Enforcer - Diamonds

εμετέ

μλκς στημένη μου την είχατε?

Οχι βρε σε αγαπαμε.Γι αυτο σε πειραζουμε

Ειπαμε λογικα ο δισκος της χρονιας, Heavy Metal των 80’s στο σημερα, χρονομηχανη πωρωσης…:metal:

οφ τοπικ: Και ποιος αξίζει τα μπράβο που σε έπρηξε να το ακούσεις? :roll:

ον τοπικ: με ευκολία μέσα στους καλύτερους δίσκους της χρονιάς, θα γινόμουν υπερβολική αν έλεγα και της δεκαετίας? Κομμάτια που αξίζουν ένα προς ένα. Το ριφακι του Katana από άλλο πλανήτη, το nightmares σκαλωτικό! ΤΙ να πει κανείς! :slight_smile: Τα παιδιά έχουν μέλλον και ακούγονται σαν παρελθον. Ο σωστός συνδιασμός!

Κανεις?!?!? Θα το ακουγα μια ή αλλη, δεν περιμενα εσενα :p.

Κατα τα αλλα, συνεχιζει να ακουγεται πορωτικος. Παντα τετοια. Εχει ακουστει τιποτα για 3 δισκο?

Τσαπρρρρρ, ούτε χρόνος δεν πέρασε ρεεεεεεεεεε

Αυτο βασικα.

Σωστο, δεν ειπα να βγει νεος δισκος Ιανουαριο 2011. Αν εχει ειπωθει τιποτα για “μελλοντικα σχεδια και κινησεις του συγκροτηματος” ή αν την ταδε ημερομηνια αρχιζουν να γραφουν κομματια ή κατι παρομοιο.

υποθέτω πως ναι.συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου (άλλωστε ο δίσκος άρεσε πολύ και σε μένα που είμαι φωλς :p), αλλά την απάντηση στο γιατί δε μπορεί να συμβεί αυτό, την έδωσες μόνη σου:

κατά τα άλλα συμφωνώ με τους απο πάνω, εκτός και αν επειδή είναι τόσο 80’s (βασικά πιο 80’s πεθαίνεις), θεωρήσουμε ως δεδομένο πως θα κυκλοφορούν ένα δίσκο το χρόνο, όπως έκαναν και οι μπάντες στα 80’s. :stuck_out_tongue:

Χόρρορ, gtfo οκπλζθνξ.

Ρε Μάρσιαν τί άπληστος που είσαι ρε! Λιώσε το δίσκο κάνα δυο χρόνια και μη φοβάσαι, μέχρι τότε θα βγάλουν κι άλλο, δεν είναι Τουλ, δε θα περιμένεις μέχρι το 2016 για το επόμενο.

ε βασικά ναι,η ιστορία του συκροτήματος δείχνει οτι ανα δύο χρόνια βγάζουν νέο δισκο( ή σινγκλ σπλιτ),πάντως αν είναι νωρίτερα αποκλείεται,να βγάλουν δίσκο πρίν απο το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Οτι είπαν οι παραπάνω,λίωσε τους δύο δίσκους τους,όπως εγώ 4 μήνες τώρα κούω τον ίδιο δίσκο.

και χόρρορ ο Olof εχει πεί σε συνέντευξή του οτι η μέταλ είναι timeless,δηλαδή οκ έχουν τεράστια επιρρόη απο τα 80ς αλλα οχι και οτι βγαίνει τώρα να το βαφτίζουμε μπαντα των 80ς.(ακούτε μαλκια αλλα δεν μπορώ να εκφραστώ καλύτερα)

[B]It seems that the new wave
of traditional heavy metal is
going stronger and stronger and
ENFORCER surely belong to the elite
of the genre. What do you want to
express through your music? Is it a
tribute to your idols or something
more?[/B]
I have no goal with the song writing
and I?m not writing for anyone else
than myself. It?s no tribute or anything,
I just write music that I would enjoy
myself. I think it is when you start
write for something else than your own
satisfaction that you will lose it. If it?s
something I want to express it would be
aggression and energy.

από το [B]Holy Sword fanzine issue 2[/B]

Νομιζω οτι η μεγαλυτερη επιτυχια τους ειναι οτι ακουγονται τοσο μα τοσο 80’s, αλλα ταυτοχρονα δεν ακουγονται παρωχημενοι… Παντως αν δεν αρχισουν τις συνεχεις αλλαγες μελων και παραμεινουν στα ιδια επιπεδα εμπνευσης, θα γινουν πραγματικα τεραστια μπαντα…

είναι τεράστια μπάντα,και ελπίζω να μην ενοείς να γίνουν τεραστια μπάντα με την ένοια των μετάλλικα?!

Εννοω μπαντα-μεγαθηριο οπως οι μεγαλες μπαντες απο τα 80’s που θα αποτελουν παντα σημειο αναφορας… Και οι Metallica ειναι τετοια μπαντα, ελπιζω να μην διαφωνεις.

ναι φυσικά και διαφωνώ (οχι στο οτι οι μεταλλικα) είναι μεγαθήριο,αλλα στο οτι να γίνουν μπάντα μεγαθήριο οι ενφορσερ.

η δημωσιότητα μπορεί να τους αλλαξει,οπως πάντα,γίνεται.1000000 καλύτερα να μείνουν οσο γνωστοι ειναι τώρα παρά να βγάζουν πατάτες και να αποθεόνονται.

εχουν ομως τρελη προωθηση…οχι το οτι δεν το αξιζουν βεβαια…αλλα αντεργκραουντ δν νομιζω να μεινουν…

Ναι κατι τετοιο δεν προκειται να γινει ομως γιατι δεν ειμαστε στα 80’ς οσο καλα και να βαραει μια μπαντα

εγω αντίθετα πιστευω ( θέλω να πιστευω) οτι θα μείναουν,αν σκεφτείς ποιύ ειδους μπάντες πουλάνε σήμερα