Epica

Μ@λ@κια που αρχισα να ακουω αφου ειχαν ερθει για συναυλια.Δεν τους προλαβα…

it’s ok! θα ερθουν κ του χρονου να εισαι σιγουρος με τετοιο fanbase!! :smiley:

Άκουσα ότι φέτος που είχαν έρθει στον κεραμεικό είχαν κάπου…100 άτομα κοινό ???

ναι αληθεια ειναι ουτε σαλονικα ειχαν κοινο αλλα δεν μπορει να αμφισβητησει κανεις οτι ειναι απο τα αγαπημενα συγκροτηματα… βασικα να σου πω εγω προσωπικα δεν πηγα γιατι ακουσα οτι η simone εν ηταν κ στα καλυτερα της απο αποψη υγειας (ειχε κανει εγχειρηση η κατι τετοιο)

Μακαρι! Να θαυμασουμε την Simone απο κοντα!:roll:

χαχαχαχαχαχα κ στη θεσσαλονικη απο οτι μου ειπαν δεν εμεινε μετα για να δωσει αυτογραφα κλπ στους φανς…

Ναι,απλά το αναφέρω.Σαφώς και δεν αμφισβητώ κάτι,άκουσα ότι παρά τη μικρή προσέλευση παίξανε μια χαρά.Άλλωστε,αν και ακόμα όπως έχω πει και σε άλλο post,δεν έχω ακούσει πολύ πράμα,τους συμπαθώ οπότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.Πάντως εγώ δεν ξέρω πολλά άτομα(από κοντά) που να τους ξέρουν…καλό αυτό γιατί δεν θα ήταν ωραίο να πηγαίνουν όλα τα κοριτσάκια να και να πωρώνονται !

ps:Τώρα λοιπόν έχω όλη τη δισκογραφία και θα αρχίσω να ακούω αύριο(χεχεχε :D)

βασικα κοριτσακια ακουνε πιο πολυ epica αλλα δεν ξερω πως το εννοεις εσυ τα κοριτσακια. αν εννοεις κατι πιτσιρικες που βαζουν epica μαζι με evanescence τοτε νταξ…! εννοειται πως οχι :stuck_out_tongue:

epica με evanescence!! ξεφτιλα!!
τες πα, ελπιζω να ερθουν και του χρονου γιατι φετος πολυ στενοχωρηθηκα που δεν πηγα:(

Ναι,τέτοια κοριτσάκια εννοώ…

Πάντως αν έρθουν στο μέλλον θα πάω κι εγώ σίγουρα !

μην συγκρίνουμε την χοντρή που δεν ξέρει να στηρίξει την φωνή της με την Ολλανδέζα που μαγκιά της να είναι κούκλα και φωνή πολύ καλή…
εμένα μου άρεσε στην συναυλία που δεν προσπαθούσε να πάρει το βλέμμα του κόσμου πάνω της και φαίνονταν όλοι πολύ δεμένοι…

χαχαχαχαχαχα εεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι! δηλαδη ελεος ποιοι οι epica! μου ακουγεται παρα πολυ γελοιο δεν ξερω ενω παλια ακουγα κ evanescence κ για καποιους μηνες ειχα καποια πορωση… οντως σαν μπαντα ειναι πολυ δεμενοι. κ αφου η simone τα ειχε παλαιοτερα με δυο μαλιστα μελη κ δεν το διαλυσαν καλα ειναι! οχι σαν κατι αλλους που επειδη σταματανε να @@@@@@@@ μετα διαλυουν κ το συγκροτημα κ ο καθενας το δρομο του

