ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

λοιπόν μόλις γύρισα με το ζωρι βεβαια απο την συναυλια…

η ίστορια μου-εμπειρια απο την σημερινή βραδύα
πάω στον χώρο απο τις 7:30 ενω η συναυλία αρχισε στις 10 παρα κάτι…μπαινω μεσα με παρεα,γνωρισα τον ΓΚρεγκ και εκει που κοίταζα τους δίσκους μου κάνει μια πρόταση που πολυ με στενοχώρησε-χάλασε,κρατηθείτε γιατι θα φρίξετε, μου λέει [SPOILER][B][U][SIZE=“4”]θες να πάς στο ξενοδοχειο στις 10 και να τους φέρεις μέχρι και 10:30 ?[/SIZE][/U][/B]χέστηκα εγω,νόμιζα πλάκα κάνει,τεσπα μου δίνει λεφτά και πάω στο ξενοδοχειο απο τις 10 παρα τεταρτο,σε αυτο το σημείο ν πω πως μονο ο τραγουδιστής-μπασιστας-και o ντραμμερ ξενοδοχείο τους δυο κιθα ριστες τους χαιρετισα στο μπαρ οπως αρκετοι,ε παει 10 και κατι η ωρα και λέω αυτης που εχει το ξενοδοχείο,να τους ειδοποιήση να κατέβουν(αγγλικα μου λέει με το ζώρι συνενοήθηκε οπότε τους μιλησα εγω,χέσιμοοοοο),κατεβαίνει πρώτα ο μπασιστας με αμίτα και τσιγάρο και βγάινουμε έξω και συζυτάμε για λίγο μεχρι που έρχονται και οι αλλοι δυο θεοι και φεύγουμε για την συναυλία[/SPOILER]

έχασα την συναυλία των released anger λόγω του παραπάνω.
οταν γυρισα στο μπαρ στο τέλος του σετλιστ απο τους released anger βλέπω μπροστα και ολοι κάθονταν γύρω στα τραπεζάκια και 3-4 μονο χτυπίοντουσαν,έλεος.τεσπα με το που τελιωνουν βουτάω τους φίλους μου και πάω και κάθομαι στην σκηνη,ε μετα ηρθαν και αλλοι και κάπως γέμισε,γίνανε και δυο μος πιτ,οκ,με προτροπει του τραγουδιστή.

οι ενφορσερ ισοπεδωτικοί ,τουλαχιστον για μένα,ασταματητο κεφαλοχτύπημα,σε σημειο που στο τέλος το κεφάλι μου έπευτε μπροστά χαχα.η σετλιστ ήταν ιδια με την Ξανθη(…νομιζω).ο ήχος ήταν λιγο χάλια δηλαδή η φωνή του τραγουδιστή έπρεπε να ακουγόταν περισσότερο,και λίγο μπουκομένος να το πψω ο ήχος της κιθάρας…

κατα τα άλλα,οι ενφόρσερ εκτός των αλλων είναι ο ορισμος της προσγειομένης-πετυχημένης μπάντας.ΤΕΛΕΙΑ,τα μεγαθήρια να μ γλύψουν αυτο που ξέρουν…μιλαγαμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια.δεν θα πω περισσότερα γιατι θα με περάσετε για υπερβολικο.

ακολουθεί φωτογραφια με την μπάντα,καθως κατα την διάρκεια της συναυλιας είναι μλκ να φωτογραφίζεις και να μην απολαμβάνεις,μαζι με το τέράστιο (λολ) σπάμμερ του ρόκιν

[B][SIZE=“4”]ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ EAT METAL RECORDS ΚΑΙ ΤΟΝ GREG[/SIZE][/B]

Για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, αύριο δεν έχει ειπωθεί κάτι για απεργία στον ΟΣΕ, που σημαίνει ότι ο προαστιακός λογικά θα λειτουργεί κανονικά. Οπότε είναι ένα ακόμα μέσο για να πάει κάποιος στο λάηβ.

Zούσα γι αυτό το ποστ :lol:
Άντε λίγες ώρες και για μας!:roll:
Αλεξ κανενα σετλιστ δεν θα μας αποκαλύψεις?

