναι κακό, αν μη τι άλλο, απλά πολλούς σίγουρα τους ξενερώνει που πάτησαν στην ίδια, πετυχημένη βάση.

Βασικά δεν υπάρχει να πεις και τίποτα διαφορετικό, όποιος έχει ακούσει το slania θα καταλάβει. Ωραίο album, ακούγετε εύκολα, ωραία κομμάτια. Ελπίζω εγώ την επόμενη φορά να κάνουν κάτι πιο προσωπικό, όπως τονίζει και ο Jester.


Now playing: Eluveitie - Isara
via FoxyTunes

Ναι και εγώ συμφωνώ με την κριτική. Το έχω ακούσει αρκετές φορές ως τώρα και δεν είναι δυστυχώς κάτι το ιδιαιτερο ούτε το ξεχωριστό. Σιγουρα αρκετά κατωτερο του slania έχει κάποιες κομματαρες αλλα μέχρι εκει. Κάπου το περιμενα πάντως πως δεν θα απομακρυνθούν καθόλου απο το στυλ του Slania. Θα αργήσει να πάει για αγορά, υπαρχουν πολλές άλλες προτεραιοτητες.

Πήρα την lmt με το dvd, και στην πρώτη ακρόαση, το βρήκα τουλάχιστον πολύ καλό:):!: Κυρίως το Nil και τα Thousandfold, kingdom Come Undone, Quorth The Raven, μου έμειναν περρισότερο:):!:
Και το dvd αρκούντως χορταστικό:):!:

εμενα μου φανηκε φοβερο το αλμπουμ με κομματαρες…ξεχωριζουν για μενα τα kingdom come undone(E.Π.Ο.Σ) the essence of ashes, lugdunon(καιρο ειχα να ακουσω τοσο μελωδικα γαματο κομματι…!)
thousandfold, ενω απιστευτα ειναι και τα nil ,dominion,quoth the raven,το ομωνυμο…

πιστευω οτι θα ειναι στους καλυτερους δισκους της χρονιας…

Γαμαει το σιντακι…Μπορει να μην ξεχωριζει και πολυ απο το σλανια αλλα εχει κομματαρες που σου κολλαν και δε λεν να ξεκολλησουν!!! Αγαπημενα τα Quoth the raven,Kingdom come undone,dominion,thousandfold