Enforcer @ kyttapo 19/12/2015

ENFORCER live in Athens-Greece

FROM BEYOND TOUR

Exclusive show in Greece !

Saturday 19 December 2015

Support bands to be announced.

tickets cost:

Presale (starting on 17/4/2015)
First 100 tickets = 15 euro
Available from : no remorse, sirens, metal era

Next 200 tickets = 17 euro
Available from : no remorse, sirens, metal era

Door (last 300 tickets) = 20euro

https://www.facebook.com/events/1423371441302288/

Αυτά είναι!!!

Δεν το συζητάμε. :metal:

να μαστε καλα κ να μαστε εκει

Αυτα ειναι, αν και αναμενομενο γιατι εχουν καλες σχεσεις με το ελληνικο κοινο και μας ερχονται συχνα τα τελευταια χρονια, περιμενα πως και πως ποτε θα ανακοινωσουν, την τελευταια φορα ημουν Βουλγαρια για Iron Maiden και δεν τους ειχα δει, μου ελειψαν. Και με καινουρια δισκαρα που ειναι πολυ καλυτερη απο το Death By Fire, θα τα σπασουν και παλι… Αργει πολυ, αλλα νοητα ειμαι ηδη εκει, θα ειμαστε και σε εορταστικο mood, θα βγαινει και το καινουριο Star Wars, ωραια θα ειναι παλι τα Χριστουγεννα…

Quoted for truth!

opening acts announced!!!

SCREAMER (Swe)
DEMOLITION TRAIN
NIGHTBREED

Πέρασε ο καιρός και σε 2 μέρες παίζει η μπαντάρα!!

ειμαστε πανετοιμοι,θα γινει χαμος.

from beyooond…from beyoooooond.ολα ποπα.

Πηρα εισιτηριο προχθες Νο. 177. Το περιμενω πως και πως αυτο το live εδω και παρα πολυ καιρο. Οποιος τους εχει δει live ξερει, εγγυημενη απολαυση στο maximum… Δεν γινεται να μην γουσταρεις σε συναυλια τους, 3η φορα που θα τους δω και πρεπει να συντρεχει πολυ σημαντικος λογος για να μην ειμαι εκει καθε φορα που θα ερχονται. Και με την υπερδισκαρα From Beyond στις αποσκευες τους, θα γινει πανικος λεμε. Katana ολα… :metal:

ειμαστε πολυ τυχεροι…

Χυσαμε απόψε! Αυτό είναι μεταλ ρε νιαμου! Πραγματικά είμαστε τυχεροί!
Πολύ καλοί και οι Monument. …

μπραβο ρε παλικαρια.πανω και κατω απο τη σκηνη.σσσσ.ο κιθαριστας των monument μας εδωσε πενα του hetfield!!!αυτη με την αραχνη και τον ιστο πανω.δε ξερω αμα πηρε και κανας αλλος.

Τελευταια μερα του χρονου, να προλαβω να γραψω για την τελευταια συναυλια του 2015 για εμενα. Την [B][SIZE=4]ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ[/SIZE][/B] των Enforcer, τους ειδα για 3η φορα και εφυγα παλι ενθουσιασμενος οπως και στις προηγουμενες.

Ας τα παρω απο την αρχη. Απο τις αλλες μπαντες προλαβα μονο τους Screamer οι οποιοι παιζουν μπαλα σε παρομοια ηχητικα πεδια με τους Enforcer. Και παιζουν πολυ καλη μπαλα, ωραια κομματια, πολυ καλη η αποδοση τους, ορεξατοι, μου αρεσαν πολυ.

