Νemesea The Greek Tour 22/5/2010-1/5/2010

Παιδια ομολογω οτι δεν τους γνωριζα,αλλα ειδα αφισα τους στο Cafe Santan(Βολος)oπου πηγα για το live των ‘‘Σπυριδουλα’’.Μπηκα στο site τους και ειδα οτι θα κανουν πανελληνια tournee!Οποιος γνωριζει λεπτομερειες ας πει κανα δυο λογια.Ξερω οτι ειναι Ολλανδοι και παιζουν gothic metal με alternative και pop στοιχεια.

http://www.nemesea.com/index.php?page=upcoming-gigs

Δεν απαντησε κανενας τοσες μερες,αλλα δεν υπαρχει πλεον λογος καθως ακυρωθηκε η περιοδεια τους στη χωρα μας,λογικα λογω τεφρας.

http://www.nemesea.com/index.php?page=upcoming-gigs

Λογω τέφρας και λόγω κάποιων ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής, όπως π.χ. Κερκυρα, Καρδίτσα, Γιάννενα και Κόρινθο. Επίσης και το support γκρουπ τους , οι Aneris ακύρωσαν με τη σειρά τους. Δυστυχώς θα πρέπει να συνηθήσεις φίλε μου, πως η Ελλάδα είναι χώρα των 2 και 3 γκρουπ τα οποία πουλάνε με τις ευχές κάποιων περιοδικών κτλπ. Δυστυχώς προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό, αλλά κάποιες ατυχίες(ηφαίστειο Ισλανδίας) και κάποιοι ατάλαντοι και ανώριμοι bookers στο Scala live stage στη Καρδιτσα, στο Romeo’n’Juliet της Κερκυρας, στον Παλιό Σταθμό στα Γιάννενα και μιας ηλίθιας manager στη Λευκάδα στο Artηρία stage ακύρωσαν το tour. Από τη μεριά μου έχω να πω μόνο λυπάμαι και πως αυτό το πράμα δε θα ξανασυμβεί. Οι ηλίθιοι απο του χρόνου δε θα έχουν θέση στα live μας…Μαθαμε πια…

Με εκτίμηση,
Devil Randime

Προφανως μιλας εκ των εσω,αρα για να τα λες αυτα κατι παραπανω θα ξερεις και το σεβομαι.Εγω ομολογω πως το εν λογω γκρουπ δεν το ηξερα,αλλα θα πηγαινα στο live ασυζητητι!Ας ελπισουμε οτι αυτο ηταν μια ασχημη παρενθεση και οτι θα αναλαβουν καποιες εταιρειες να κανουν live και εκτος Αθηνων,καθ’οτι μουσικοφιλο κοινο υπαρχει ανα τη επικρατεια και εν δυναμει μπορει να στηριξει αναλογες κινησεις.

Ω κοίτα να δεις και θα θελα να τους δώ… Ακύρωσαν όλα τα λάιβ?:?

Μιλαω εκ των έσω γιατι εγώ τους έφερνα Ελλάδα. Και μολις πιο πάνω εξήγησα τους λόγους για τους οποίους και ακυρώθηκαν. Και πιστεψέ με, απο Σεπτέμβρη θα βλέπετε μεγαλες μπάντες απο μένα και στην επαρχία (για να μη σου πω μόνο επαρχία). Είναι εφικτό και θα γίνει. Σκοπός μου είναι να μην ξανακάνω live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απο κάποιο σημείο και μετα. Τώρα θα κλείσω τη σεζον με τους Xandria που φέρνω στη Θεσσαλονίκη-8Ball Club και Αθήνα-ΑΝ Club, για πρώτη φορα στην Ελλάδα με τους οποίους μάλιστα κατάφερα και συμφωνήσαμε να έρθουν με την πρώτη τους και original τραγουδίστριά τους, μονο για τα show τους σε Ελλάδα. Όποιος πιστος ας προσέλθει. Εισιτηριάκια θα βρείτε και στο Ticket House.

Mε εκτίμηση,
Devil Randime

Γιατί όχι όμως άλλα λάιβ σε Αθήνα και Θεσσαλόνίκη? Δε λεώ σε αυτό τον τομέα ευνοούμαστε πολύ σαν πόλεις αλλά για πιο λόγο να στερηθούμε επερχόμενα λάιβ?

Επίσης με εκτίμηση