Epica 29/5/2010 @Fuzz Club, 30/5/2010 @Principal Club

παιδιά, όσοι σκοπεύετε να έρθετε με ηλεκτρικό και τον πάρετε πριν απο τα ανω πατήσια θα φάτε ταλαιπωρία γιατί κόβετε η γραμμή και χρειάζεται να πάρετε λεωφορείο για αττική.

Simone φωνάρα!! :smiley:

Ένα τεράστιο :respect: στη Simone, το Mark και σε όλη τη μπάντα!!!

Μια χαρα περασαμε!!

Άντε οι Αθηναίοι…Πείτε πως περάσατε γιατί αύριο θα είναι η σειρά μας!!:D:D

Πείτε και το setlist!

setlist:
http://www.setlist.fm/setlist/epica/2010/fuzz-club-athens-greece-33d4c091.html

Παμε να τα σπασουμε και στη Σαλονικα ρε! Sold out παιδες :smiley:

? Είναι sold out Θεσσαλονίκη???8O

μπα νομιζω αστειευεται…
εγω παντως που θα παρω απο κει εισητηριο σημερα θα πληρωσω 5 ευρω παραπανω?

Παιδιά ήταν γαμάτα, πολύ δεμένη η μπάντα πάνω στη σκηνή και όλοι τους ορεξάτοι. Η δικιά μας τα έδωσε όλα, νομίζω και αυτοί γουστάρανε τον κόσμο πολύ.

Καλά να περάσετε στη Θεσσαλονίκη.

Ααααα και να μην ξεχάσω.

Κορυφαία στιγμή πριν αρχίσει το event ήταν όταν βγήκε έξω ο τύπος από το Fuzz που είμασταν όλοι κάπως στριμωγμένοι και θέλαμε να μπούμε και λέει το ανεπανάληπτο:
“Παιδιά μην αγχώνεστε, 10.00 θα βγει το ελληνικό συγκρότητα και κατά τις 11 παρα 20 ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΕΠΙΚΑ”!!!

Χαχαχαχααχαχαχα απλά Θεός. :respect: :eek:

Λογικά 30 θα έχει στην είσοδο, σιγά μη δε βρουν την ευκαιρία να τα τσεπώσουν. Πάντως ειλικρινά, από τη φωτογραφία που βάλατε, πρώτη φορά βλέπω τη Σιμον τόσο ντυμένη!!! Το φιλαράκι μου κοντεύει να πάθει κατάθλιψη:lol:

Nτυμενη, ξεντυμενη, η Σιμον ειναι υπεροχη.

Απαραιτητο αξεσουαρ για οσους πανε…

Λίγες ώρες έμειναν μόνο!!Αλλά γιατί δεν παίζουν το Design Your Universe?:frowning:

Φοβερό το σόου, ένας Μαρκ υπερθεός, μια Σιμόν υπερθεά, και όλοι γενικά έκαναν τη δουλειά τους όπως ήξεραν, και μπροστά ο ήχος ήταν αρκετά καλός. Μόνο ρε παιδί μου μεγάλε καθυστέρηση! 1 παρά τελειώσαν!#-o
Αλλά ντάξει κατά τα άλλα δεν έχω κανένα παράπονο! Χάρηκα επίσης πολύ μόλις άκουσα το

Facade of reality που δεν περίμενα! Αυτά, σε γενικές γραμμές περάσαμε πολύ καλά!

Χαχααχαχχαχαα “Θα παιξει η epica”… Θεος!!! Παντως η συναυλια ηταν απιστευτη, οι Epica ηταν ολοι υπεροχοι!!! Για την Simone οτι και να πεις ειναι λιγο, δεν νομιζω να ηταν εστω και ενα αρσενικο (και πολλα θηλυκα) εκει μεσα που να μην την ερωτευτηκε!!! Απλα τελεια!

Σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλα. Η μπαντα ηταν πολυ δεμενη. Η Simone υπεροχη αν και σε κανα 2 τραγουδια (Cry For The Moon και καποιο αλλο) το εχασε λιγακι, αλλα μικρο το κακο. Ειχε πιο πολυ κοσμο απο την προηγουμενη φορα που τους ειδα, κατι που δεν περιμενα, η αληθεια ειναι, παρολο τα απανωτα live (Nevermore, Bolt Thrower, ιδια μερα με Dylan/Fields)…Να μας ξαναρθετε!:slight_smile:

Μου το ειπε μια εγκυρη πηγη. :wink: Αν δεν ειναι, τοτε σιγουρα θα εχουν μεινει λιγα!

Το Fuzz γαμάει, η Simone είναι καύλα. Ως μη οπαδός τους ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

Τα σπασανε στη Θεσσαλονικη. Αυτο εχω να πω μονο. Αν εξαιρεσεις ενα τεχνικο προβλημα με την κιθαρα του Isac νομιζω ηταν αψογα ολα. Ακουσαμε και solitary ground εξαιτιας αυτου… Ποναω παντου. Μπραβο τους. Epicaaaaa :DD