Με τα emo πώς τα πάτε?

ναι και να γεμισει τα χερια του με λακ???

Καλά,δεν ξέρω πόσους emo έχετε πλακώσει εσείς,ιδιαίτερα πόσες κοπέλες εγώ όμως δεν έχω ξανακούσει μαλακία από emo.Μπορεί να μη γουστάρω το στυλ τους και να μην πάω το όλο…“κίνημα” τους αλλά ούτε αφορμές έδινα ώστε να λένε μαλακίες ούτε πλάκωνα χωρίς λόγο όπως κάποιοι άλλοι.Όταν μάλιστα είχα ακούσει ότι emo μαχαίρωσαν κάποιους άλλους επειδή ήταν άλλο στυλ είχα μείνει έκπληκτος γιατί και καλά αυτοί δεν προκαλούσαν κι έτσι…εγώ αυτό ξέρω κι ας είναι όλα τα άλλα δικαιολογίες.

συμφωνω απολυτως

Αστικοί μύθοι…δλδ τι άλλο θα ακούσουμε?Ανθρώπους να μαχαιρώνουν άλλους για τις φαβορίτες τους?

Πραγματι.
Σε λιγο θα ακουσουμε και γι ανθρωπους που πλακωνονται για τις ομαδες.

Δεν είδατε “το κουτί της πανδώρας”,που είχε θέμα emo,κάγκουρες,trendy πρίν από λίγο καιρό ? Εκεί οι κάγκουρς και καλά,κάναν ΤΙΣ καφρίλες.Εδώ παραδέχτηκε ο άλλος on camera ότι έχωσε σφαλιάρα σε 14χρονο…17(τουλάχιστον)χρονών βόδι.Αυτό είναι μαγκιά ? Μάλλον όχι…

Αυτοί είναι πρεζάκια ή “άλλα φρούτα”…

Είναι πολύ διαφορετικό αν και αναλόγως χαζό,ο ξέρεις αυτό:wink:

το καλο με ολη την υποθεση καγκουρες emo tredy ειναι οτι πλακωνονται μεταξυ τους στις τηλεορασεις και μας προσφερουν αφθονο γελιο

Επικά ποστ. Η γραφικότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Ήρεμα ρε! Δε βλέπεις πως μιλάει? Μπορεί να είναι ο Τσακ Νόρις :!:

Ο Τσάκ Νόρις δεν θα μίλαγε,θα είχε σκοτώσει ήδη όλους τους emo.Μετά θα πάθαινε κατάθλιψη απο ενοχές και θα γινόταν και αυτός emo!

σιγα μη γινοταν ο τσακ νορρις εμο…αν ηθελε να τουσ μοιασει,
η ολη αυτη επιδημια θα μετονομαζοταν πια σε τσακνοριαση!!!

ι εμο στην αμερικη ειναι πολυ διαφορα ακουνε ρολ ν ρολ και λιγο ναζι στην ελλαδα δεν καταλαβα τη ιδεολογια παραουσιαζουν εχο ενα φιλο στο οστιν τεχας μενει και υπαρχουνε πολλα μαγαζι με εμο σταφ αλλα οχι αυτο μαυρο που βλεπω ελλαδα ολο τελειος διαφορετικο

μη σου πω πως το emo στην Ελλάδα ελάχιστα σχετίζεται με τις μουσικές προτιμήσεις…

ιπαρχει ενα (κλαμπ) τοκιο πολισ κλαμπ λεγετε και κανει βραδιεσ κατα των εγχρωμον και που ειναι εβραιοι ειναι θλιβερο πολυ πηγενουνε οργανωσεισ απεξω και φοναζουναι οποτε καλυτερα τα πραγματα ελλαδα στη ελλαδα ειναι καλα παιδια ο ξαδελφο μου ειναι που μενει εκει μικρος ειναι δικαολογιτε χαχα .

ian$, αν μπορείς μη βάζεις χρώμα στα ποστς σου, γιατί κουράζει. Επίσης, το τελικό σίγμα στα ελληνικά πληκτρολόγια είναι το πλήκτρο “w” :wink:

Καλώς μας ήρθες! :slight_smile:

εμένα πρόσφατα ένας φίλος ανακαλυψε ότι είναι emo πραγματικα μεσα τοy… δεν με πειραζει αρκει να μην γινει και by:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μαλλον στη ελλαδα αυτο σημαινει emo by…Emo means emotional and typically it’s towards the darker emotions in life.φαινεται λιγο δυσκολο να ξεχωρισεις αν ειναι αγορι κοριτσι και γιαυτο λεμε bysexual.

μας διαβαζε μια καθηγητρια της κοινωνιολογιας σημερα ενα αρθρο περι emo… το τι μαλακιες ελεγε δεν περιγραφονται… καπου στο τελος συσχετιζε την heavy metal με το κινημα των emo… πολεμος εγινε στην ταξη