Πωλείται Epiphone Les Paul Gothic (reliced)

Πωλείται η Les Paul Gothic της Epiphone. Στην κιθάρα έχουν αλλαχτεί οι μαγνήτες με EMG 85(b) & 81(neck), όπως επίσης και το nut με bone, και έχουν αλλαχτεί όλα τα ηλεκτρικά (pots, τριθέσιος, jack). Η κιθάρα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχει υποστεί ένα relic job από 'μένα.

Η όλη ιδέα ήταν να φαίνεται σαν το κακό relic που έγινε, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την κρατήσω για να το… συνεχίσω! Λειτουργικά είναι μια χαρά, και τα σημεία που τρίφτηκαν είναι λεία, εκτός από ορισμένα που είναι ξυμμένα και καμμένα (τα μικρά στην πίσω μεριά, είναι ορατά στις φωτογραφίες). Το περισσότερο “ρελικάρισμα” έχει γίνει στην πίσω πλευρά του οργανου, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχει είναι μια βίδα που λείπει από τον neck μαγνήτη (απλά δεν είχα βίδα), τον οποίο εξισορρόπησα άψογα με ένα μικρό κομμάτι αφρολέξ κάτω από τον μαγνήτη.

Τα ηλεκτρικά είναι όλα της EMG εκτός του τριθέσιου και λειτουργούν άψογα, και η κιθάρα είναι plug & play, δεν χρειάζεται επισκευές κλπ. Αν κάποιος τη θέλει για project, ξαναβάψιμο, mod-άρισμα και πειραματισμούς είναι ιδανική επιλογή!

Τη δίνω μόλις 150?, μαζί με μαλακή θήκη. Η τιμή δεν είναι συζητίσιμη.

Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, και θα προτιμούσα αγοραστές από εδώ, αλλά αποστέλλω παντού με ΚΤΕΛ, με επιβάρυνση δική μου. Συναλλαγές μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, δεν στέλνω αντικαταβολή.

Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα ΠΜ ή ένα mail στο kaltrekk@yahoo.com

Και μερικές φωτογραφίες:

  1. posa tasta exei?
  2. auti i bida pou leipei epirreazei se kati tin ki8ara?

Η κιθάρα έχει πουληθεί. :slight_smile:

Γουάτ δε φακ? :stuck_out_tongue: Πότε προλαβε?!?!?! :P:P Οκ, δεν πειραζει! :slight_smile:

Την ξεκωλιασες την καημενη την κιθαρα:lol::lol:

:lock:

(λέτε να γίνω μοντ κάποια μέρα ; ):stuck_out_tongue: