Epica 29/5/2010 @Fuzz Club, 30/5/2010 @Principal Club

Tελικά ο Μarc και η Simone φιληθηκαν η μου φάνηκε? Για όσους ήταν στην αριστερη πλευρα…:stuck_out_tongue:

Καλά οι Epica σίγουρα μας πάνε, τους είχαμε κάνει εντύπωση από την πρώτη φορά που ήρθαν Ελλάδα και νομίζω είμαστε αρκετά θερμοί.

Όσο για την τιμή, 25 ευρώ δεν είναι τίποτα για να δεις Epica και τι συναυλία ε…

Έπεσε ένα πολύ πεταχτό στον αέρα μεταξύ Mark και Simone. Aκριβώς από κάτω ήμουν και την είδα τη φάση, άλλωστε αυτή είναι με τον πληκτρά των Kamelot.

Όλα στον πληκτρά των Kamelot :stuck_out_tongue:

απελπιζομαι

Όντως τα σπάσανε τα παιδιά στην Θεσσαλονίκη! Ήμουν κι εγώ εκεί!:stuck_out_tongue: Ένας άκυρος με μπλούζα Clash αν θυμάται κανείς…:stuck_out_tongue:
Όλοι τους πολύ καλοί μουσικοί, δεμένοι μεταξύ τους και επικοινωνιακοί με το κοινό…! Το μόνο μελανό σημείο του λάιβ (πέρα του τεχνικού προβλήματος - welcome to greece) ήταν το ότι την Σιμόν την έπιασαν οι ντροπές… Πολύ σεμνή μας ήρθε… Την βλέπαμε με αυτά που φορούσε και ζεσταινόμασταν… Βέβαια και να μην φορούσε πολλά, πάλι θα ζεσταινόαμσταν, αλλά αυτό είναι άλλο…:stuck_out_tongue:
Κορυφαια στιγμή για μένα όταν παίξανε το Martyr of th Free World και το Kigdom of Heaven…
Άνετα θα ξαναπήγαινα σε επόμενη συναυλία τους:)

Τυχερός ρε ο πληκτράς των Camelot.

Πάντως πριν κάτι χρονάκια κάτι είχε παιχτεί μεταξύ Σιμόν και Μαρκ.

Μακάρι να τους ξαναδούμε σύντομα, πολύ καλοί όλοι τους πάνω στη σκηνή.

καλα τα παιδια στη σαλονικα τα σπασανε…!!
απιστευτη σκηνικη παρουσια απο ολους και τρελο χτυπημα απο την αρχη μεχρι το τελος της συναυλειας…!!

το μονο αρνητικο αυτο που αναφερθηκε ποιο πριν για τις χαζογκομενες που ηρθαν και νομιζαν οτι πηγαν σε κανα κλαμπακι να κουνηθουθε…!!!δηλαδη τα οσα ατομα ημασταν μεσα στο πιτ και χτυπιομασταν νιωθαμε σα ζωα πραγματικα μας κοιτουσαν καποιοι λες και δεν εχουν ξαναδει ανθρωπο να χτυπιεται!!αποκωρυφωμα η κοπελα που αρχιζε να φωναζει επειδη τη σπρωξανε…δλδ ελεος!!!και μετα επεσα πανω τις και αρχισε να με γρατζουναει το ζωο μεχρι που ενα αλλο παλικαρι της ορμηξε και στο τελος αφου καταλαβε οτι σε μεταλ συναυλειες δεν εχει τετοια σηκωθηκε κ εφυγε τρεχοντας νευριαζμενη πισω(fuck yeah)κ εμεις συνεχισαμε να παιζουμε ξυλο στο πιτ γιατι ετσι πρεπει…

την ‘‘simonita’’ πιστευω την ερωτευτηκαν κ οι σκαλες του principal…

Σορυ παίδες παλιο topic…το google με πέταξε…