Πρεπει να οργανωσουμε σχεδιο για την εξοντωση του. Λογικα αν χαθει ο αρχηγος, οι υπολοιποι δεν θα μπορεσουν να οργανωθουν σωστα. Θα ειναι ομως δυσκολο να τον εντοπισουμε γιατι φημες λενε πως κανεις δεν εχει δει την φατσα του.
Τον Πέτρο τον είχαν συνουσιάσει κάτι ¶γγλοι μεθυσμένοι τουρίστες… Έκτοτε έχει μείνει συνήθειο εμείς οι ήμο να μην είμαστε και τόσο φανατικοί άνδρες:-s
πρεπει να ξεκανουμε τον ΄πελεκανο΄επειγόντως:-k :-k :-k
Ναι αλλα πρεπει να φανει σαν ατυχημα. Αλλιως τα emo Θα συσπειρωθουν και θα ζητησιυν βοηθεια απο τα emo του εξωτερικου οποτε τα πραγματα θα γινουν δυσκολα…
Aμαν πια με το κόμπλεξ σας με τα Starbucks της Κηφησσίας. Θα με κάνετε να μην πηγαίνω πλέον:p
Που σας έχει κολλήσει αυτό με τους emo και τα Starbucks δεν ξέρω. Έχω να δω εκεί emo πάνω από τρείς μήνες.Πάντως σε κάτι τείχους πήγαν κάτι true και γράψαν fuck emo και κάτι τέτοια…μεγάλο κόμπλεξ τελικα:p Αααα και κάτι για judas priest έχω δει γραμμένα πολύ γέλιο.#-o
Πάντως η αλήθεια είναι ότι από τα λεγόμενα emo παιδάκια ξέρω ο ίδιος πολύ περισσότερα για την “δήθεν” φιλοσοφία ζωής τους από αυτούς που το μόνο παράπανω που ξέρουν είναι πως να ισιώνουν την φράτζα(που θα πάει θα το ανακαλύψω:p ) αλλά δεν μου προκαλούν απέχθεια γιατί θεωρώ λογικό στην ηλικία μου τα άτομα στην προσπάθεια τους για κοινωνικοποίηση και απόκτηση σεβασμού να χειραγωγούνται εύκολα προς διάφορες τάσεις μέχρι την ανακαλυψη και την σταθεροποίηση της προσωπικοτήτας τους. Ξέρω ότι όλοι κάνετε πλάκα (εκτός από ενάν:p ) οπότε δεν γράφω και εγώ εναντίον αυτής της στάσης προς το θέμα γιατί απλά ξέρω ότι αυτές οι απόψεις που εκφράζονται είναι καθαρά για να γελάσουμε και να περάσουμε καλά:)
Το emo εμφανίστηκε σαν είδος τη δεκαετία του 80 αν δεν κάνω λάθος και όπως όλα τα είδη είχε και τον αντίστιχο τρόπο ζωής… Τώρα δε ξέρω πως το ξαναθυμήθηκαν(αλλά και πάλι οι μουσικοί που το αντιπροσωπεύουν μουφίζουν. Είναι καθαρά στυλ αυτό που βλέπω γύρω μ πλέον…) αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως μου την σπάει γιατί είναι η μόδα που τυφλά πέφτουν όλοι πάνω της χωρίς να έχουν ιδέα.
Πιο σπαστικό θεωρώ που όλοι οι…τρέντυ μου μάθαν τους Nirvana και τους R.H.C.P. Τεσπά.
Πάντως άμα δεις πως ξεκίνησε το όλο στιλ ίσως αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Φυσικά το τότε δεν έχει καμία σχέση με το πως έχει εξελιχθεί σήμερα
p.s.1 αμά θυμάμαι κάλα όλο αυτό το ξεκινήσαν οι fugazi (ίσως κάνω ένα μικρό λάθος στο όνομα) ένα συγκρότημα που τους αξίζει RESPECT για την όλη στάση τους στην μουσική σκηνή αλλά και εκτός
Δεν έχω ψάξει την emo φάση. Μου είχαν πει από πριν κάτι γνωστοί που ακούνε αλλά δε τρελαίνομαι. Περί φιλοσοφίας δε με νοιάζει γιατί θεωρώ βλακεία να ακους μια μουσική και μετά να υιοθετείς μια ανάλογη ιδεολογία. Από κει και πέρα σου είπα…με emo μουσική δεν έχω πρόβλημα. Με όλα τα ποζεράκια έχω πρόβλημα που άμα αύριο τους πουλήσουν λατιν πχ θα λένε ότι είναι λάτιν και με όλα τα συγκροτήματα που είδαν τι πουλάει και βγάλαν 2 βλακείες.
θα ζητησουμε βοηθεια απο τους μεταλλαδες του εξωτερικου. λετε να γινει ο τριτος παγκοσμιος???:lol: :lol:
Από τα 226 ποστ σου, παίζει τα 220 να είναι μόνο μαλακίες! :lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ…
220 + 1
Γκιγκατρον σε παρακαλω μην ξαναπροσβαλλεις επιλεκτα μελη της αντι-emo οργανωσης ε! Τελευταια προειδοποιηση…
το σαββατο πηγα με κατι φιλους βολτα στο εξοχικο μ κ οταν φυγανε αυτοι κατεληξα-δν ξερω κ γω πως-σε μια παρεα emo…μιλαμε μετανιωσα την στιγμη που γεννηθηκα…ειναι τοσο ζωα τα παιδια,δν υποφερονται…ολο κατι μαλακιες λεγανε κ χαζογελουσαν,οι δυο ειχαν μια χτενα κ φτιαχνανε την φραντζα τους ολη την ωρα κ οι αλλοι μιλαγανε στο στυλ του msn…τρελλο γελιο…εγω ημουν σαν την μυγα μες στο γαλα…μεταλλασ ανθρωπος… ετσι οπως καθονταν στην σειρα ευκαρια ηταν να τους απαλλαξω απ’τη μιζερια τους αλλα δν το χα προβλεψει οτι θα παω κ ξεχασα την καραμπινα του παππου μ…:lol:
Χεχε…εγω ειχα βγει με οικογενειακο φιλο και κατεληξα με εμο…Η πλακα ειναι οτι κοπανανε σφηνακια ολη την ωρα για να το παιξουν αντρες (:lol: ) και οι γκομενες σε λενε ολη την ωρα “αγαπη μου”. #-o
Προτεινω vedder και helloweenakia να τους κανουμε κατασκοπους, και να τους στελνουμε στα λιμερια των emo… Την πρωτη αποστολη την εφεραν εις περας, αρα εχουνε τα φοντα για να εξελιχθουν σε james bond των true μεταλλαδων…
:lol3: :har:
στη διαθεση σας…:lol:
Ωραια η οργανωση εξαπλωνεται…
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Δλδ εσείς τόση ώρα που λέτε είμαι ροκάς είμαι μεταλάς είστε κάτι καλύτεροι από αυτούς που λένε ότι είναι emo; Κι εσείς ταμπέλες κολλάτε στον εαυτό σας.