Με τα emo πώς τα πάτε?

Κομπλεξικη αντιδραση ειπα πως ειναι να πας και να σπασεις καποιον στο ξυλο επειδη δεν γουσταρεις την φατσα του και οχι το να μην σ’αρεσει η φατσα του.

Γενικα θεωρω ολιγον αθλιους οσος πιστευουν οτι ντυσιμο=η μουσικη που ακουω… Προσωπικα με ειχαν επικυριξει οι μεταλαδες του σχολειου επειδη βαζω ροζ με την ατακα “φυγε Μπαρμπη”. Ακομα ο καθενας παει σοποια σθναβλια θελει, αλλα να μην γινονται μαλακιες ρε παιδες… Κατι τετοια κανουν ορισμενοι και μετα μας λενε ταραξιες…

Αυτά ακριβώς.

Αυτα που λετε ειναι φλωριες…

Εγω λεω να μαζευτουμε εμεις οι τρου μεταλλερς να τους τσακισουμε τους παλιο-ημο! Να δουν αυτοι!

Το πρώτο σωστό ποστ του Κρισπ απ’ όταν γράφτηκε στο forum

εγώ που είμαι τρου σκυλάς, να έρθω μαζί σας? θα φέρω και γαρύφαλλα… Ούτε εγώ τους μπορώ τους παλιο-hemo. Χαλάνε το ζελέ με το κιλό και πάμε στο σούπερ μάρκετ και δε βρίσκουμε το ζελέ για το μαλλί που θέλουμε…:x

Κανά κονέ να φέρεις τη Γυναίκα Μαραντόνα να ρίξει μερικά κλοτσίδια έχεις/??:lol: :lol: :lol:

Τι είναι τα emo;

:smiley:

δε ξέρω ούτε εγώ, αλλά ακούγονται τρομακτικά… Κάτι σαν τα γκρέμλινς…

Ειναι μια παγκοσμια σιωνιστικη οργανωση που εχει σκοπο να καταστρεψει το αγνο τρου χεαβιμετσαλ (με προφορα ε!) γι αυτο πρεπει να τους εξαφανισουμε!

επιβιώσαμε από κοτζάμ λαίλαπα του γκράντζ, από τους πανκ και από κατέλη… στα έμο θα κολλήσουμε? το τρου μέταλ πρέπει να μείνει ανώθευτο:lol:

Α τους παλιοτεντιμπόιδες

βασικα ειναι η καταντια του ανθρωπου που κουναει την αχλαδια…εχουν μεγαλη διαφορα απ’τους συνηθισμενους ντιγκιντανγκηδες…ειναι περισσοτερο φλωροι κ ‘ζωα’…

παντως καλα θα κανεις να μν μαθεις πολλα γυρω απ’το θεμα,μν τυχον κ σ αρεσει κ θες να γινεις κ συ…:stuck_out_tongue: :lol:

Ετσι πεστα, θα τους θαψουμε του παλιο-γκεη! Πετσινα, ζωνη με καρφια, λακ στο μαλλι και φυγαμε! Εμπρος τρου χεβιμετσαλλερς!

Αυτά τα κοριτσόπουλα είναι emo;

Αν ναι, ας μην εκφραστώ δημόσια

Καταλαβαμε τι θες να πεις παντως…:smiley:

ΘΕΟΙ!!!

ouououououououou!!! ναι οι σκατοαδερφες!! emo einai!!!:tomato:

φύγαμε…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:και μετα… :drunk: :drunk:

τι αδερφές και καραγκιόζηδες αυτοι οι emo… συγχύστηκα πάλι… πάω να βάλω queen ή wasp να στρώσω

:lol: :lol: :lol: