Με τα emo πώς τα πάτε?

Υπάρχουν και emo-robot?

εξαπλώνονται ως ιος μπορει… απο δω και περα δεν θα φοβομαστε τους σατανιστες αλλα τα emo robot BOOOOOO

Λοιπον, εγω λεω να μαζευτουμε το Σαββατο το βραδυ, να παμε στα σταρκμπακς της Κηφισσιας και να τους πουμε παλιοανοητους και κουτους!

Να προσεχουμε ομως γιατι οι emo διοικουνται απο αιμοβορους και ισχυρους ηγετες οι οποιοι μπορουν να μας διαλυσουν ανα πασα στιγμη. Ενα τυχαιο παραδειγμα :

Επομενως το Σαββατο να ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι γιατι αναμενεται παιδια να χυθει και αιμα. :expressionless: Εχω μια ιδεα, μπορουμε να δημιουργησουμε εναν αντιπερισπασμο και να τους βγουμε απο πισω και να τους διαλυσουμε. Εν πασει περιπτωσει, να ειστε ετοιμοι για τα παντα, δεν ξερω αν μπορουμε να εγγυηθουμε οτι θα γυρισουμε ολοι αρτιμελεις πισω.
Θα φερω και τον σουγια μου!!! ! !! !!!

Λεω να φερω σφεντονα κ μπουγελοφατσα, κανουν?:lol: :lol:

Συντροφε δεν ξερω αν θα σε προστατευσουν. Αν εχεις καμια χλαπατσα νομιζω οτι θα ηταν το ιδανικο. Ο Θεος μαζι μας παιδια. Ακομα κι αν ειμαστε απιστοι.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Tα είπες όλα! ΕΠίσης το nike να έχει τόσο πολύ σφιγμένα κορδόνια, όπου να σχηματίζεται η κλασσική φούσκα μπροστά, πανώ από τα δάχτυλα! Απίστευτο γέλιο.

λάθος και οι metallica μαζί μας…

έλιωσα στο γέλιο! ( sorry για το spam. )

τρομερό…

Ρε μην κοροϊδευεις. Τα πραγματα ειναι σοβαρα…

Χάλια μουσική,μόνο Scorpions μπορώ να σκεφτώ που να παίζουν τόσο χάλια.
Αλλά τους οπαδούς δεν τους κρίνεις από τη μουσική,ακόμα και αν ο μέσος όρος ηλικίας είναι 13:D :stuck_out_tongue: :smiley:

Δεν τα παμε

ΕΜΟ’s die επιτέλους.Μα είναι στυλάκι αυτό?Και το ντύσιμο,το βάψιμο άθλια!!!Σχεδόν μετάνιψσα που πήρα το cd BulletForMyValentine!!!

Εγω εχω μετανιωσει που τους εχω ακουστα κι ολας…

Πότε θα τα πείτε;;;

:cold:

Tι σχεση εχει το παω με το λεω ρε παστουρμοβλαχε?

Κι εγω αυτο αναρωτιομουνα…:-s

Αν και έπρεπε να το πιάσεις:

“Δεν τα 'παμε” = συντομογραφία του “δεν τα είπαμε”

:roll: :-s

#-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: