Ο James έχει κερδίσει τον σεβασμό του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο με το ταλέντο του αλλά και με την γενικότερη στάση του. Στο παραπάνω απόσπασμα νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.
http://www.youtube.com/watch?v=OFBuWtcfDiM&feature=fvwrel Εντάξει… Δεν υπάρχει ο τύπος! Θεός! Έχει κάνει και άλλα από Metallica (Unforgiven, enter sandman) αλλά το fade to black είναι αυτό που με τράβηξε την προσοχή…
Γενικά ο τυπάς κάνει και γαμώ τις δουλειές!!!
Θεούλης!
Το νιώθει ο τύπος
ο παραπάνω ήταν πιο εντυπωσιακός
Αυτα ειναι, εκπληκτικο βιντεο και μου εκαναν πολυ εντυπωση η κοπελιτσα που παιζει κιθαρα και ο ντραμερ, παιζει απιστευτα για την ηλικια του και με φοβερη ανεση… Μπραβο στο παιδακι.:respect:
Φοβεροι και οι αλλοι 2 τυποι και ο κιθαριστας που τον εχω ξαναδει και ο Thomas Pedersen, φωναρα ο τυπος.
Πραγματι παρα πολυ καλος ο μαγκας!!!
Ρε παιδιά δε λέω καλός ο τύπος με το fade to black, αλλά το τραγούδι χάνεται κάπου ανάμεσα στην ενορχήστρωση… αν ψάχνετε για κλασικές κιθάρες μήπως πρέπε να δείτε αυτό;;
Χμ… Πρωσοπικά δεν με έκανε εντύπωση… Καταρχάς είναι 2 άτομα, ο ένας παίζει με πένα και δεν μπορούν να παίξουν και τόσο καλά όσο παιζει ο Igor… Πρωσοπική άποψη πάντα!
φοβερα τα παιδια
ειδικα το κοριτσακι ανετο παιζει το σολο
μπραβο τους
http://www.youtube.com/watch?v=Ili8mycXMhs&feature=related Δείτε στο 3:25! Φαινετε πως δοκίμαζε απο παλιά να κάνει αυτην την πατάτα!
[SPOILER]Για όσουν δεν κατάλαβαν αναφέρομαι στο “λάθος” που έκανε ο Hetfield στο Fade to black στο Rock in rio '11!!![/SPOILER]
Για το τι έχει μετανιώσει στην καριέρα του έγραψε σε στήλη του περιοδικού Newsweek ο Lars Ulrich.
Ο drummer των Metallica αποκάλυψε πως δεν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει κάνει με το διάσημο συγκρότημα, αλλά ουσιαστικά για κάτι που δεν έκανε ο ίδιος.
Πρόκειται για το soundtrack της ταινίας “Kill Bill: Vol. 1”, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino. Ο Tarantino ζήτησε από τον Ulrich να επιμεληθεί το εν λόγω soundtrack και του έδωσε το σενάριο για να πάρει μια ιδέα. Ο Ulrich δήλωσε πως το σενάριο του φάνηκε πολύ εξωπραγματικό και, παρότι θαυμαστής του Tarantino, τελικά αποφάσισε να μη συνεργαστεί με τον ιδιαίτερο σκηνοθέτη.[B] Στη συνέχεια το “Kill Bill” αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και ο Ulrich πλέον έχει μετανιώσει που δεν έβαλε την πινελιά του και αυτός.[/B]
Ρε πουστη Ουλριχ εισαι θεος!!! :lol:
Mετανιωσε, λεει, γιατι δεν μπορεσε να τα βγαλει κι απο κει.
Σ’ αγαπαω. <3
Δηλαδή ρε αποπάνω πιστεύεις ο λόγος που μετάνιωσε έχει να κάνει με τα χρήματα; #-o
Εγω εχω να πω πως ο Ulrich και ο Xαριστεας τα ακουνε χωρις λογο:!:
μεγάλη αλήθεια
[SPOILER]όσον αφορά τον ulrich:p[/SPOILER]
Πλάκα πλάκα άρχισε ο Λαρς να χάνει λίγο τα διπέταλα (και υπάρχουν βίντεο του '11 που ο Λαρς πάιζει blackened μια χαρα!) αν και στην ηλικία του έιναι ψιλολογικό και από τότε ότι και να πει τον κατακρίνουν για τα πάντα! #-o
+1000000
Αυτο με το οτι ο Ulrich ειναι φραγκοφονιας ειναι τουλαχιστον αστειο.
Πρωτον μεγαλωσε πλουσιοπαροχα και δευτερον ειναι [B][SIZE=“5”][SIZE=“7”]ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ[/SIZE][/SIZE][/B] τεραστια μπαντα (ειδικα εμπορικα γιατι θα θιχτουν μερικοι αν πω και καλλιτεχνικα) οι Metallica που ειλικρινα εχουν λεφτα για 5 γενιες.
Οτι μπορει να ψαχνουν την δοξα και την καλλιτεχνικη καταξιωση (μπορει και αποτυχημενα) και σε αλλους χωρους μεσω της μουσικης τους και κατα μια εννοια ειδικα ο κοντος να ειναι "ψωνιο " ναι πιθανον και να ισχυει, αλλα και ποιος δεν θα ηταν στη θεση του.
Οσο για τον Χαριστεα μια χαρα επαιξε και μας ξελασπωνει. Αν δεν μας ειναι συμπαθης ειναι αλλο κομματι.
Νταξ, δεν το γραφω για τα λεφτα τοσο πολυ, τυχοδιωκτισμο θα το ελεγα περισσοτερο.
Αλλα οταν καποιος λεει “θα ηθελα να συνεισφερω σ’ αυτο το καλλιτεχνικο εργο, επειδη παροτι το θεωρω ΜΠΟΥΡΔΑ, εγινε μεγαλη επιτυχια” ειναι επιεικως ηλιθιο.
Οποτε οσοι σπευσατε να πειτε ποσο αδικα κατηγορουμε το παιδι ας το παρουν αλλιως, γιατι ουτε απο αυτους που τον κραζουν ολη μερα επειδη δεν ειναι ο Keith Moon ειμαι και ουτε με νοιαζει το πως γουσταρει να χειριστει τους Metallica.