Με τα emo πώς τα πάτε?

Στελνουμε ενισχυσεις!! Ιιιιιουυυυ Ιιιιουυυυ Ιιιιοοουυυ! Φτανει ομαδα διασωσης με κομαντος!:stuck_out_tongue:

:-# :-# :-#

Λοιπον, ειμαι ψευτης, δεν ειναι emo, πλακα εκανα…:roll:

Αν βλεπατε εσεις κοριτσι με σκια στο ματι, φραντζα να καλυπτει το μισο προσωπο, και γενικα ενα στυλ μιζεριας, τοτε τι θα λεγατε???

…How you doin??? 8)

Εσυ εισαι emo, δεν μετρας:p

Αααα θα φας καμιά ανάποδη εσύ!!! Παιδιά πλάκα κάνει… όταν έβγαλα την φοτό δεν ήερα καν τι είναι εμο!!!

Ήσουν μπροστά από την εποχή σου δλδ…

Θες και συ σφαλιάρα;;!Βαλτοί είστε ρε σεις???

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Αν και emobot εισαι θεος ρε!!!:lol:

Tελικά έτσι ήσουν?:-k

Ε δείχνω με εμο αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!

[SIZE=“6”]ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΛΑΚΑ!! Η ΡΑΝΙΑ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!! ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!! ΜΑΝΟΣ87 ΚΑΙ ΚΑΡΒΟΥ ΤΡΕΜΕΤΕ!!![/SIZE]

Κρίμα,συμπαθώ τις emo κοπέλες:p

ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Πάντα υπερβολικός μπαμπά…(στον freedomofrock :stuck_out_tongue: )

Σύντροφοι, προτείνω να την βάλουμε στο τμήμα κατασκοπίας, αν τα πράγματα είναι όπως λέτε κρίνεται ιδανική για κατάσκοπός μας ενάντια στον εχθρό. Καλώς ήρθες στον αγώνα true συντρόφισα:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[SIZE=“4”]Ώπα ρε,σιγά την οργάνωση,όταν ΕΓω ήθελα βοήθεια μ τον γείτονα που ήσασταν ρε???[/SIZE]:stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue:

Εσυ δεν εισαι που κουρευτηκε ο γειτονας??

ναι ναι σωστά

Ε, τι διαμαρτυρεσαι??? Σε απαλλαξαμε…

Η μήπως δεν είσαι εσύ που ο γειτόνας σου ακούει Gogol;;;

Νομίζεις ότι όλα αυτά έγινα τυχαία;;; Ξέρεις τι βασανισμό και εξορκισμό υπέστη από έμας για να αλλάξει…
Αλλά έτσι είσαστε όλοι…Αχάριστοι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι,σίγουρα,εσείς τον αλλάξατε:lol: :stuck_out_tongue: :lol:

Ερ-emo-νει η ψυχή μου με αυτόν δίπλα μου