Ας πουμε τιποτα και για τουσ δικους μας Fall of Man…μαλλον ειναι πιο melodic hardcore και λιγο metalcoreιζουν σε σημεια, αλλα που αλλου να τους αναφερω? τα παιδια εχουν απιστευτο ταλεντο, κυκλοφορησαν και δισκο προσφατα, το Promises In Empty Words, που ειναι πραγματικα πολυ καλο! Παρτε και το hitακι τους, το Silence:
Εξαιρετικοί οι la dispute, μαζί με τους touche amore και τους the saddest landscape ανέστησαν το screamo τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Από αυτούς ακούς το Somewhere at the Bottom of the River Between Vega and Altair για το οποίο δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν το πόσο σπουδαίο album είναι.
Ωραία είναι και τα 3 Here, Hear που έχουν κυκλοφορήσει, αυτά κινούνται σε πιο ακουστικό στυλ.
Όλοι οι στίχοι υπάρχουν εδώ και αξίζει να δώσεις προσοχή.
Περιμένουμε και από αυτούς καινούριο album σύντομα.
BTW οι touche amore έβγαλαν video για το Home Away From Here (link) και εδώ παίζει το Tilde. Και τα 2 από το καινούριο album, θα περιμένω να ακούσω όλο το album μαζί μιας και δεν μ’αρέσει να ακούω σκόρπια τραγούδια.
Tο τσεκάρα λιγάκι αυτό προσεκτικά… Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε αρκετά καλό, απλά περιμένα κάτι αρκετά πιο κοντίνο στο σπλιτ με touche amore, τόσο ηχητικά, όσο και σε διάρκειες κλπ (δε ξέρω πόσες δουλείες έχουν μεσολαβήσει μεταξύ του σπλιτ κι αυτού του Lp). Και γενικά μάλλον οι touche amore (συγκρίνοντας κιόλας το Lp τους με αυτό που άκουσα από dispute) νομίζω ότι μου ταιριάζουν περισσότερο σαν ήχος. Πάντως ήταν καλό και σίγουρα θα το βάλω πάλι. Στίχοι, όσους έπιασα γαμάτοι, όσους δεν έπιασα θα τους μελετήσω
Το φαντάστηκα οτι θα περίμενες κάτι πιο κοντινό στο στυλ του split, αλλά και πάλι μιλάμε για μεγάλη δισκάρα. Δώστου μερικές ευκαιρίες ακόμα.
Τελικά δεν το κόβω να αγοράζω την limited έκδοση του καινούριου touche amore μιας και το site της deathwish είναι down από χθες που ξεκίνησε το preorder και ξενέρωσα πάρα πολύ + το οτι τα μεταφορικά είναι πάρα πολλά επειδή είναι βαρύ.