Χαρηκα που σας ειδα ολους και που γνωρισα Τατσο και Μαρς! Τιμιο live κατα τ αλλα, θεουληδες οι Enforcer, μιλησα και με τον Adam που παιζει και στους Tribulation και μου πε πως γραφει νεο δισκο με δαυτους, οπως και με τους Repugnant. Εχει προσωπο μικρου παιδιου, αλλα γραφει riffs που σηκωνουν νεκρους απ τον ταφο. Περιμενουμε.
ενα πραγμα που μετρησε πολυ ειναι…
[SPOILER][SIZE=“5”][B]ο αθλιος ηχος…[/B][-X[-X[-X[/SIZE][/SPOILER]
αλλα περα απο αυτο…
[SPOILER]πολυ καλη αποδοση της μπαντας…
δηλαδη σε γενικες γραμες ενα καλο live…που αν ειχε καλυτερο ηχο θα ηταν πολυ καλο εως τελειο live… :)[/SPOILER]
Πρόσφατα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα υποδημάτων (www.order2com.com
) Ανακαλύφθηκε που ειδικεύεται σε μεγάλα και μικρά μεγέθη και ακόμη πολλά παπούτσια από τα αποθέματα, θα δούμε σύντομα. Στην ιστοσελίδα τους έχω δει μερικά μοντέλα που μου αρέσει ακόμα. Και σύμφωνα με την ιστοσελίδα είναι μόνο ένα μέρος του φάσματος σε αυτόν τον ιστότοπο (χμμ, ένα κομμάτι από ένα περίεργο φράση).
Ποιος ξέρει που μπορώ να επίσης να υποβάλλουν προτάσεις για τα εμπορικά σήματα που δεν έχουν.
Vans της μάρκας Θα χαιρόμουν www.order2com.com ,
τα αγοράζουν για εμένα, διότι πολύ άνετα.
Εδώ έχετε το σύνδεσμο, ελπίζω να έχουν κάποιο όφελος.
Srsly, wtf?
μόνο σε αυτό το θρεντ btw
στενές επαφές διακρίνω…
Nταξ, απλα και ξαστερα Χεβυ Μεταλ. Το ευχαριστηθηκα με την ψυχη μου, τα παλικαρια φαινεται πως κωλογουσταρουν και μπορουν να πανε ψηλοτερα. Ολες οι κομματαρες, το Tyrant…Καλα σε κατι Katana, Running In Menace, On The Loose, Walk With Me, Scream Of The Savage και High Roller της τρελης κανονικα. Αντε να μας ξαναρθουν!
Τσηρζ στον ΚρισΠ, καλα Τατσομαν δεν ειναι κανα νεο που την ειδα, τον τρελιαρη τον γεροΓρακχο και χαρηκα που γνωρισα Ανγκμαρ!
-
Υ.Σ. Ρε συ Ανγκους που ησουν?!?!?!
-
Υ.Σ. Τσηρζ και σε Aslee_Death που αν και ουσιαστικα φυγαμε μαζι δεν μιλησαμε καθολου
Παντα τετοια!
βλέπω τον eatmetalgreg να μπαινωβγαίνει,αν μας βλέπει και ξέρει κάτι ας μιλήσει…
Οι conixion σταθερή αξία, πολύ ευχάριστη μουσική και η ώρα πέρασε ευχάριστα. Αλλα ρε παιδιά όχι cover στο I’m alive των cirith. Δεν θα κρινω αν παιχτηκε καλα ή όχι αλλα τετοια κομμάτια εγώ τα συνδεω εντονα με τον καλλιτεχνη τους και δεν το ευχαριστήθηκα μπορώ να πω.
EAN ENA SIGROTIMA DIKAIOUTAI NA KANEI DIASKEVH SE AFTO TO SIGROTIMA, KAI SIGEKRIMENA SE AFTO TO TRAGOUDI, AFTOI EINAI OI CONVIXION…
Δεν είπα πως δεν έχουν το δικαίωμα και ντάξει ήταν αρκετα καλη διασκευή, είπα άλλωστε πως δεν θα κρίνω πως έπαιξαν, απλα έχω μια μικρούλα παραξενια με μπαντες κολληματα. Blame it on me.
Λοιπον ο,τι και να πω για τους Enforcer ειναι λιγο… Ας ξεκινησω απο τα support. Οι Wrathblade δεν μου αρεσαν, σε καποια τραγουδια μου αρεσε η μουσικη τους, αλλα μου φανηκε ψιλοαθλια η φωνη… Οι Convixion ηταν πολυ δεμενοι και με πολυ καλο ηχο. Μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο οταν τους ειχα δει σαν support στον Di’Anno και ειχαν πολυ καλυτερη αποδοση. Ο τραγουδιστης μορφη, οπως και ο μπασιστας. Φαινεται οτι δουλευουν σωστα και μπραβο τους για αυτο.
