Epiphone Custom Slash Signature Les Paul Standard Plus

Παιδιά γεια σας και καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας.

Πουλάω την κιθάρα Epiphone Custom Shop Slash Signature Les Paul Standard Plus Top(εδώ, πραγματικά είντο το καλύτερο review για την κιθάρα και θα καταλάβετε ακριβώς τα χαρακτηριστικά της) που βγήκε σε μόλις 2400 κομμάτια. Δυστυχώς οι εποχές με έπιασαν και εμένα και δεν μπορώ να την κρατήσω. Δεν έχω παίξει σχεδόν ποτέ καθώς όταν την αγόρασα, 1ον ήμουν στα τελευταία παικτικά μου χρόνια και 2ον λόγω του ότι είναι limited edition δεν ήθελα να την «πειράξω» κι έτσι έπαιζα με την άλλη που έχω.

Η κιθάρα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι μαζί με την θήκη της που επάνω έχει και την υπογραφή του Slash η οποία κλειδώνει με ειδικό κλεδί, μαζί με την ζώνη που ο ίδιος έχει σχεδιάσει και προτιμάει να παίζει, με το πιστοποιητικό της, με 10 πένες του Slash, το προστατευτικό σε μπεζ χρώμα το οποίο εγώ δεν το έβαλα λόγω του ότιλυπήθηκα να την τρυπήσω και με την αυτοβιογραφία του Slash σαν δώρο από εμένα.

Οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει pm ωστε να συζητησουμε την τιμη. Πραγματικά έχω παίξει μαζί της τόσο καιρό που την έχω γύρω στις 2 με 3 ώρες.

Κάθε έλεγχος εννοείται δεκτός.
Pm me.
Άρης


Φωτογραφίες… Για περισσότερες απο μήνυμα γιατι δεν μπορώ να βάλω άλλες εδώ.







Τιποτα ε?:frowning: