Με τα emo πώς τα πάτε?

τι λετε να παρουμε ολοι απο ενα ψαλιδι και οταν στον δρομο βλεπουμε emo να του κοβουμε τις φρατζες???

αυτό λέγανε διάφοροι στα 70’s για τους τότε μαλλιάδες:roll:

δεν ξερω τι λεγανε αλλα τωρα μου ηρθε για τα emo

Σατανικο!

το έχουν κάνει και άλλοι πριν από εσένα …

βρες κάτι ποιο πρωτότυπο … :lol: :lol: :lol: :lol:

@Kostis013: Έχω 1 φίλο που κυκλοφορεί στο σχολείο με μία μπλούζα που γράφει Emo-Slayerz μπροστά και από πίσω “I wish my lawn was emo, so it would cut itself” και φωνάζει στα διαλείμματα “Έξω οι Emo άπο τα σχολεία!”…
Θές να στον γνωρίσω? ^^

Ρε, λενε οτι θα μαζευτουνε στο Συνταγμα την τελευταια μερα του 2010 και θ’ αυτοκτονησουν ολοι μαζι, η κατι τετοιο.

στην εκπομπη του κουικ, ρωταει ο τερενς την κοπελα εμο

-ξερεις κοπελα μου τι σημαινει hardcore?

-μα φυσικα, για να σας το λεω…

-hardcore κουκλα μου σημαινει σκληρο πορνο!

τα σχολια δικα σας. #-o

Θα πάω να βγάλω φωτογραφίες!! #-o

Πάντως ρε παιδιά, τώρα σοβαρά, φτάνει πια με αυτούς τους ημο… Στην τελική δεν μας πειράζουν κιόλας. Ειναι χειρότερο να ασχολούνται όλοι μαζί τους ολη την ώρα… Χθες τους είδα ποσες φορές στη τιβι… Απο τις ειδήσεις μεχρι την εκπομπή “tv stars παρουσιαστε”… Είναι παντού… Και λέω εγώ τώρα, πώς να μη γίνει μοδα???

Δικιο στη φενια. Εμεις που ασχολουμαστε μαζι τους τους δινουμε ολην αυτην την διασημοτητα και τους παροτρυνουμε κι ολας να συνεχισουν γιατι γουσταρουν να μας σπανε τα νευρα…

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΜΟ! :!:

αλλα προσπαθουμε να μην το δειχνουμε, μπας και ξεπεραστει στο συντομο μελλον αυτη η μοδα.

Ναι…

To φόρουμ μας, πάντα ήταν μπροστά στις εξελίξεις. Όταν εμείς κάναμε λόγο για τους emo και πόσο επικίνδυνοι είμαστε εμείς οι emo ο υπόλοιπος κόσμος ασχολούταν με χαζά θέματα όπως η φραπελιά. Τώρα όμως είδαν το φως το αληθινό!

Τρέμε κόσμε! Είμαστε οι emo και σας ερχόμαστε! Ζήτω η φράντζα!

Λευτεριά στη κομμένη φράτζα!

χαχαχαχαχαχαχαχα

το ειδα το συγκεκριμμενο σκηνικο…μετα ηταν ετοιμος να κλαψει και αυτος σε καποια φαση.Μονο η φραντσα του λειπε και χαλαρα περνουσε γαι ιμο…ξεμωραθηκε εντελως ο τυπος…

AXAXAXAXAXAAAA!To ειδα και εγω που το σχολιασε ο Λαζοπουλος την Τριτη.

Ο,τι να ναι.#-o

Mε θυμωνουν πραγματικα, γιατι ειναι παλιοτρεντονια κ δεν το χαμπαργιαζουν! Καμια ωρα θα απαξω κανενα απο την φρατζα κ δεν ξερω τι θα γινει… Μπορει να μην μιλανε αλλα κ μονο το χαζο διθεν ειμαι κατι υφος που εχουν ειναι αρκετο.

Οι άρχοντες του σκότους-γκοθάκια που είχε σε άλλη εκπομπή πάντως με σκιάξαν περισσότερο…ΜΠΠΠΡΡΡΡΡ

Ρε αφηστε τα παιδια στην ησυχια τους.Με ποιον θα γελαμε σε περιπτωση που θα γινει μαζικη εξοντωση?

με τα βίντεο στο γιουτουμπ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πάντα ξεμωραμένος ήταν…