ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

θενκς για τις μπακστητζ πληροφοριες…σε παρακαλω [B][I][U]ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ[/U][/I][/B]

Επίσης να πούμε ότι οι Convixion σάρωσαν, έτσι?:stuck_out_tongue:

Ρε νικ, εγω ηθελα να δω Convixion στην Θεσσαλονικη ομως να παραπονεθω τωρα :stuck_out_tongue:

Και ναι, πρεπει να γινουν λιγο ζουμεροι και ατιθασοι. Σκεφτομαι να τους υιοθετησω για να τους μαγειρευω σπετσοφαι μπριζολες και παστιτσιο.

ωραιοι οι wrathblade…
μαρεσαν αρκετα - σχεδον ολα τα songs - με ψιλοχαλασαν ομως σε αρκετες φασεις τα φωνητικα…

convixion γκαβλωμενοι στην σκηνη
γουσταραν πολυ και εκαναν και εμας απο κατω να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο…

enforcer πολυ ενεργεια - δεμενη μπαντα - πολυ “80’s feeling” το οποιο περναει και στο κοινο…
καραγουσταρα…
δυστηχως παιζει να ηταν ο χειροτερος ηχος που εχω ακουσει σε live - τα αυτια μου σφυριζουν ακομα - καλυτερα να παω να κατσω κατω απο ηχειο του mo…
3-4 live εχω δει ακομα στο κυτταρο και ειχαν πολυ καλυτερο ηχο με διαφορα…
τεεεεσπα…
γουσταραμε και χτυπηθηκαμε πολυ- αυτο εχει σημασια…
next time…

χαρηκα που ειδα και ξαναμιλησα με παιδια απο το forum - νεφιλιμ και ανγκμαρ…:slight_smile:

νομιζω ειδα σε καποια φαση και chrisp αλλα δεν ειμαι σιγουρος καθως οταν τον γνωρισα στο παρτυ ημουν λιγο goal…man φοραγες μπλουζακι saxon?? (αν και αποτι ειδα πιο πισω λεγανε για motorhead οποτε μαλλον ακυρο…:wink: )

Νικόλα καταρχάς (αν και όποτε το δεις) συγχαρητήρια για την απόδοση στο λάηβ, για τη μουσική σας και για την νοοτροπία σας που είναι μακριά από ψωνίσματα του κώλου που δυστυχώς βλέπουμε αρκετά συχνά. Όποιος ήταν προχτές καταλαβαίνει τι λέω.

Κατά δεύτερον έχεις απόλυτο δίκιο για τον ήχο, ήθελα να τους το πω κι εγώ να τον καθαρίσουν λίγο αλλά λόγω κούρασης της ημέρας (κατέβηκα με τα πόδια από Πανόρμου για να προλάβω να δω όλες τις μπάντες) ήμουν σα ζόμπι μετά το λάηβ.

Και στο Βερολίνο που τους είδα σε ωραιότατο κλαμπ πάλι τσίτα οι κιθάρες, πάλι παρόμοιος ήχος. Θα το διορθώσουν όμως πιστεύω, είναι αρχή ακόμα και έχουν τη νοοτροπία “πάμε να γαμήσουμε το σύμπαν” και καλά κάνουν.

Έδιτ: να δώκω και γώ με τη σειρά μου χαιρετίσματα σε όσους φορουμίτες είδα (Ανγκμαρ, γέρο-Γράκχο :lol:, μάρσιαν, ράσπουτιν και τραμπ φευγαλέα στην είσοδο) αλλά και σε όσους γνώρισα (τάτσομαν & άνγκους). Άμα δε μίλαγα και πολύ μην το πάρετε προσωπικά, η προαναφερθείσα κούραση φταίει.

εμενα οταν μου υπεγραψε στο booklet δεν εγραφε καλα το στιλό, και στο τελος αφου μου είχαν υπογραψει όλοι ερχετε απο μόνος του και μου λεει να ξαναυποργάψει γιατί δεν φενόταν!!! :thumbup:

Ψυχούλα!!! :slight_smile:

Ρε μαλάκα, είμαι μικρότερος από σένα! [-X

Ειδικός δεν είμαι, αλλά ο Νίκος φαίνεται να έχει απόλυτο δίκιο. Οι Convixion είχαν χαλαρά πολύ καλύτερο ήχο από τους Enforcer. Όχι πως έχει σημασία, γιατί οι Enforcer έσπειραν. Νέοι Maiden (ή Priest) δε θα γίνουν ποτέ, όχι για δικό τους λάθος, αλλά γιατί η πολυδιάσπαση του metal δεν επιτρέπει τέτοια φαινόμενα πλέον. Είναι όμως ό,τι κοντινότερο έχει βγει εδώ και πολλάαααααααααααα χρόνια.