εμενα ο αγαπημενος δισκος ειναι το The Phantom Agony το θεωρω πιο σκοτεινο απ’τα επομενα + οτι η χωρωδια ειναι καλυτερα δουλεμενη παντως τα αγαπημενα μοθ κομματια ειναι 1.Sensorium2.Illusive Consensus3.The Phantom Agony4.ολα τα parts του A new age dawns5.Soliatary Ground Μετριο θεωρω το Νever Enough και οχι επειδη ειναι εμπορικο (το θεωρω ακρως κομπλεξικο)αλλα δεν ηταν οι επικα που ηξερα σ αυτο το τραγουδι ξεφευγε απ’το στυλ τουςΤωρα εχω αρχισει να συμπαθω το Adyta και το Mystica(εωας Θεος ξερει γιατι
)και ακουω υπερβολικα πολυ το Sancta Terra

sancta terra ω ναι RESPECT! :smiley:

the classical consipracy… απο τα βιντεακια που ειδα εχω μεινει… κριμα να μην γινει κι αλλου αυτο (ατιμοι ουγγροι τετοια τυχη που την ειχατε :stuck_out_tongue: ) simone is back ε-π-ι-τ-ε-λ-ο-υ-ς!!! :twisted: :cry: :bow2: :bounce:

Φοβερο συγκροτημα! Με μαι εκπληκτικη τραγουδιστρια (Simone Simons :bow: ) και εναν καταπληκτικο στιχουργο & συνθετη (Mark Jansen :bow: )! Ισως απο τα καλυτερα+ ποιοτικοτερα symphonic metal συγκροτηματα (οχι gothic, μη μπερδευομαστε)…

Αγαπημενο μου και αξεπεραστο (κατ’εμου) αλμπουμ το The Phantom Agony και σε ποσταση αναπνοης το τελευταιο The Divine Conspiracy. Για να πω την αληθεια το Consign to Oblivion δεν μου πολυαρεσε… Μου φανηκε πολυ απλο σε σχεση με το αλλα δυο…

Τεσπα… Πολυ καλο συγκροτημα και τους περιμενουμε για αλλο ενα live στη Σαλονικα :wink:

Μπήκαν στο στούντιο για νέο δίσκο, πιθανώς τέλη του 2009.

[LEFT]Πως και δεν έχω γράψει εδώ:-kΤέσπα.
Τους Εpica είδα πρώτη φορά live στο MMD και ήταν η πρώτη επαφή μαζί τους.Το μόνο που ήξερα ήταν ότι είχα μια όμορφη γυναίκα με απίστευτα φωνητικά.Τους είδα και ξαφνικά ένας τεράστιος έρωτας δημιουργήθηκε για αυτή την μπάντα,αλλά και για την όμορφη γυναίκα:D.
Μεταξύ Consign To Oblivion και The Phantom Agony δύσκολα μπορώ να διαλέξω καθώς albumάρες και τα 2.Το Divine Conspiracy μου αρέσει ελάχιστα λιγότερο από τα 2 πρώτα.Αφήνω το The Score καθώς εκτός από γαμάτο εξώφυλλο είναι και ένα ΕΠΟΣ που μπορούσε να μπει κάλιστα σε ταινία.
Μπορώ να πω πως από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι αυτά της τριλογίας A New Age Dawns.
Και τα νέα από τον Freedom μόνο καλά είναι,ελπίζω να είναι ισάξιο των άλλων και να τους δούμε και σύντομα live:roll:[/LEFT]

Now playing: Shinedown - If You Only Knew
via FoxyTunes

ετοιμαζονται να κυκλοφορησουν σε dvd την συναυλια που πραγματοποιησαν στην ουγγαρια (“the classical conspiracy”)

να και τπο εξωφυλλο: http://www.nuclearblast.de/picture_zoom.php?url=thumb.php&pic=158858.jpg&dir=artikelbilder/158&new_w=400&new_h=400

επισης ανακοινωθηκε πλεον επισημα οτι εχουνε μπει στο στουντιο :smiley: τι αλλο θελουμε λοιπον :stuck_out_tongue:

Λέει τίποτα το καινούριο live? To 'xει ακούσει κανείς? Με μια πρόχειρη ακρόαση στο youtube δεν μ ενθουσίασε… Πολύ καλά τα instumentals, αλλά η εκτελέσεις δικών τους τραγουδιών πολύ μέτριες…