Λατρεύω Εpica,αλλά άκουσα ότι το νέο Live δεν είναι και πολύ καλό! Σε λίγο καιρό που θα το χω,θα ενημερώσω!
πριν πω αυτο που θελω, να επισημανω οτι αυτο ειναι το πρωτο μ ποστ σε αυτο το σαιτ, οποτε καλως με βρηκατε
on topic τωρα:
οι epica ειναι απο τα αγαπημενα μ συγκροτηματα. μου αρεσει παρα πολυ η μουσικη που παιζουν και γενικα αυτο το συμφωνικο, οπερατικο, ισως και γκοθικ στυλ που παιζουν. Εχω ακουσει ολα τους τα cd οποτε εχω και σαφη γνωμη πανω σε αυτα.
Αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι, πως σας φανικε το τελευταιο τους cd;;;
εγω παντως εχω ενθουσιαστει!!! εχουν ξεφυγει βεβαια απο τα παλια δεδομενα και εχουν γινει πιο progressive και epic (σ’αυτο επαιξε σημαντικο ρολο και ο καινουριος κιθαριστας) αλλα πιστευω πως συνεχιζουν να μας εκπλησουν με τις φοβερες μελωδιες τους και φυσικα με τις φωναρες της simone και του mark!!
απιστευτο το καινουργιο και μας ερχονται και το μαιο!!
τι καλη και ευγενική που είναι αυτή η κοπέλα!
έχει χαμηλώσει στα πόδια της για να είναι στο ίδιο ύψος μαζί του! άψογη!
:roll:
μιας και το ξεθαψατε ας ξαναπροσκυνησουμε τα epica στηθη της simons
:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:
OREA GKOMENA ALLA OXI SCABBIA
προτιμω το the divine conspiracy ως δισκο αλλα και το design your universe εχει μεσα κομματαρες και αν σκεφτει κανεις οτι η nuclear τσιγκουνεφτηκε να τους δωσει λεφτα για την παραγωγη… παρολα αυτα και καλη παραγωγη θεωρω πως ειναι!
Λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου, αποχώρησε και ο Yves Huts. Πρώτα ο Sluijter, τώρα αυτός… πφ. Τη θέση του θα πάρει ο Rob van der Loo, που χει παίξει με τους Delain και τους Mayan.
26 Μαΐου Αθήνα κ 27 Θεσνικη !!
Ο van der Loo είναι μη διαθέσιμος ( άρρωστος; ) για την Ευρωπαϊκή περιοδεία…
Να μην ακυρωθεί μόνο και είμαστε οκ.
Απο το επερχομενο DVD.
[B]EPICA - The Phantom Agony (Retrospect Live DVD)[/B]
[SPOILER]Με το μπαρδον,αλλα το κατακρεουργησαν![/SPOILER]
τι αλμπουμαρα βγαλανε , τι new age και συμφωνικα στοιχεια εχει μεσα. Απο τους καλυτερους δισκους και ειναι μια μπαντα τοσο δεμενη που δεν απογοητευει ουτε στα albums ουτε στις συναυλιες