ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

Χαχαχαχα όχι ρε. Απλά η φάση έγινε σε αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου (παραδοσιακοί χοροί κλπ κλπ) και αυτά ήταν τα “παρασκήνια”! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

γαμιεται το συμπαν ολο π χασα το μονο λαηβ που δεν επρεπε να χασω…δυστυχως με προλαβε η αρρωστια…ξεκινησα,εφτασα μεχρι το χαρλεη με πυρετο…τη ψηλιαστικα οτι δε με παιρνει…και ευτυχως ξεκινησα για πισω…γιατι με το ζορι εφτασα σπιτι…τωρα σκατα οσο δε γινεται…ευχομαι να εγινε της πουτανας στους ενφορσερ…

ωραιο το λαιβ στη σαλονικη, ζεστη ατμοσφαιρα λιγων και καλων, πολυ δεμενο και ποζερατο (με την καλη εννοια) το συγροτημα.
το μονο κακο ηταν ο τραγικος ηχος που δεν αφηνε καποιον που δεν ξερει και πολυ καλα τα κοματια να καταλαβει τι επαιζαν οι σουηδοι.

ρισπεκτ παντως που γινονται τετοιες κινησεις απο ανεξαρτητους προμοτερ στη χωρα, ελπιζουμε σε συνεχεια.

:thumbup:

Κρίμα ρε Παπ. Μεγάλη μαλακία :frowning: :frowning:

Αυτό!!!

Παμε ρεεεεεεεεε :vibrate::vibrate:

Άντε μωρή αρρώστια!!!

Ρε σου ειπα, δεν επαιζε να το χασω αυτο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ειχα τετοια χαρα και πορωση οταν πηρα το εισιτηριο που στο μετρο ειχα βγει σε εντελως αλλη περιοχη επειδη το κοιταζα και συλλογιζομουν τι θα γινει αυριο! :stuck_out_tongue:

αχαχαχαχχααχαχαχαχαχ

Δεν το περιμενα ποτε αυτα τα αμουστακα αγορια να κανουν τοσο απιστευτο λαιβ. Οντως ο ηχος δεν ηταν καλος εδω Θεσσαλονικη (Χαρλει τι περιμενεις) αλλα πραγματικα τα καναμε ολα “κατανα”. Αψεγαδιαστες εκτελεσεις και τα δωσανε ολα στη σκηνη. Ετσι μου ρχεται να παω και Γιαννενα να τους δω σημερα. Καθισανε μετα και στο μαγαζι πινανε μπυρες με τον κοσμο, βγαιναμε φωτογραφιες, μου εκανε και τρακα τσιγαρο ο μπασιστας (ακομα κι αυτος)
Οσο για τους Released Anger παιξανε πολυ καλα αν και δεν ειμαι πολυ του θρας. Ημουν πισω ομως και επειδη ειμαι πολυ ψηλη και μπροστα μου ηταν κατι κοντα αγορια, δεν εβλεπα τιποτα.

οραια ανυπομονώ,δεν εχω κοιμηθει ολο το βράδυ,5 ώρες ακόμα…ααχ

TA ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ
Κατ αρχην να πω για released anger οτι μου αρεσουν πολυ περισσοτερο μετα το χτεσινο λαιβ. Ωραια δυναμικη, παρειστικη φαση και ενα τελειο ζεσταμα για οτι ακολουθησε.

Οσων αφορα τους Enforcer, αν καποιος εχει πριζωθει μαζι τους μεσω σι ντι, τοτε στο λαιβ θα φυγει απλα σε αλλο επιπεδο:p
Τι να πω, επαγγελματισμος αλλα οχι απο τη στεγνη αποψη. Οι τυποι παιζουν γιατι γουσταρουν ολη αυτη τη φαση που δημιουργειται. Πολυ in your face attitude, παρειστικη διαθεση και η μπαντα πολυ δεμενη. Ο θεος ο τραγουδιστης πηρε στους ομους του τον κιθαριστα και εφεραν μια βολτα στο πληθος. Τρελοι, αλητες που σου τιναζουν τα μυαλα και δεν σε αφηνουν να κατσεις ακινητος.
θα επιστρεψω με καμια φωτο

Αξιολογο αποκτημα: κλωτσια απο αρβυλα στο κεφαλι

Released Anger, ωραιο Kreatori-ικο metal, μια χαρα προθερμανση.

Enforcer, αδικημενοι απο τον ηχο και τις περιστασεις. Πολυ δεμενη μπαντα και ο τραγουδιστης σε επιπεδο performance παιζει μπαλα σε επιπεδο Dickinson και πανω, και θα ειχε ενδιαφερον τι συναυλια θα εβγαζαν σ’ενα υποθετικο κοσμο στον οποιο θα επαιζαν σε μεγαλες σκηνες. Περασαμε καλα, ηπιαμε τις μπυρες μας, φαγαμε και καμια κλωτσια, μεταλ. Συγκινητικο και το '‘inyourface- ω ποσο θα θελα να μουν στην Αγγλια το ‘82’’ attitude.

Kαβλιαρικηη μπαντα παντως, ελπιζω να μην βγαζουν σε καμια 10αρια χρονια κονσεπτ δισκους με progressive επιρροες.

Καλα τα νεα λοιπον και απο Θεσσαλονικη. Κανα setlist θυμαστε? Αντε μια μερα εμεινε…

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Live αυτο στην θεσσαλονικη! οπως αναφερθηκε ο ηχος δεν ηταν ο καλυτερος δυνατος αλλα δεν πειραζει καθολου. Προσωπικα το διασκεδασα μια σταλα παραπανω οντας στην σκηνη πρωτος πρωτος με κιθαριστα μπασιστα μεσα στην μαπα μ συνεχεια! (την πενα στο χερι μ την εδωσε στο τελος). με αποτελεσμα οταν γινοταν Mosh pit πισω να ειμαι ξαπλα στην σκηνη πανω… Ο ΟΛΑΦ ακομη και με τετοιο ηχο μας εδειξε τι θα πει “εχω φωναρα”.
Απο αλλη εποχη ολα… Η σκηνικη παρουσια γαμησε, ειδικα (οπως επισης αναφερθηκε) η βολτα μεσα στον κοσμο.
Τα παιδια τερμα προσγειωμενα (μην πω ψαρωμενα σε μερικα σημεια) καμια αρνηση για φωτογραφιες αυτογραφα ακομη και συζητηση παρα την κουραση.

2 κουβεντες και για τους released anger. αμα δεν ημουν σε διαθεση για NWOBHM power και speed θα το ενιωθα πολυ πιο ασχημα! ηταν λιγο out of place κατα την γνωμη μ! Κατα τα αλλα τα παιδια ΕΣΠΕΙΡΑΝ! κομματια για mosh ολα, απολυτα riff για headbanging ανελεητο. Με συνοπτικες διαδικασιες εδειξαν τι θα πει thrash-ος!

μακαρι να εχουμε περισσοτερα τετοια live στο μελλον!

σε ευχαριστούμε,πόσο γεμάτο ήταν ο χώρος?

1μιση ωρα ακομα αααρργγ

Ο Alex1992 θα παθει ανακοπη σημερα… Ψυχραιμια και καλα να περασεις αρρωστακι… Και οσοι πατε εννοειται. Και αυριο ερχεται η σειρα μας…

Χαχαχα καλυτερο απο ιδρωτα του Ολοφ να σταζει πανω σου. Ιχ.

Φωτος εδω:

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

Και το καβαλικεμα

[SPOILER][/SPOILER]

Πυρετός εδώ, οπότε άκυρο. Θεσπέσια.

Ωραιες οι φωτο, πωρωμενος φαινεται ο Olof… Ωραια σκηνικα…