Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Δεν σταμάτησα ν χτυπάω το κεφάλι μου! Τα σπάσανε άσχημα! Και ναναι καλά τα τεχνικά προβλήματα που μας δίνουν κι αλλα τραγούδια!!!
(Ημουν ο τυπάς με τα άσπρα μαλλιά :P!)
Βγάλαμε και φότο με τον Mark Jansen και πήραμε και αυτόγραφο οπότε ΟΛΑ τέλεια!!!
Αντε να τους ξαναδούμε!
Εντωμεταξύ , μετά καθόταν εκεί έξω που πουλούσανε τις μπλούζες, και σκότωνε μυγάκια μαζί με την πωλήτρια :P! αχαχαχαχαχαχα! XD
Μ’αρεσε πολυ το λαιβ αν και πρωτη φορα αισθανθηκα λιγο περιεργα με τον κοσμο που ηταν διπλα μου…μπορει να φταει οτι την προηγουμενη μερα ημουν μαζι με τους φανς των μπολτ…
Οτι μπορεσαμε καναμε αλλα πανω απο δεκα ατομα δεν σπρωχνομασταν…
Αποκορυφωμα η κοπελα που εκανε παραπονα γιατι ενω χτυπιομασταν πεφταμε πανω της…
αχαχαχαχα! γιαυτό έφυγε αυτή έτσι νευριασμένη?
ποοοοοοο…
καλά εντάξει, είναι λίγο σπαστικό εκεί που πορώνεσαι καμιά φορά να πέφτουν πάνω σου, αλλά έχει και πλάκα που και που!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΛΑΙΒ!!! Πέρασα τέλεια!!! Αν και δεν ήμουν καμιά τρελή φαν η μπάντα με κέρδισε όσο δεν πάει!!! Τι φωνάρα έχει αυτή η κοπέλα, μέχρι να τραγουδίσει ακαπέλα λέω δεν μπορεί ρε γαμώτο, είναι ίδια με τα cd. Αλλά μετά στο τεχνικό πρόβλημα μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Καλά και αυτός ο Mark τι χαμόγελο θεέ μου… Στο tides of time έμεινα να χάσκω, απίστευτη απόδοση σε αυτή την απίστευτη κομματάρα που λίγοι ετίμησαν με χειροκρότημα[-X
Εκτός από το solitary ground ακούσαμε και μεγάλο μέρος του phantom agony!
Sold out βεβαίως βεβαίως δεν ήταν, χωρούσε άλλους τόσους αλλά και πάλι μάζεψε κόσμο (περίμενα χαλαρά λιγότερους).
Και μία παρατήρηση στις υποτονικές δεσποινιδούλες με τα τσιγαράκια, τα ουρλιαχτά και τις κάμερες στο χέρι… δεν παραπονιόμεστε όταν ο άλλος γουστάρει και χτυπιέται δίπλα μας, αλλιώς δεν πάμε σε μεταλ συναυλία και άμα πάμε φροντίζουμε να ήμαστε πίσω πίσω ώστε να μη μας ενοχλεί κανένας, δεν χωνόμαστε 2-3η σειρά, άντε μπράβο…
αυτό ακριβώς, είναι σαν να πάει ένας στο Χάρλει και να παραπονιέται για την κοπελιά μπροστά του που κάνει ελικοπτεράκι στο angel of death.
επειδή έπρεπε να φύγω αμέσως μετά τη συναυλία για να προλάβω τρένο, εσείς που κάτσατε και βγάλατε φωτογραφίες βγήκατε και με την Σιμονίτα ή δεν βγήκε έξω; να ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να λέω “ε σιγά τι έχασα”…
το λάιβ ήταν απολαυτικότατο πάντως. σε αντίθεση με το merchandise.
Παιδια, χωρις πλακα, αυτην εγω την χτυπισα! Ημουν φουριοζος επειδη επαιζε το “the obsessive devotion” και δεν κοιτουσα ποιον/α βαρουσα. Ε, και σε μια φαση την εδωσα μια σμπροξια και πρεπει να εσκασε η μαπα της στο καγκελο! Ε, μετα ηταν λογικο να παει πισω. Νταξει, η αληθεια ειναι οτι φοβηθικα λιγο μην επαθε τιποτα η κοπελα αλλα οκ, ολα καλα.
