Epic metal στεκια στην Αθηνα ;

Καλησπερα , επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης της νυχτερινης αθηνας,
υπαρχουν μαγαζια που να παιζουν epic metal μουσικη ; Μουσικη με ηχους οπως
kamelot, nightwish , rhapsody , sonata arctica , iced earth , maiden , therion κτλ ;

Και αν οχι τι υπαρχει σε στυλ ποιο κοντα σε αυτα να επισκευτει κανεις τα βραδια του ;

Ευχαριστω προκαταβολικα !

Κωστας

Βασικα τα συγκροτηματα που αναφερεις δεν ειναι epic metal.

Aν ξεκαθαριζες τι εννοουσες, οι Αθηναιοι θα σου απαντουσαν με μεγαλυτερη σαφηνεια πιστευω…:wink:

το μονο που μου ρχεται στο μυαλο ειναι το Αγκαθι
το οποιο δεν ξερω αν λειτουργει ακομα
δεν παιζει τα γκρουπς που θες
αλλα maiden\manowar και λοιπες κλασσικες μπαντες τις επαιζε

τωρα για sonata arctica,rhapsody/kamelot και τετοια φοβαμαι οτι δυσκολα θα βρεις
οπως γενικα δυσκολα βρισκεις μαγαζι που να παιζει μεταλ μπαντες απο τα μεσα 90’ς και μετα

ενα μαγαζι που εβαζε ηταν το no name στο πειραια
βεβαια εβαζε περιπου μια ωρα απο το καθε ειδος (death hrash\power κλπ κλπ)
αλλα τωρα δεν ξερω αν συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο

Επικ μεταλ παιζει κατα κυριο λογο το Ηχοχρωμα στην αρχη της Ιπποκρατους και το εχει ο φιλτατος τραγουδιστης των Crush!!!

Texas - Underworld !

σε metal δεν έχω ιδέα, αλλά epic καταστάσεις έχω ζήσει στο Σάββα για σουβλάκια μετά από συναυλίες!

Υπάρχει ένα στον πεζόδρομο Περιστερίου, Saloon λέγεται αν θυμάμαι καλά…

Πλακα - πλακα, απο μεταλλαδικα πρεπει να εμεινε μονο το Texas. Τα υπολοιπα μαγαζια τεινουν αρκετα και προς το ροκ.

Παρασκευες πρεπει να χωνει τα πιο χεβυ. Σαββατο παιζει απ ολα, αλλα ευτυχως δε γινεται αχταρμας οπως παλαιοτερα. Πηγα χθες επειτα απο καιρο κι εξεπλαγην ευχαριστα.

το αγκαθι εχει κλεισει εδω και χρονια ρεεε, σε φαγανε οι θαλασσες μου φαινεται…κλασσικη φαση ο δξ που εβγαζε κιτρινη καρτα - κυριολεκτικα- σε οποιον δεν χτυπιοταν αρκετα εχμ αντρικα (???)

νο ναιημ ητανε το καλυτερο μαγαζι που εχω παει στην ζωη μου (λολ στο απειρο)

Το προγραμμα εχθες παντως κατι τετοιο μου θυμισε… απο πιο συγχρονα, συγκεκριμενα αξιοπιστα πραματα που μπορεις να κολλησεις με παλιατζουρες. Down, Corrosion of Conformity, Warrior Soul και τετοια. Απο κλασσικα μεταλ παλι, κατα το ημιση, οχι χιλιοπαιχμενες καταστασεις. Εβαζε και κατι Decide, Cannibal και Frost ενδιαμεσα κι εσπαγε το πραμα

καλα ολοκληρη πρωτευουσα και ενα μεταλ μαγαζι της προκοπης δεν εχει…ελεος!!!

Iσως το Revenge of Rock να σε καλύπτει.
Αν δεν βαριέσαι βέβαια να ακούς τα painkiller/run to the hills/hail and kill για νιοστή φορά… :-s

Και στο Ρέζιν βάζουν ωραία τραγουδάκια, αν και χιλιοπαιγμένα…

Nαι όντως…απλώς για καμιά ώρα και παίζει να βάζει το ίδιο συγκρότημα! -.-

Πάντως στο Underground όταν ήμανε μια μέρα με γνωστό φορουμίτη είχε παίξει Falconer 8O