και γώ ζούσα για αυτη την στιγμη και για το ποστ χαχα

το σετλιστ ήταν ίδιο με αυτο της Ξανθης τελικά μονο που έπαιξε ένα σολο ο κιθαρίστας και ίσως το scream of the savage ήταν στο 4. δηλαδή---->

1. Midnight Vice
  2. Roll The Dice
  3. On The Loose
  4. Katana
  5. high roller
  6. Curse The Light
  7. Diamonds
  8. Scream Of The Savage
  9. Walk With Me
  10. Into The Night
  11. Take Me To Hell
  12. Black Angel
  13. Tyrant (Judas Priest)
  14. Running In Menace
  15. Evil Attacker

στο σόλο ο jonas tholl κατέβηκε απο την σκηνή με την κιθάρα και έτρεξε ως πίσω στο μαγαζί,γιατι κάποιοι νόμιζαν οτι ήρθαν να δούν οπερα και οχι μέταλ συναυλια.

ας παραμίνουν για πάντα ετσι…
απολάυστε την συναυλια αυριο,αφού θα έχει και κόσμο,και μην ντραπείτε να μιλήσετε σε αυτους (…ισως τους τα σκότησα και λιγο)

κανονισε να έρθουν νευριασμένοι αύριο, θα σε θεωρήσω υπαιτιο #-o

alex αυτος στην μεση εισαι;

Ωραίος ρε ΑΛεξ!! Ακούγεται γαμάτη εμπειρία…λίγοι έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τα αγαπημένα τους συγκροτήματα:wink:

:D:D:D:D

ναι στην μέση της φώτο εγώ είμαι,γιατι με ξέρεις και δεν μιλάς?
δεν νομίζω η διαθεσή τους να χαλάει ποτέ,μα ποτέ ποτε:)

για σημερα ξερει κανεις τι ωρα θα βγουν οι enforcer για να ξερουμε να προγραμματισουμε τις δουλειες μας ?

ωρα έναρξης συναυλιας σε σας λεει 20:00,βεβαια έχετε και δύο σαπορτ,οπότε να φανταστώ πως το πρόγραμμα θα είναι παρόμοιο με της Ξάνθης…πάντως και εδώ 20:30 έλεγε αλλα 10 παρα άρχισε να παίζει το σαπόρτ…αλλα ας μην σε πάρω στο λαιμό μου πήγαινε απο τις 20:00(εγω τοτε θα πήγαινα και πιο πριν)

Επίσης,σημάντική παρατήσρηση είναι το τελευταίο τους λάηβ πριν να πάνε Σουηδία για γιορτές,να ελπίζετε σε καμια μικρο έκπληξη?

καλα να περασουμε σημερα ρεεεεεεεεεε

λιγές ώρες μείνανεεεεεε!!!

ανχόθηκα με τα μετοφορικά!

ναι καλα να περάσετε και να βγάλω τον πόνο μου,πολύ θα ζήλευα να τους δώ ξανα (μου ρχετε να πάρω το λεωφορείο και να ρθώ στα τυφλά),με περισσότερο κόσμο.και κάτι τελευταίο για καημο το έχω—>ΜΛΚΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΑΤΕ,ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ,ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΕΡΑ

παιδια μην τους χασετε με τιποτα.τους ειδα στα γιαννενα και ηταν πολυ δυνατοι με απιστευτο παθος.πιστευω στην αθηνα με περισσοτερο κοσμο θα κανουνε οργια.

EΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ :stuck_out_tongue:

σκατα…εγω τη χανω τη συναυλια…:frowning:

το γ***σει λιγο το θρέτ τελευταιο ποστ μου οκ.

πήγα στο ξενοδοχειο μπας και ήταν ακόμα εκει,ρώτησα και μου λένε οτι έφυγαν 9:00,κρίμα και είχαπάρει και στυλο μαζι χαχα τρεχάτε βρείτε που θα μείνουν.

πω η ενέργεια που βγάζουν είναι απίστευτη,σε συνδιασμό με το γεγονος οτι τα τραγούδια είναι γρήγορα,τα σας φύγει ο λαιμός.

καλα να περασετε οσοι πατε! :slight_smile:

Σε μιση ωρα εχω μαθημα, τελειωνω στις 7 και εφυγα στα καπακια!

Αντε και καλα να περασουμε μαγκες 8)