Και οπως ειπε και η φιλτατη Merefin:
Aυτο, τιποτα αλλο.
Κατα τα αλλα πολυ καλο λαιβ. Γουσταρα αρκετα αν και εφαγα πολλες κουτουλιες και κλοτσιες. Νταξει στο προγραμμα ειναι ολα. Το μονο σημειο που με χαλασε ειναι αυτο με το προβλημα της κιθαρας του Isaac. Αντε να μας ξαναρθουν!
Πειτε τα ρε παιδια…μου χορευανε ολες λες και ακουγανε χατζιγιαννη…
Εγω ημουν αυτος που σου μιλησε μετα το περιστατικο! μπλουζακι evergrey αν θυμασαι.
Και μην ξεχασω…Ηταν ευκαιρια, οταν δημιουργηθηκε το προβληματακι με την κιθαρα και παιζανε οτι να ναι, να πας παιζανε λιγο crystal mountain ρε γαμωτο!!! το φωναξα 2-3 φορες αλλα τζιφος
Σιγουρα μιλησες σε μενα; (φορουσα μπλουζακι ΚΑΤΑΤΟΝΙΑ). Εγω θυμαμαι εναν που μου εχωσε κουτουλια στο προσωπο και υστερα ηρθε να δει αν ειμαι καλα :p. Φυσικα και δεν τον ειπα τιποτα, ισα ισα γελουσαμε και δωσαμε και τα χερια!
Παιδια πρεπει πραγματικα να ευχαριστησω το rocking.gr για την απιστευτη ευκαιρια που μου εδωσε, μεσω του διαγωνισμου, και μπορεσα και μιλησα με το συγκροτημα, στην Αθηνα, λιγο πριν βγουν. Περιττο να πω οτι αφου μιλησα με την (καθολου σνομπ, αστεια και προφανως πανεμορφη) Simone, και εβγαλα και φωτο και πηρα και αυτογραφα, και μια πενα του Mark, με μισουν ολοι οι φιλοι μου που ηρθαν και δεν ηρθαν στην συναυλια, και εγω γουσταρω!!! Και βεβαια η συναυλια ηταν απλα απιστευτη, η καλυτερη που εχω παει… Eπεσε πολυ ξυλο Ακομα και Wall of death καναμε μολις μπηκε το Kingdom of Heaven!!! Το κοινο νομιζω τους ενθουσιασε, ηταν παντα ζωντανο, κρατουσε τον ρυθμο, ηταν ολα τελεια! (Γαμωτο τωρα εχω την μετα-συναυλιακη καταθλιψη, θελω κιαλλο…)
Χα χα ναι κι εγώ στην αριστερή πλευρά ήμουν, λούτσα μας έκανε… Ήμουνα και μπροστά μπροστά, μόνο με δύο κοπέλες κοντύτερες μπροστά μου, μπάνιο κανονικό, αλλά το χρειαζόμασταν. Πολύ πωρωτικός ο Mark κι εγώ που έλεγα ότι κυρίως με τη Simone θα ασχολούμαι στη συναυλία. Ειδικά εκεί στα αριστερά τον είχαμε συνέχεια δίπλα μας. Βέβαια όλοι ηταν φοβεροί, από τις καλύτερες συναυλίες που πήγα φέτος. Άντε μετά να επιστρέψεις στην πραγματικότητα με τις εξεταστικές κτλ…
ΥΓ : Σε κάποια φάση δεν ακούσατε τον Mark να λέει “ΕΤΣΙ”, βλέποντας τη φασαρία που κάναμε ? Τουλάχιστον εγώ κι όσοι είμασταν εκεί κοντά το ακούσαμε πεντακάθαρα… Κάτι αυτό, κάτι με το ούζο, έχει μάθει αρκετά πράγματα αυτός μου φαίνεται… :lol:
έχει μάθει αρκετά πράγματα αυτός μου φαίνεται… :lol:[/QUOTE]
Μάλλον παίζει να χει έρθει κάνα δυο φορές διακοπές το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Γενικά νομίζω ότι οι Ολλανδοί μας πάνε.
Πέρα απ την πλάκα, κορυφαία συναυλία πάντως. Απ τις καλύτερες που έχω πάει, μαζί με τους Moonspell πέρυσι. Για τέτοιες μπάντες αξίζει να τα σκας, γιατί παίρνεις πίσω κάθε ευρώ που τους δίνεις.