Enter Shikari

Το τρίτο full length τους κυκλοφόρησε πριν 3 μέρες και ξετυλίγει τις προθέσεις του συγκεκριμένου σχήματος υπέροχα αφού κατά την ταπεινή μου άποψη εισήγαγε αυτό το “κάτι” που ίσως έλλειπε από τα 2 προηγούμενα.

Η φάση Enter Shikari είναι προς διερεύνηση και νομίζω πως θα απασχολήσουν την μουσική ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Το απίστευτο είναι τα τεράστια άλματα που κατάφεραν να κάνουν προς αναζήτηση της ταυτότητας τους μέσα σε 5 χρόνια.

Με αφορμή το νέο album (αγοράστε το asap) να και το αντίστοιχο thread, ελπίζω να μην περάσει πολύς καιρός μέχρι να “μυριστούν” μερικά αυτιά τι παίζει, και να θαφτεί.

SSSNAKEPIT:

GANDHI MATE, GANDHI:
http://www.youtube.com/watch?v=DSiOeyKMPLo&feature=player_embedded#!

Προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου βασικά με την αλμπουμάρα, έχω πάθει πλάκα…

Σωστος

Πολυ δυνατο και αυτο, αν και ομολογω πως μπαντα ειναι για τις ωρες του και για περιορισμενο χρονικο διαστημα (στα αυτια μου τουλαχιστον)

Τα γαμησαν ολα στις πωλησεις ε, και εξωφυλλαρα

Warm Smiles Dont Make You Welcome Here το αγαπημενο μου

GANDHI MATE, GANDHI για εμένα

Συμφωνώ έχουν τις ώρες τους, ειδικά όταν ισορροπούν με έναν τόσο “επικίνδυνο” τρόπο ανάμεσα σε mainstream και εντελώς underground.

Πρέπει επίσης να πω οτι λατρεύω την Αγγλική προφορά, δηλαδή να ακούς το παλαιότερο τραγούδι [B]zzzonked[/B] όπως ξεκινάει με το [B]“MATE”[/B] είναι μπορώ να πώ τίγκα πορωτικό.

δεν περίμενα να μου αρέσει τοσο το καινούριο τους… μιας και τα 2 προηγούμενα δεν μου έκαναν αισθηση οπως και το Quelle Surprise που ειχε βγει το καλοκαίρι νομίζω…
ωραιο, ωραιο…

Arguing With Thermometers,Gandhi Mate Gandhi για μενα τα τοπ!!