Μetallica

Εμενα δεν με χαλασε ο ηχος του Death Magnetic, μια χαρα μου φανηκε… Οσο για το νεο αλμπουμ με βαση την ιστορια τους θα εχει τις διαφορες του απο το Death Magnetic, ποτε δεν εχουν βγαλει 2 ιδια αλμπουμ… Βεβαια μπορει το Ride The Lightning και το Master Of Puppets να συγγενευουν αρκετα, οπως και τα Load, Reload αλλα ιδια δεν τα λες… Παντα εχουν κατι νεο σε καθε καινουριο αλμπουμ. Και ναι ηταν σε απιστευτη, εξαιρετικη φορμα περυσι και φετος και ευχομαι να συνεχιστει αυτο…

Απο οτι καταλαβα μπενουν στο στουντιο του χρονου οποτε 2012 θα ειναι ετοιμο :bounce::bounce:

Εξαιρετικη φορμα και η φωνη του Χετφιλντ ειναι σε πολυ καλα επιπεδα … Εγω παντος περιμενω μεγαλο δισκο :roll:8)

@angus7pl

πως γινεται τα Load, Reload να μην ειναι “ιδια” οταν επροκειτο να βγουν ως ενα αλμπουμ;;;

ε έχουν άλλα κομμάτια

Το Ride The Lightning με το Master δε συγγενεύουν ιδιαίτερα, στο πρώτο χρησιμοποιούν αρκετές ιδέες που ήδη υπήρχαν, ενώ το δεύτερο είναι η δουλειά μιας μπάντας που πλέον έχει βρει τον προσωπικό της ήχο.

Load/Reload είναι -περίπου- ένα και το αυτό.

Τώρα για το επόμενο, ελπίζω να γράψουν στα παπάρια τους τους “οπαδούς” που ζητάνε παλιούς Metallica και να συνθέσουν ό,τι τους γουστάρει εκείνη τη στιγμή. Αμφιβάλλω πολύ όμως.

αυτό.

Ειναι πολυ κοντα αλλα δεν ειναι ιδια ακριβως, στα αυτια μου τουλαχιστον το Reload ειναι πιο βαρυ, πιο heavy ρε παιδι μου, ανω στο Load κυριαρχει μια αισθηση 70’s rock, με blues στοιχεια… Επειδη τελικα βγηκαν σαν 2 αλμπουμ, νομιζω σκοπιμα εγινε ενας καποιος διαχωρισμος στο υλικο…

Θεωρω οτι και στο Ride The Lightning εχουν προσωπικο ηχο, οχι στον ιδιο βαθμο οσο με το Master Of Puppets, αλλα ηδη βγαζουν την αισθηση ‘‘ηχος Metallica’’…

Παντα εβγαζαν αυτο που γουσταραν εκεινη την στιγμη, γιατι οχι και τωρα?

Ανατρίχιασα…
Μεγάλο κομμάτι και άριστη εκτέλεση…

Ανατριχίλες!

Οντως ανατριχιλα, φανταστικο κομματι και τρομερη ερμηνεια… Οπως και πολλα αλλα μεσα στο Load…

υπεροχη εκτελεση.Ο κιρκ τι πεταξε κατω στο 6:13?:-k

Κακουλικη σημειωση για τα live των τελευτεων χρονων (απ το 2000-κατι νομιζω):
ρε james.ειμαστε ζωντανοι.Και ναι,ειναι υπεροχη αισθηση.και ναι ,θα σ δειξουμε πως ειναι να εισαι ζωντανος,χοροπηδωντας στο σολο.Αλλα μην σταματας τοσα τραγουδια πριν το σολο για να μας ξανακανεις τις ιδιες ερωτησεις .
(δικια μ μονο αποψη οτι ειναι ενοχλητικο ολο αυτο.Παρακαλω no quotes τ ποστ μου απο ατομα π ισως προσβαλα χωρις να θελω :-s.πλιζ

το δαχτυλίδι για τα slide, “κιθαράκια”.

επειδη εχω αυτο το nick και επειδη γρατσουναω μια κιθαρα ερασιτεχνικα σημαινει οτι θα πρεπε να το ξερω?#-o
thanks anyway για την απαντηση

ναι, όπως εγώ ξέρω να κάνω ινδιάνικες σαμανιστικές τελετές.

εγω το πα επειδη ειπες ειρωνικα ‘‘κιθαρακια’’ επειδη δεν καταλαβα τι πεταξε ο κιρκ παρολο π εχω τετοιο νικ.τεσπα.peace:hippy:

ε με απογοήτευσες ρε παιδί μου

γτ ρε?λογω peace?:Dηθελες καφριλοκαυγα σαν αυτους π βλεπουμε και γουσταρουμε στα φορουμ:)?Ειμαι πολυ βαρεμαρας για κατι τετοιο :stuck_out_tongue:

όχι, με απογοήτευσες που είσαι ο ΚΙΘΑΡΑΚΙΑΣ του φόρουμ και τελικά δεν είσαι κιθαράκιας.

τέλος οφτοπικ, θα μας σφάξονε

ωραίο το outlawtorn παιδιά, ωραίο

To καλυτερο κομματι των Metallica τα τελευταια 20 χρονια

METALLICA To Release ‘Six Feet Down Under’ EP

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=145729