ENFORCER Live in Greece - 4 shows! december 2010

Κομπλέ τιμή, κομπλέ μέρος, κομπλέ σαπορτ!! Και παρά το σχολείο δεν μας χάλασε η δευτέρα! Όλοι εκεί να ακούσουμε τα διαμάντια! :smiley:

Airbourne ρε! :metal:

Πέστα ρε Μιχάλη. Είναι σαν να με λέτε ότι δεν σας αρέσουν οι AC/DC ξέρω γω!!!

ναι, γιατί όχι;

ακριβως αυτο ομως!
freedomofrock :thumbdown:

Δεν μαρεσουν

The Answer,Wolfmother,Airbourne τα πιο υπερεκτιμημενα συγκροτηματα της δεκαετιας κι ας μην εχουν απολυτη σχεση μεταξυ τους!!!

^^^^ετσι και νόνιζα οτι είμαι ο μόνος…

το ξερα οτι εισαι τετοιος! ουστ παλιοβολιωτη!:evil:

εμένα γιατί με έκανες quote :-s:-s

Σας πηρε ολους η μπαλα…κατα λαθος ομως!!!:slight_smile:

Kοιτα να μου πεις οτι θες παρεα για Lizzy Borden.Θα φας τρελο κλασιμο παλιοπαγουρι…:stuck_out_tongue:

Λαρισαιος ειμαι! :p:p

Μια χαρούλα το εισιτηριάκι αλλά και το μέρος, λίγο η μέρα με χαλάει αλλά οκ θα την βρούμε την άκρη…

Tυρογαλο ηθελα να πω…:stuck_out_tongue:

υπερεκτιμημενα ξευπερεκτιμημενα, εγω χαιρομαι που υπαρχουνε νεες μπαντες που παιζουνε ‘‘κλασσικο’’ (και μενα μ τη σπαει ο ορος) ροκ…και το κανουν αρκετα καλα…μπορει α μην το κανουν ακριβως οπως παλια, αλλα εχουμε πηξει στις ιντυ πιπες- ακαυλες μπαντες διαολε…ας προβληθει και καμμια αξιολογη μπαντα που παιζει με τον ‘‘παλιο τροπο’’ και ας ειναι και λιγο υπερεκτιμημενη:):wink:

Από [B]Airbourne [/B]είμαι άσχετος (μέχρι την επόμενη Τρίτη), τους [B]Wolfmother [/B]τους θεωρώ κι εγώ υπερεκτιμημένους -δεν πα να παίζουν με τον παλιό τρόπο, οι συνθέσεις είναι τζούφιες.

Οι [B]Answer [/B]όμως είναι μπαντάρα.

τους wolfies και εγω τους θεωρω πλεον υπερεκτιμημενους, ειδικα μετα το δευτερο αλμπουμ, αν ειδατε δεν τους quoteαρα:D

Πολυ καλο το εισητηριο αν όλα πανε καλα (που τελευταια δεν πάνε ειναι η αλήθεια) θα ειμαι Θεσσαλονικη.

ενα μπραβο απο μενα στον διοργανωτη που οργανωνει τετοιες φασεις και σε μικρες πολεις! θεσσαλονικη θα τιμισω παντως