Αυτά που κανονίζουμε κατα καιρούς!!!
Ρε σεις τι κατάθλιπτικοι και αηδίες??? έτσι είναι η κλινική εικόνα της κατάθλιψης???:lol: :lol: :lol: ξ
Αυτά που κανονίζουμε κατα καιρούς!!!
Ρε σεις τι κατάθλιπτικοι και αηδίες??? έτσι είναι η κλινική εικόνα της κατάθλιψης???:lol: :lol: :lol: ξ
Aν καποιος γινει emo δεν εχει γυρισμο? Θα ειναι μια ζωη emo? γμ τα emo γμ ρε …:? :?
Μπορειτε σας παρακαλω να μην βριζετε τους emo; Ειχα μια αγελαδα emo και μου αυτοκτονησε.
χαχαχα :lol: :lol: :lol:
Γι’αυτο σε παω επειδη βαζεις φωτο απο την πατριδα!!
Υπαρχει και το ξυλο/…
Ωωωω! Δερνεις κι εσυ emo! Ωραιος, ελα στην anti-emo οργανωση μας…
Όσο τρεντυ είναι οι emo άλλο τόσο τρέντυ είναι και οι άντι-emo.Προσωπικά μου την δίνει που σκάσαν ΞΑΦΝΙΚΑ μύτη όλοι τώρα και που είναι καθαρά τρόπος ζωής και καλά.Πολύ καταθλιπτικά πρέπει να ναι τα παιδιά της Κηφισσιάς στα starbucks…Κακοπερνάνε…Μόδα είναι θα περάσει.
Θα ξυπνάς κάθε πρωί και θα του ριχνεις νερό στα μαλλιά. Κάθε φορά που θα έχει φτιάξει την Φρατζούλα θα του την χαλάς. Άμα συνεχίσει καταφεύγεις στη λύση Ψαλίδι στη Φράτζα!
μα δεν έχεις δει τις φώτο μου? Ειμ’ ο ήμο
τι, να έρθω σε meeting και να καταλήξω με μαύρα μάτια (τα οποία να μην προέρχονται από τη σκιά που ενίοτε βάζω?)
Είμαι κατά της βίας:p
δεν δερνω εμο, τον αδερφο μου δερνω
οι εμοπ εμενα γιατι μου φαινονται πολυ ησυχα παιδακια? :-k (οι περισσοτεροι μαλλον)
βεβαια υπαρχουν και οι εξαιρεσεις…προσωπικα δεν πειραζω καποιον επειδη ειναι εμο χωρις λογο οπως οι περισσοτεροι της ηλικιας μου που το παιζουν αντρες, αλλα αν μου την μπει κανενας χαιρομαι πολυ που ειμαι εμο
τελικα πόσοι ANTI-EMO έίμαστε εδωμέσα???
3154 χρήστες και ένα spambot που νομίζει ότι είναι εμο…
o karvou ειναι emo
ενταξει παμε για ντου… δεν φοβομαστε τπτ…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
[SIZE=“6”]ψυχίατρος!!! [/SIZE]
το ξερουμε οτι πρεπει να πας μην μας το επενθυμιζεις:D
:lol3: :lol3: :lol3:
Προσοχη προσοχη δραπετευσε ψυχομανης κ σχιζοφρενης αργα χθες τα μεσανυχτα και ειναι πολυ επικινδυνος… το μονο που ξεουμε ειναι οτι εχει το ψευδωνυμο “karvou”… Φυλαξτε τα νωτα σας…μπορει να εμφανιστει εκει που δεν το περιμενετε…8O 8O :eek: [-o< :papas: