ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

:lol::lol::lol:

Εγω ναι. Δεν θυμαμαι καν το προσωπο σου, αλλα θυμαμαι οτι απο καποιον το ζητησα αυτο :stuck_out_tongue:

χαχαχα…ο πρωτος φορουμιτης που “γνωριζω”…σε καποια επομενη συναυλια να γνωριστουμε κανονικα…:stuck_out_tongue:

Ξεχασα να αναφερω οτι η μπλουζα των Enforcer ηταν γαματη και την τσιμπησα κατευθειαν. Μπροστα εχει το λογοτυπο και ενα σχεδιο με κατι σαν μινωταυρο που βγαζει φωτια απο τα ρουθουνια και γραφει Diamonds On The Road και πισω εχει χαρτη της Ελλαδας με νεκροκεφαλες στα μερη που πηγαν για το Greek Tour τους. Και γραφει και μπροστα και πισω “Ελλαδα 2010” στα ελληνικα μαλιστα. Το πισω το ειχε ποσταρει και ο Astaldo. Την ερωτευτηκα κεραυνοβολα παντως…

Έλα ρε μάγκα… Ξάνθη παίχτηκε μαλακία με τα αεροδρόμια και δεν είχε… :frowning: :frowning:

:p:pμπλουζαπήρα και γω…δεν την επληνα καν και δεν τηνβγάζω

Μην κολλησει πανω σου μονο ρε… :lol: Βαλτην για πλυσιμο το βραδυ και το πρωι θα ειναι καθαρη και την ξαναφορας… :stuck_out_tongue: Γαμαγε παντως και μονο 15 ευρω, ε? Οχι κατι 25αρια και 30αρια που εχουν σε αλλα live…

οχι εχω δυο μερες που την φοράω (ο μπηχλας),με κοντο μανικο γύρναγα…χαχα…ασε που μ ναι λιγο μεγαλη σε small.:slight_smile:

Βλεπω και εκει πεσανε στα πατωματα

Το μπλουζακι το πηραμε πολυς κοσμος τελικα. Νταξ και γω το φορεσα ρε αλεξ αλλα το επλυνα πρωτα.

Παρατηρηση, τον μπασιστα νομιζω τον λενε Hemo (σαν το κακαο), και εδω περα επιανε κουβεντα με ολο τον κοσμο, φωτογραφιες και το Ολοφακι πολυ γλυκουλι και ντροπαλο αγορακι.

Μας τιμαει κιολας η δηλωση τους στο φατσοβιβλιο " Greece - The heavy metal capital of the world!"
Μπραβο μας, σταθηκαμε ανταξιοι

Ο μπασιστας ηταν ο λιγοτερο ντροπαλος απο ολους και εδω μιλαγε με πολυ κοσμο. Αλλα δεν τον λενε Hemo, Tobias τον λενε. Η δηλωση τους οντως δειχνει οτι σταθηκαμε στο υψος των περιστασεων, αντε και του χρονου παλι…

ρε και γω Tobias τον ξέρω τον μπασίστα,αν και κάπου πήρε το ματι μου το ονομα του είναι ή Hemo ή Heimo… οταν ήμουν στο ξενοδοχειο και περίμενα να κατέβουν(ντραμμερ-μπασιστας[τραγουδιστής),κατέβηκε πρώτο ο μπασίστας και πήγαινε προς το ταζι,οποτε και περιμεναμε ν ρθουν και οι αλλοι δύο,ε αυτός ήταν ο πιο πολυλογάς και γελαστος σε σχέση με τους υπόλοιπους,οχι οτι οι αλλοι δεν μιλαγαν…αλλα ακόμα και χωρις κόσμο δηλαδη μεταξυ μας πάλι ψαρωμένοι ήταν,οσο χεσμένος ήμουν εγω αλλο τόσο και αυτοι…αλλα αγαπάμε Zaars για σολο και συνθέσεις και μπλούζα Tormentor…

α και εκει που περίμενα να σκάσουν μυτι με μπυρες και ετσι,βγαίνει απο το ανσασερ ο μπασίστας με μια αμίτα και ενα τσιγάρο…εμεινα…χαχα

Χαιρεται μαγκες και μαγκιτισες. Ειμαι ο Νικος απο Convixion. Δεν εχω ιντερνετ γενικα και δεν εχω προσβαση σε φορουμ κλπ και δεν πολυ ασχολουμαι. Παρα ταυτα εκανα λογαριασμο μονο και μονο για να σας πω οτι ειπα και στο live λιγο πριν κλεισουμε.