Οι Wrathblade ενδιαφέροντες μουσικά, αλλά με πολλά περιθώρια βελτίωσης στα φωνητικά. Οι Convixion πολύ καλοί, ιδίως στα τραγούδια/ύμνους του νέου δίσκου (I come alive, Heavy metal re mounia!!!). Η διασκευή στο Violence and Force γάμησε, αυτή στο I come alive αξιοπρεπής, αλλά ίσως λίγο αταίριαστη.

To I’m alive ηταν καλη φαση νταξ.

ρε σεις, σε αποδοση οι wrathblade ηταν πολυ ωραιοι, αν και τους εχω δει σε πιο πορωσατα λαιβ. οσο αφορα τα φωνητικα αν δε σας αρεσαν τωρα πιθανως να μη σας αρεσουν ποτε. ηταν μια απο τις καλυτερες αποδοσεις του νικου. ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες. πολυ χαοτικο feeling και κομματια ψαγμενα και ενορχηστρωμενα του κερατα. αλλα καταλαβαινω οτι το στυλ δεν ειναι και το πιο προσιτο

Για Cirith Ungol πεθαινουμε ρε μαγκες. Δε σκεφτηκαμε ΚΑΝ αν ταιριαζει αν δεν ταιριαζει κλπ. Το καναμε πρωτα για την παρτι μας. Παντως χαιρομαι που σας αρεσε και ευχαριστουμε πολυ. Πολυ πιθανο να σκασουμε κι αλλα στο μελλον.

συμφωνω με την πολυδιασπαση του metal κλπ αλλα κατι μου λεει οτι θα γινει ΜΠΑΜ… μυριζει μπαρουτι…

Τιγκα Μεταλ

απαντα σε μια απλη ερώτηση—>[B][I][U]Υπάρχουν σχέδια για ν τους ξαναφέρουν του χρόνου?[/U][/I][/B]

Σαββατο 3 Σεπτεμβριου τους εκλεισε ο Γρηγορης για Αθηνα.

Πλακα κανω, μην παθεις κανα εμφραγμα! Προσωπικα επειδη και εγω ειμαι αρρωστακι, να πουμε, με τη μπαντα εχω κλεισει απο τον Ιουνιο Keep It True για να τους δω! Καλα, συν και ολες οι αλλες οι γκρουπαρες (ostrogoth και τα μυαλα στα καγκελα!).

Περα του χαβαλε ομως, κωλογουσταραν Ελλαδα και τους ειπα οτι αμα γουσταρουν να σκασουν για διακοπες το καλοκαιρι… Κατα τ’αλλα με το που κυκλοφορησουν νεο υλικο ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθουν. Αλλα ο γρεγκ ειπε οτι και να μην εχουν βγαλει θα προσπαθησει για Σεπτεμβρη παλι.

Τεζα λεμεεεεεεεεεεεεεεε

πες του του χαρίζω το σπίτι μ αν τους ξαναφέρει:)

[SPOILER]και να απαντήσει σε κανα email ,γιατι βαρεθηκα ν στέλνω[/SPOILER]

χαχαχαχαχα

πουλα το τοτε το σπιτι σου και φερε τους εσυ!!! private live στο σπιτι σου

Πάω στοίχημα και αυτός να διαβάζει!!! :lol::lol:

καλα ας τους ξαναφέρει και εγω θα τα κάνω λιμπα…

Εντάξει, σταμάτα τώρα.

μην το αποπαιρνετε το παιδι… αφηστε το στην καυλα του…

ζηλευω πολυ ρε πουστη που δεν μπορεσα να παρω αδεια κ οσο διαβαζω ποστ απο οσους ηταν εκει τρελενομαι ακομα περισσοτερο…
τι να κανουμε θα ερθει ο καιρος να τους δουμε κ εμεις, εχουν πολυ μελλον.

κ ξεχασα να περασω το diamonds στο mp3 ρε πουστη…#-o:p

Το σκεφτομαι συνεχεια αυτο το live, απλα φανταστικο… Τετοια ενεργεια σπανιως βλεπεις απο ολα τα μελη μιας μπαντας και ενταξει ο,τι και να πω για την μουσικη τους ειναι λιγο. Ειμαι ηδη εκει την επομενη φορα…