Και παμε στους Enforcer… Οι τυποι ηταν απλα [B][SIZE=“4”]ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ[/SIZE][/B]… :respect:Τα μυαλα στο μπλεντερ λεμε. Με το που βγηκαν στην σκηνη μεχρι να φυγουν εβγαζαν τρελη ενεργεια και διαθεση. Το μονο αρνητικο ηταν ο ηχος, ειδικα η φωνη δεν ακουγοταν πολυ καλα. Το setlist ηταν το ιδιο που ειχε ποσταριστει και απο τις αλλες συναυλιες με καποιες αλλαγες στην σειρα. Ολη η μπαντα σε τρελα κεφια, συνεχης κινηση και χτυπημα, αριστη επικοινωνια με το κοινο και αψογη αποδοση σε ολα τα κομματια. Το οποιο κοινο γουσταρε τρελα, το μαγαζι ηταν γεματο και ολοι μαζι χτυπιομασταν και τραγουδουσαμε τις κομματαρες τους. Τα παιδια φαινεται οτι αγαπανε πραγματικα αυτο που κανουν και αυτο φαινεται σε καθε τους κινηση. Αληθινοι και με ασβεστο παθος με εκαναν να θυμηθω για ακομα μια φορα τους λογους που λατρευω αυτη την μουσικη. Απο τα καλυτερα live που εχω δει γενικα, οποιος το εχασε δεν μπορει να καταλαβει. Σε ολη την διαρκεια της συναυλιας εβγαινε ενα φανταστικο feeling ενεργειας και πωρωσης.
Μετα την συναυλια εκατσαν ολοι για αυτογραφα και φωτογραφιες. Βγηκα φωτογραφια με τον καθενα ξεχωριστα και αλλη μια με τους 4 πλην του τραγουδιστη στα παρασκηνια και πηρα αυτογραφα στο εισιτηριο και στο booklet του Diamonds. Ζητησα και μου υπεγραψε ο καθενας εκει που ηταν η φωτογραφια του στο booklet. Μιλησα λιγο με ολους και περισσοτερο με τον μπασιστα Tobias Lindqvist και τον τραγουδιστη Olof Wikstrand. Ολοι τους ηταν ευγενεστατοι και υπερ του δεοντος ντροπαλοι. Εκτος απο τα κλασικα συγχαρητηρια για τις δισκαρες τους και την φοβερη συναυλια, αυτα που συζητησα μαζι τους και εχουν νοημα να αναφερω ειναι τα εξης. Ρωτησα λιγο πριν φυγω τον Olof “Πως μπορεις και εισαι τοσο προσγειωμενος και μαζεμενος τωρα που αρχιζετε και γινεστε γνωστοι, αποκτατε ολο και περισσοτερους φαν και ακουγονται για το ονομα σας τα καλυτερα? Θα μπορουσες να το παιζεις, ειμαι ροκ σταρ εγω και ειμαι βαρυς ή ψωναρα και τετοια…”. Και μου απαντησε οτι “Ετσι ειμαι, δεν θελω να γινω κατι το οποιο δεν ειμαι. Ειμαι ο Olof και θελω να παραμεινω ο ανθρωπος που ημουν μια ζωη. Γιατι να γινω κατι που δεν ειμαι εγω?”. Του ειπα οτι μου αρεσε πολυ αυτο που ακουσα και του ζητησα να μην αλλαξουν ποτε, οσο μεγαλη και να ειναι η επιτυχια. Και μου ειπε να μεινω ησυχος, θα μεινουν για παντα οι ιδιοι ανθρωποι. Επισης με τον Tobias ριξαμε πολυ γελιο με διαφορα και οταν του ειπα την αντιδραση μου οταν πρωτοακουσα το Diamonds εδειχνε πολυ ευτυχισμενος. Του ειπα οτι πλεον εχουν ανεβασει μονοι τους πολυ τον πηχη για τον επομενο δισκο. Μου απαντησε οτι δεν πρεπει να ανησυχω και οτι ηδη εχουν αρχισει να γραφουν καποιες ιδεες που εχουν. Επισης μου ειπαν και ο Tobias και ο Olof και ο κιθαριστας ο Adam Zaars οτι θα μας ξαναρθουν συντομα, λογικα του χρονου. Επισης οτι ηταν απο τα καλυτερα live που εχουν δωσει το χθεσινο και εντυπωσιαστηκαν με την συμμετοχη και την συμπεριφορα του κοινου. Οποτε μια χαρα τα καταφεραμε και θα τους κανουμε να κολλησουν με εμας και να μας ερχονται συχνα πυκνα…
Hail στα παιδια απο το φορουμ που γνωρισα στον ChrisP (που δεν μοιαζει με τον Cliff οπως φανταζομουν και φοραγε Motorhead-λατρεια μπλουζακι) και στον Gracchus Babeuf που ημασταν διπλα σε ολη την διαρκεια της συναυλιας (φουτερ Judas Priest οπως θα περιμενα) και ο οποιος “αρρωστησε” στο Tyrant. Χαρηκα πολυ παιδια, αντε να τα πουμε και σε αλλες συναυλιες.
ε ναι ρε πουστη μου αυτά ειναι νέα…φέρτε τους σας παρακαλώ ξανα…ευχαριστουμε για το ριβιου
η φωτο της Kenny θα μπει αφίσα στο δωμμάτιο
Να λέτε όμως και για το Live for the Night ρε βρωμιάρηδες! Ευτυχώς το έπαιξαν τελικά, το πιο πωρωτικό κομμάτι του 2010.
Ε, ναι. Καλά εσύ αν ήσουν χτες εκεί μπροστά σιγά μην την πάλευες, μωρή παλιοκατακουζήνα! :razz:
Την παλεύεις ρε, τί μαλακίες τον ρωτούσες τον άνθρωπο; :lol:
[SPOILER]Πέρα από την πλάκα και το πείραγμα που ε, είναι λίγο πολύ εθιμοτυπικό πια να σου ρίχνω =Ρ, σιγά την τεράστια αναγνώριση που έχουν οι Ενφόρσερ. Σε λίγα χρόνια τώρα δεν ξέρω, μ’ αυτό το συγκρότημα κανείς να μην αποκλείει τίποτα. Τότε να τους δούμε.[/SPOILER]
Τωρα εχουν αρχισει και δημιουργουν ονομα σιγα, σιγα. Θα ηταν και μαλακες αν ειχαν ψωνιστει απο τωρα, αλλα αυτοι ηταν στο αλλο ακρο ρε… Μιλαγαν με τετοια συστολη και κοιταγαν κατω και απορουσες…
Ακριβως διπλα στον Gracchus Babeuf με μπλουζακι Enforcer. Μην μου πεις οτι ησουν το παιδι που ειχατε ερθει παρεα…
Ε όχι και ότι είχα έρθει εγώ παρέα με το ΣΠΟΡΟ.
Τοπος στα νιατα ΡΕ!
Ρε Ανγκους να τα πουμε την αλλη φορα. Ναι εγω ημουν, που φοραγα μπλουζα Anthrax στην αρχη.
Και με τον Γρακχο βρεθηκαμε τυχαια εκει, σιγα μην του εκανα την χαρη να εχουμε κανονισει ηδη
Αρα ησουν διπλα μου, μαλακια που δεν γνωριστηκαμε. Next time.
Το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο πάντως, μισοάδειο το έλεγες, κάτι τα ΜΜΜ, κάτι η Δευτέρα, κάτι που η τρουϊλα δε πουλάει πια, κρίμα.
Να πούμε ένα μπράβο στο Γρηγόρη για την διοργάνωση, την άλλη φορά όμως να μη φέρνει πάγκο γιατί ότι γλιτώνουμε από το εισιτήριο το χάνουμε σε βινύλιο.
Τα σαπόρτ ήταν πολύ καλά, εγώ τα χάρηκα και τα δύο, ξέρει κανείς τι άλλο έχουν βγάλει οι [B]Wrathblade [/B]πέρα από το 7άρι? ο Νίκος στα φωνητικά είχε άγχος αφού ήταν και ο πατέρας του εκεί
Οι [B]Convixion [/B]πωρωτικοί, για πολλές μπύρες, εύγε! Δείτε [B][U]εδώ[/U][/B]το Avenger
Ο σκατένιος ήχος στους [B]ENFORCER [/B]ήταν ενοχλητικός πάντως, στο θεό τα πρίμα και τα φωνητικά πολύ χαμηλά (μόνο η τσιρίδα στο whaaat? ακουγοταν συνήθως), ναι να γίνουν μεγάλο όνομα αλλά δε φτάνει η καύλα μόνο (που τώρα περισσεύει και γι?αυτο γουστάρουμε). Στα συν το μπάσιμο, όταν βάζεις intro Diamonds & Rust μπαίνεις με γκολ από τα αποδυτήρια… Nα και το “[B][U]χιτάκι[/U][/B]”
συμφωνώ και εγώ για τον ήχο ,δεν ήταν ο καλύτερος ακόμα και τα τύμπανα ακούγονταν πριμαριστά.
εγώ πάντως που ήμουν με παρέα που δεν ήξερε ούτε ένα τραγούδι τους ,αλλά τους παρακίνησα να έρθουν έμειναν με ανοιχτό το στόμα και έλεγαν συνέχεια μπράβο στα πιτσιρίκια.
άντε και του χρόνου πάλι.
δεν εχω τιποτα να πω με καλυψατε…
[B][SIZE=“4”]απλα εγαμησαν τα παντα[/SIZE][/B]…
λογικα ειδα και πολλους απο εσας αλλα δεν σας ξερω:p
μαρτιαν ειχες ανεβει μετα στη σκηνη για αυτογραφα και ζητησες απο καποιον να σε βγαλει φωτο με τον κιθαριστα???αν ναι χαρηκα για την γνωριμια.εγω ημουν αυτος…(δεν ειδα αλλον με μπλουζα ανθραξ:p).