Και μετα το ορεκτικο παμε στο κυριως πιατο. Οι Enforcer οπως και τις αλλες 2 φορες που τους ειχα δει βγηκαν στην σκηνη χαλαροι, ανετοι και ανεκφραστοι για να στηθει ο εξοπλισμος και οταν ηρθε η ωρα να ξεκινησει το live βγηκαν με ορμη, λυσσα και παθος λες και μεταμορφωθηκαν και για την επομενη 1 ωρα και 20 λεπτα μας πηραν τα μυαλα. :metal:

Λατρευουν αυτο που κανουν και αυτο βγαινει σε καθε τους κινηση, σε καθε τους ποζα και ματια, οπως ειχε πει και σε συνεντευξη ο Olof γεννηθηκαν Heavy Metal, ζουν Heavy Metal και θα πεθανουν Heavy Metal. Βγαζουν ακομα αυτη την φλογα που εβγαζαν και την πρωτη φορα που τους ειχα δει στην περιοδεια του Diamonds το 2010 παρα τα 5 χρονια που εχουν μεσολαβησει απο τοτε. Οι τυποι τα δινουν ολα και σε κανουν και εσενα να θες να τα δωσεις ολα, αυτη η αλληλεπιδραση μεταξυ μουσικων και κοινου ειναι απο τα πιο μαγικα πραγματα σε αυτη την μουσικη, απο τα πραγματα που με εκαναν να ερωτευτω αυτη την μουσικη, οποτε πως να μην ερωτευτω μια μπαντα που μου το προσφερει αυτο καθε φορα που την βλεπω live? Οταν εχεις τον Jonas Wikstrand να βαραει τα τυμπανα του με πωρωση, τον Joseph Tholl να κλεινει τα ματια και να νιωθει το καθε σολο και την καθε μελωδια, τον τρελαρα Tobias Lindqvist να χτυπιεται ασταματητα και να πηγαινει περα δωθε και εναν Olof Wikstrand που γυαλιζει το ματι του και εκπεμπει αγνη πωρωση και λατρεια για την μουσικη που υπηρετει…

Επαιξαν 15 κομματαρες, βασικα θεωρω δυσκολο να γραψουν ενα πραγματικα κακο κομματι, απλα καποια ειναι ενα κλικ πιο κατω, με εμφαση οπως αναμενοταν στην φετινη [B][SIZE=3]ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B] From Beyond απο τα οποιο επαιξαν 6 κομματια αλλα και τα υπολοιπα 4 να επαιζαν εγω καθολου δεν θα χαλιομουν, ειδικα το Farewell θα επρεπε να το παιξουν. Eιχαμε ακομα 4 απο το Death By Fire (Death Rides This Night, Mesmerized By Fire, Run For Your Life, Take Me Out Of This Nightmare), 3 απο το Diamonds (Katana, Live For The Night, Midnight Vice) και 2 απο το Into The Night (Evil Attacker, Scream Of The Savage). Φοβερο setlist αν και ηθελα πολλα ακομα που μου ελειψαν, αλλα αυτο παθαινεις αμα εχεις τοσες κομματαρες να επιλεξεις. Βασικα για να πω και το παραπονο μου θα μπορουσαν να παιξουν 2-3 τραγουδια ακομα, χρονικα τους επαιρνε ανετα. Επισης θεωρω μεγαλο λαθος να μην παιζουν συχνα live το Running In Menace και για να γκρινιαξω λιγο ακομα με χαλαει που ο Olof τα εκανε σαλατα στους στιχους του Katana που τραγουδαγε ο,τι να 'ναι.

Μετα το live τους βρηκα και με θυμοντουσαν απο τις προηγουμενες 2 φορες, τα ειπαμε για λιγο με τον καθενα και αφου βγαλαμε φωτο και μου υπεγραψαν μου ειπαν και οι 4 τους ποσο πολυ γουσταρουν να ερχονται στην Ελλαδα και ποσο πολυ τους αρεσει το κοινο εδω και τους απαντησα οτι προσωπικα ηδη ανυπομονω για την επομενη φορα.

Ειστε φιλαρακια δηλαδη. Μπραβο ρε ατομο

Για να αλλαξες χρονια σε αυτο το τοπικ, πρεπει να εχεις τρελλη ζωη.

Απλα δεν με απασχολει οτι απασχολει εσενα

Enw esi to ezhses gia 3 wres kai varethikes na phgainoerxontai kwloi ekei sto striptitzadiko tou Las Vegas pou hsoun eipes ki eipes na xwtheis rockin