Οδηγουσα το βανακι στην mini περιοδεια. Μεχρι να ξεκινησουμε περασαμε απο χιλια κυματα. Χανουν την πτηση τους οι enforcer, δε δεχοντουσαν maestro πιστωτικη εκει που νοικιαζαν αμαξια, χανουν το merchandise κλπ…

Με τα πολλα, φυγαμε 3.30 απο ελ βεν σεριιιιιιιι για ξανθη. τα παιδια ειχαν ξυπνησει απο τα ξημερωματα της προηγουμενης. φτασαμε ολοι μας σκοτωμενοι. οι enforcer την πεσαν για υπνο για κανα 2ωρο. εγω με τον γρηγορη και τον αλεκαρα (ο υπερτατος metal θεος της ξανθης, βορειου ελλαδος και διαγαλαξιακου συμπαντος) ξεκινησαμε τα μπυρακια…

Ταβερνα με enforcer και λενε οτι ΠΡΩΤΗ φορα τρωνε τοσο νοστιμα φαγητα (ενα μηνα εδω και θα τους κανουμε ζουμερους και ατιθασους) ! το live εγινε σε ενα χωρο ενος πολιτιστικου οργανισμου της ξανθης. μικρη σκηνη σχετικα, απλοικα ηχητικα αλλα τιγκα πορωση. Ξεκουραση…

Σαλονικα τεζα αλητεια. Απο αποδοση θεικα και επικες καταστασεις! Γυροβολια στα μεταλλαδικα και αλητειες. υπνο λιγοστες ωρες…

Γελιο ειχε το ταξιδι σαλονικα - ιωαννινα. εγω ημουν ακομα χαλια, κλειναν τα ματια μου και σταματησαμε καπου να ριξω νερο στην σκατοφατσα μου. απο εκεινο το σημειο και μετα οι enforcer ηταν στην τσιτα!! ολη την ωρα τσεκαραν τον καθρεφτη για το αν την παλευω. Φτασαμε διαλυμενοι. Παρα ταυτα λιγες ωρες μετα και χωρις αραξη - ξεκουραση οι enforcer τα ΜΑΜΗΣΑΝ ολα (παρολο που ο κοσμος ηταν σχετικα ψοφιος).

Ταξιδι για Αθηνα κομπλε, εκτος απο την ωρα που μπηκαμε στην πολη. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ κινηση και μας επριξε αυτο. Η συνεχεια εχει ηδη γραφτει στην ιστορια…

Το ρεζουμε παιδια ειναι οτι καθ’ολη τη περιοδιουλα τα παιδια δε βγαλαν ΑΧΝΑ! δεν παραπονεθηκαν, δε γκρινιαξαν, εβλεπαν το μεγαλυτερο set απο τα support και ηταν φανταστικοι. οταν τους πηγα αεροδρομιο μου ειπαν οτι πουθενα αλλου (και σας θυμιζω 2 ευρωπαικες περιοδιες και αμερικανικη) δε τους εχουν φερθει τοσο ευγενικα και “καλοσυνατα”. ξαναλεγαν για το φαγητο, για τους πανικους κλπ. Τους ειπα να σκασουν καλοκαιρι για διακοπες!!! να τους παμε για μπανιο στο κοσμοπολιτικο και τροπικο καβουρι !!!

Στοιχημα οτι σε μερικα χρονια δε θα μιλαμε για αλλη μπαντα. Και ξερετε κατι? καποια στιγμη οι maiden, οι metallica κλπ θα σταματησουν… πρεπει να βγουν καινουριες μεγαλες μπαντες που να γεμιζουν σταδια. χθες ειδατε μια απο αυτες. στοιχημα…

P.S. 1: τρελα ΜΠΡΑΒΟ αξιζουν στους released anger oi οποιοι δωσαν ρεστα ξανθη, σαλονικα και ιωαννινα. Γκρουπαρα…
P.S. 2: Σας ευχαριστουμε ολους για την υποστηριξη και τα καλα σας λογια.

Metal Above All

Α και κατι ακομα… το μονο μελανο σημειο ειναι οτι πουθενα απο τα 4 live που παιξαν οι enforcer δεν ειχαν ηχο. Και σε αυτο δε φταινε τα μαγαζια η οι ηχοληπτες διοτι οι released, εμεις kai wrath ειχαμε καλο ηχο.

Αυτο που φταιει (και δυστυχως παρολο που τους το εξηγησα δε το καταλαβαν) ειναι οτι πρεπει να παιζουν πιο χαμηλα στη σκηνη. Δυστυχως οι κιθαριστες βαζαν τις κιθαρες στο ΤΕΡΜΑ. Δε χρειαζεται να εισαι ηχοληπτης για να καταλαβεις οτι αυτο ειναι πηγη βαβουρας.

Ισως σε αλλα μαγαζια που παιζουν το, “στησιμο” να ειναι τετοιο ωστε να τους παιρνει να τσιτωνουν…

θενκς για τις μπακστητζ πληροφοριες…σε παρακαλω [B][I][U]ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ[/U][/I][/B]

Επίσης να πούμε ότι οι Convixion σάρωσαν, έτσι?:stuck_out_tongue:

Ρε νικ, εγω ηθελα να δω Convixion στην Θεσσαλονικη ομως να παραπονεθω τωρα :stuck_out_tongue:

Και ναι, πρεπει να γινουν λιγο ζουμεροι και ατιθασοι. Σκεφτομαι να τους υιοθετησω για να τους μαγειρευω σπετσοφαι μπριζολες και παστιτσιο.

ωραιοι οι wrathblade…
μαρεσαν αρκετα - σχεδον ολα τα songs - με ψιλοχαλασαν ομως σε αρκετες φασεις τα φωνητικα…

convixion γκαβλωμενοι στην σκηνη
γουσταραν πολυ και εκαναν και εμας απο κατω να γουσταρουμε ακομα περισσοτερο…

enforcer πολυ ενεργεια - δεμενη μπαντα - πολυ “80’s feeling” το οποιο περναει και στο κοινο…
καραγουσταρα…
δυστηχως παιζει να ηταν ο χειροτερος ηχος που εχω ακουσει σε live - τα αυτια μου σφυριζουν ακομα - καλυτερα να παω να κατσω κατω απο ηχειο του mo…
3-4 live εχω δει ακομα στο κυτταρο και ειχαν πολυ καλυτερο ηχο με διαφορα…
τεεεεσπα…
γουσταραμε και χτυπηθηκαμε πολυ- αυτο εχει σημασια…
next time…

χαρηκα που ειδα και ξαναμιλησα με παιδια απο το forum - νεφιλιμ και ανγκμαρ…:slight_smile:

νομιζω ειδα σε καποια φαση και chrisp αλλα δεν ειμαι σιγουρος καθως οταν τον γνωρισα στο παρτυ ημουν λιγο goal…man φοραγες μπλουζακι saxon?? (αν και αποτι ειδα πιο πισω λεγανε για motorhead οποτε μαλλον ακυρο…:wink: )

Νικόλα καταρχάς (αν και όποτε το δεις) συγχαρητήρια για την απόδοση στο λάηβ, για τη μουσική σας και για την νοοτροπία σας που είναι μακριά από ψωνίσματα του κώλου που δυστυχώς βλέπουμε αρκετά συχνά. Όποιος ήταν προχτές καταλαβαίνει τι λέω.

Κατά δεύτερον έχεις απόλυτο δίκιο για τον ήχο, ήθελα να τους το πω κι εγώ να τον καθαρίσουν λίγο αλλά λόγω κούρασης της ημέρας (κατέβηκα με τα πόδια από Πανόρμου για να προλάβω να δω όλες τις μπάντες) ήμουν σα ζόμπι μετά το λάηβ.

Και στο Βερολίνο που τους είδα σε ωραιότατο κλαμπ πάλι τσίτα οι κιθάρες, πάλι παρόμοιος ήχος. Θα το διορθώσουν όμως πιστεύω, είναι αρχή ακόμα και έχουν τη νοοτροπία “πάμε να γαμήσουμε το σύμπαν” και καλά κάνουν.

Έδιτ: να δώκω και γώ με τη σειρά μου χαιρετίσματα σε όσους φορουμίτες είδα (Ανγκμαρ, γέρο-Γράκχο :lol:, μάρσιαν, ράσπουτιν και τραμπ φευγαλέα στην είσοδο) αλλά και σε όσους γνώρισα (τάτσομαν & άνγκους). Άμα δε μίλαγα και πολύ μην το πάρετε προσωπικά, η προαναφερθείσα κούραση φταίει.

εμενα οταν μου υπεγραψε στο booklet δεν εγραφε καλα το στιλό, και στο τελος αφου μου είχαν υπογραψει όλοι ερχετε απο μόνος του και μου λεει να ξαναυποργάψει γιατί δεν φενόταν!!! :thumbup:

Ψυχούλα!!! :slight_smile:

Ρε μαλάκα, είμαι μικρότερος από σένα! [-X