Entombed Live @AN Club 12/12/2014

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=33593

Οι Σουηδοί metallers ENTOMBED AD (πρώην ENTOMBED) έρχονται στην ΑΘΗΝΑ τη Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου στις 2014 στο An Club
για μια μοναδική συναυλία!

[SPOILER]
[/SPOILER]

ε λογικα, θα τιμησουμε και εκει…

Μόνο ο τραγουδιστής πλέον από τους ορίτζιναλ, αλλά χαλάλι του. Όλα τα λεφτά η απόδοσή του στα προηγούμενα live.

Έχετε ακούσει κάτι για το live; Οι Entombed AD το ξέρουν ότι παίζουν εδώ; :stuck_out_tongue:
Στο fb τους στα tour dates έχουν για Νοέμβριο μόνο ημερομηνίες…

Στο προγραμμα του ΑΝ ειναι παντως…

Οι Σουηδοί θρύλοι της death metal σκηνής Entombed A.D., μετά την ισοπεδωτική εμφάνισή τους τον Ιανουάριο του 2012 στο AN club ‘official’ επιστρέφουν στην χώρα μας για μια μοναδική συναυλία, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014. Με τον πολυαναμενόμενο καινούριο τους δίσκο “Back to the Front” στις αποσκευές τους και με νέο κιθαρίστα στην σύνθεση τους τον Nico Elgstrand, το συγκρότημα κάνει βουτιά στις ρίζες του και παραδίδει μαθήματα old-school death metal.

Οι πάνω από 40, ήδη ανακοινωμένες, συναυλιακές στάσεις και η εν εξελίξει Ιαπωνική περιοδεία τους καθαρίζουν τα όποια σύννεφα, υποσχόμενα ένα από τα δυνατότερα death metal βράδια που έχει δει η Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Θεσσαλονικείς Wreckage και φερέλπιδες Αθηναίοι For a Dozen Matters.

Πόρτες: 20:30
Έναρξη: 21:00
Προπώληση: ?20
Ταμείο: ?25

Σημεία και έναρξη προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μάλιστα… θενξ. Άντε να δούμε αυτή την προπώληση που αρχίζει σύντομα.

Οι Entombed A.D. δεν είναι οι γνωστοί Entombed, ούτε η συνέχεια τους. Υπάρχει μια παρανόηση, χωρίς λόγο, γύρω από το θέμα και κακώς το δελτίο τύπου της διοργανώτριας εταρείας του live τους προμοτάρει ως τους γνωστούς Entombed.
Το όνομα Entombed και τα royalties ανήκουν κατ’ ισομοιρίαν σε Petrov, Cederlund, Hellid και Nicke Andersson και έχει μπει στον “πάγο” για την ώρα.
Οι Entombed A.D. είναι ξεχωριστό, νέο συγκρότημα - project του Petrov, ενώ το όνομα επελέγη για προφανείς, συνειρμικούς λόγους.

Θα είμαστε εκεί φυσικά, γιατί γαμάει.

entombed ad, kyuss lives και λοιπές παπαριές.

εδιτ : μα acdc χωρίς malcolm κ black sabbath χωρίς ward. ,

οι entombed a.d ΕΙΝΑΙ οι entombed των τελευταίων χρόνων κατά τα 4/5 τους… o Helid και ο Petrov ήταν έτσι κ αλλιώς τα δυο εναπομείναντα μέλη του αρχικού line up ( ο uffe και ο nicke την έχουν κάνει πάνω από 10ετία) . Σύμφωνα με συνεντεύξεις τους πάντα, λόγω διαφωνιών με τον helid αλλάξανε κιθαρίστα και συνέχισαν με μικρή αλλαγή στο όνομα για να γλυτώνουν τα νομικά τραβήγματα. Κοινώς οι entombed που είδαμε πριν λίγα χρόνια (το 2011) έρχονται απλά με άλλον κιθαρίστα. Τώρα αν δεν έχουν σχέση με το αρχικό line up της μπάντας είναι άλλο θέμα, αλλά να σου πω την αλήθεια και εκεί γύρω στο 2000 που τους είδαμε πρώτη φορά , nicke δεν είχανε :wink:

Νταξ, μέχρι και το 2001 έβγαλαν δίσκαρους. Το back to the front στο μεταξύ δεν το χω ακούσει καν . Απλά ρε παιδιμ μεχει χαλάσει λίγο η φάση με τα ονόματα και τις δικαστικές διαμάχες κλπ. Για πείτε για το back to the front . Αξίζει ;

BBB πιστεύω ότι από την στιγμή που βρέθηκαν μέσα στο 2014 όλα τα original μέλη και αποφάσισαν να βάλουν το όνομα on hold, γιατί ακόμα δεν ξέρουν τι θα κάνουν (ψήνεται…), δεν μιλάμε για την ίδια μπάντα - εξάλλου μέσα στο καλοκαίρι, έγινε το mini re-union Cederlund και Hellid που έπαιξαν live όλο το Clandestine. Αυτή είναι και η κοντινότερη εκδοχή στους Entombed κατ’ εμέ - οι A.D. είναι απλά η μπάντα του Petrov.

