Eric Burdon @ Half Note - 09-10-11/05

Γατάκια αυτή είναι η καλύτερη συναυλία της χρονιάς!!!
http://www.hit-channel.com/ai1ec_event/o-thrylikos-eric-burdon-live-sto-half-note-gia-3-synaulies?instance_id#.UXuuUaKprh5

Ο θρύλος της rock, η ψυχή και front-man των σπουδαίων The Animals και αργότερα των War, ο αειθαλής Eric Burdon, μέλος του Rock and Roll Hall of Fame από το 1994, ένας από τους ?100 Σημαντικότερους Τραγουδιστές όλων των Eποχών? σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, με περισσότερα από 50 χρόνια καριέρας στη μουσική, 50 άλμπουμ, συμμετοχές σε ταινίες, συγγραφή βιβλίων και προσφάτως και τη ζωγραφική στο ενεργητικό του, επιστρέφει στην Αθήνα, για 3 μοναδικές συναυλίες!

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του solo album, ?Till Your River Runs Dry, τίτλος που δηλώνει ευθέως το έντονο ενδιαφέρον και την ευαισθησία του Eric Burdon για το Περιβαλλοντικό ζήτημα, αλλά και την ανάγκη του να μιλήσει σε πιο προσωπικό τόνο για ό,τι τον απασχολεί σε σχέση με τη θρησκεία και την πολιτική, ο Burdon θα ξαναβρεθεί στο φιλόξενο Half Note Jazz Club, όπου έχει εμφανιστεί live και στο παρελθόν. Ηταν στο ίδιο μέρος, άλλωστε, όπου παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του ?Don?t Let Me Be Misunderstood?, το χειμώνα του 2004, από τις εκδόσεις Ηλέκτρα.

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ συνέπεσε με την επέτειο των 50 χρόνων από τη δημιουργία των Animals, του super-group που ταυτίστηκε με την British Invasion στη rock σκηνή των sixties, και τι καλύτερη αφορμή, για μια περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής και της Ευρώπης, στο πλαίσιο της οποίας επισκέπτεται και την Αθήνα.

Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Μαϊου, o Eric Burdon και η εκλεκτή του μπάντα, live, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Kαλή φάση.
11 Μαΐου κλείνει και τα 72 :stuck_out_tongue:

Kαλα ρε…δεν βρεθηκε ενας χριστιανος να τον φερει Θεσσαλονικη; 3 μερες Αθηνα…ενταξει!! Αλλα καντε και μια επανω…χαλασε ο κοσμος;

Αυτό! :thumbup:

Πήρα στο μαγαζί να ρωτήσω info μήπως και κάτσει να έρθει προς Καβάλα μεριά αλλά ένας κύριος μου είπε ότι μάλλον έχει κλείσει και το εισιτήριο της επιστροφής οπότε δύσκολο

Για online εισιτήρια στο viva.gr που λέει, υποθέτω ότι απλά δεν έχουν ανέβει ακόμα?

Πόσους χωράει το half note;;;

Είναι μόνο με τραπέζια;

Λίγο κόσμο χωράει και ναι, όποτε έχω πάει εγώ, ήταν με τραπέζια. Μικρό μαγαζάκι

K στο μπαρ δν έχει χώρο?

Έχει λίγο… Ναι ήταν κάποιοι κ εκεί. Αλλά και το τραπεζάκι δεν είναι κακή περίπτωση, μην το αποκλείεις, γιατί δεν πάει με μπουκάλι κ τέτοιες χαζομάρες… Απλά παραγγέλνεις τη μπύρα σου κ κάθεσαι σ’ένα τραπέζι. Μια χαρά είναι.

Οπότε να φανταστώ ότι πρέπει να ψιλοβιαστούμε για εισητήρια…

Μπα. Δεν νομιζω! Η ανακοινωση βγηκε ενα 10ημερο πριν ερθει, θα έχει 3 μέρες λάηβ και το μαγαζί ειναι σχετικα μικρό! Δεν χρειάζεται ιδιέταιρη βιασυνη!

Θα τιμήσουμε

αυτό έχει μια δόση αλήθειας, πάραυτα γενικά μαζεύει κόσμο το συγκεκριμένο αρκετό και από τακτικούς θαμώνες και είναι και μικρό. Ας πούμε πως δεν είναι για να κλείσεις και μια μέρα πριν

Εισητήρια που έχει; σε κανένα τικετ χάους;;

εδιτ: Πήρα το half note κ λένε ότι τα τραπέζια έχουν 30 ευρώ κ είναι λάθος η ανακοινωση που έχει βγει