Ειδικός δεν είμαι, αλλά ο Νίκος φαίνεται να έχει απόλυτο δίκιο. Οι Convixion είχαν χαλαρά πολύ καλύτερο ήχο από τους Enforcer. Όχι πως έχει σημασία, γιατί οι Enforcer έσπειραν. Νέοι Maiden (ή Priest) δε θα γίνουν ποτέ, όχι για δικό τους λάθος, αλλά γιατί η πολυδιάσπαση του metal δεν επιτρέπει τέτοια φαινόμενα πλέον. Είναι όμως ό,τι κοντινότερο έχει βγει εδώ και πολλάαααααααααααα χρόνια.
Οι Wrathblade ενδιαφέροντες μουσικά, αλλά με πολλά περιθώρια βελτίωσης στα φωνητικά. Οι Convixion πολύ καλοί, ιδίως στα τραγούδια/ύμνους του νέου δίσκου (I come alive, Heavy metal re mounia!!!). Η διασκευή στο Violence and Force γάμησε, αυτή στο I come alive αξιοπρεπής, αλλά ίσως λίγο αταίριαστη.
ρε σεις, σε αποδοση οι wrathblade ηταν πολυ ωραιοι, αν και τους εχω δει σε πιο πορωσατα λαιβ. οσο αφορα τα φωνητικα αν δε σας αρεσαν τωρα πιθανως να μη σας αρεσουν ποτε. ηταν μια απο τις καλυτερες αποδοσεις του νικου. ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες. πολυ χαοτικο feeling και κομματια ψαγμενα και ενορχηστρωμενα του κερατα. αλλα καταλαβαινω οτι το στυλ δεν ειναι και το πιο προσιτο
Για Cirith Ungol πεθαινουμε ρε μαγκες. Δε σκεφτηκαμε ΚΑΝ αν ταιριαζει αν δεν ταιριαζει κλπ. Το καναμε πρωτα για την παρτι μας. Παντως χαιρομαι που σας αρεσε και ευχαριστουμε πολυ. Πολυ πιθανο να σκασουμε κι αλλα στο μελλον.
συμφωνω με την πολυδιασπαση του metal κλπ αλλα κατι μου λεει οτι θα γινει ΜΠΑΜ… μυριζει μπαρουτι…
Σαββατο 3 Σεπτεμβριου τους εκλεισε ο Γρηγορης για Αθηνα.
Πλακα κανω, μην παθεις κανα εμφραγμα! Προσωπικα επειδη και εγω ειμαι αρρωστακι, να πουμε, με τη μπαντα εχω κλεισει απο τον Ιουνιο Keep It True για να τους δω! Καλα, συν και ολες οι αλλες οι γκρουπαρες (ostrogoth και τα μυαλα στα καγκελα!).
Περα του χαβαλε ομως, κωλογουσταραν Ελλαδα και τους ειπα οτι αμα γουσταρουν να σκασουν για διακοπες το καλοκαιρι… Κατα τ’αλλα με το που κυκλοφορησουν νεο υλικο ΣΙΓΟΥΡΑ θα ερθουν. Αλλα ο γρεγκ ειπε οτι και να μην εχουν βγαλει θα προσπαθησει για Σεπτεμβρη παλι.
μην το αποπαιρνετε το παιδι… αφηστε το στην καυλα του…
ζηλευω πολυ ρε πουστη που δεν μπορεσα να παρω αδεια κ οσο διαβαζω ποστ απο οσους ηταν εκει τρελενομαι ακομα περισσοτερο…
τι να κανουμε θα ερθει ο καιρος να τους δουμε κ εμεις, εχουν πολυ μελλον.
κ ξεχασα να περασω το diamonds στο mp3 ρε πουστη…#-o:p
Το σκεφτομαι συνεχεια αυτο το live, απλα φανταστικο… Τετοια ενεργεια σπανιως βλεπεις απο ολα τα μελη μιας μπαντας και ενταξει ο,τι και να πω για την μουσικη τους ειναι λιγο. Ειμαι ηδη εκει την επομενη φορα…