Εξάλλου δεν πάει ποσοτικά για μένα, τα 4/5 κτλ…δηλαδή αν φύγει ο Petrov και πάρουν κάποιον άλλον τραγουδιστή οι υπόλοιποι τωρινοί, θα πούμε ότι είναι οι γνωστοί Entombed, απλά με νέο τραγουδιστή; Whatever…

Όπως και να χει, ζουγκλαου το Back To The Front είναι καλό. Γκολ και ξύλο φάση,

back to the front μια χαρά … παραγωγή δεν με έψησε μόνο (χλιαρό master κυρίως)

κοίτα πέραν του φετιχισμού, εφόσον η μπάντα εξελίσσεται (και η μουσική της το ίδιο) δεν με ενοχλούν οι αλλαγές μελών… Ντάξει όταν ακούς τα παλιά κομμάτια και ξέρεις ότι κανένας από όσους τα παίζουν δεν συμμετείχε στην σύνθεση, σου βγάζει ένα “tribute band” feeling. Αλλά όπως και να χει, μετά την φυγή του Uffe η μπάντα έχει χάσει το άρωμα των αυθεντικών entombed… οπότε μικρή διαφορά μου κάνει. Θα δω κατά τα 4/5 τους ίδιους μουσικούς που είδα τελευταία φορά υπό το όνομα Entombed , να παίζουν τα ίδια περίπου κομμάτια που έπαιξαν και τότε.

setlist πανω κατω

http://www.setlist.fm/setlist/entombed-ad/2014/klubi-tampere-finland-2bccc496.html

Ειναι ξενερα αυτη η φαση με τα δικαιωματα του ονοματος σε οποια μπαντα και να γινεται, αλλα ισχυει οτι τα 4/5 των Entombed A.D. ειναι οι Entombed των τελευταιων χρονων. Το Back To The Front ειναι γαματος δισκος, με εξεπληξε ευχαριστα και ειναι ανωτερο απο το Inferno και το Serpent Saints - The Ten Amendments κατα την γνωμη μου.

[B]
εεελααααααα??? Φύγαν όλοι οι ορίτζιναλ κιθαριστες -ντράμερ;;;[/B]
[I]Μα τοτε, τι ENTOMBED είναι;[/I] Πάλι σεπούλτουρα κατάσταση…; :frowning:

[COLOR="#800000"]
[U](εντιτ:[/U] πάλι καλά που τους πρόλαβα με την ορίτζιναλ μπάντα πριν χρόνια…Ναι, ξέρω για Entombed AD. και λοιπά…απλά δεν περίμενα να ξανα~μάνα~ξαναλλάξει το όλο πράγμα. Καλύτερα να το’κλειναν το μαγαζί. Η Αλήθεια είναι έχω χάσει “επεισόδια” από τη πρόσφατη πορεία της μπαντας λόγω σπουδών στα 40+ μου :stuck_out_tongue: αλλά για μένα παραμένουν ορόσημο στη death metal history…)[/COLOR]

Αυτό λέω και εγώ

ρε μάγκες το θέμα είναι άλλο όμως … τελευταία φορά με “original line up” έπαιξαν πριν καμιά 20άρα χρόνια σχεδόν, μέχρι ο nicke να την κάνει για hellacopters μεριά … και μετά την φυγή και του Uffe (πριν 10 χρόνια) έγινε αρκετά αυτή η συζήτηση περί αληθινών entombed. Τα τελευταία δέκα χρόνια λοιπόν ξέρουμε ότι είναι “άλλη” μπάντα. Ε, πλέον είναι μόνο ο Petrov με τους ίδιους όμως μουσικούς που παίζει εδώ και δέκα χρόνια… ΔΕΝ είναι οι αυθεντικοί entombed εδώ κι τουλάχιστον μια δεκαετία… όμως μέχρι πότε θα το συζητάμε ?

Το θέμα είναι αν θα αρχίσει καμιά προπώληση ρεεεεεεεε!

Κάτσε μισό λεπτό Γιάγκο γιατί θα χάσω τα λογικά μου. Λες δηλαδή ότι αυτό συμβαίνει εδώ και δέκα(10) χρόνια ; :stuck_out_tongue: