αντε δώσε πάλι
Θα παραγγείλει κανείς;
Συμφέρει “ομαδικά” για καλύτερη τιμή;
το ίδιο είναι. 1 λίρα είναι τα μεταφορικά ανά περιοδικό.
για οποιον αγοράζει απο το αγγλικό amazon μπορεί να το πάρει με £8.20+ ταχυδρομικά, ή χωρίς ταχυδρομικά αν κάνει αγορές πάνω απο 25 λίρες
Βλέπω και ξαναβλέπω αυτό το βίντεο: http://youtu.be/vOYcH466Wiw και σκέφτομαι πόσο κωλόφαρδοι είναι οι τύποι που ήταν σε αυτό το φεστιβάλ του MH το 1985.
Λίγους μήνες πρίν κυκλοφορήσει το Master of Puppets, να ακούς το ακυκλοφόρητο -τότε- Disposable Heroes, από την αυθεντική σύνθεση της μπάντας σε τέτοια δαιμονισμένη απόδοση.
Που είναι μία χρονομηχανή όταν τη χρειάζεσαι ρε γαμώτο :?
οι μεταλλικα καταστρέφουν τον αθλητισμό
http://www.sportdog.gr/article/98820/theloun-anavole-logo-metallica
trailer για την έκδοση του so what
Το παρτυ μολις αρχισε για το 12’'LP Beyond magnetic. $13 +$22 ταχυδρομικα για μια κοπια (+56.70 για 2 κοπιες :lol: ). Αυτα στο metclub! [-X
Ρε πουστη μου οσες φορες και να ακουσω την riffαρα του Creeping Death θελω να τα σπασω ολα!
Αξιοι !
Ετοιμάζουν διασκευές σε τραγούδια του Dio και των Deep Purple…
http://www.metalhammer.gr/magazine/headlines/3096-metallica-dio-deep-purple.html
Τουλαχιστον ενδιαφερον !
να ετοιμασουν και γρηγορα τον νεο δισκο θελουμε!!!
Μη νομίζεις ότι είναι ιδιαίτερα ακριβά.
Δες τιμές η USPS (με αυτή ταχυδρομούν ή με fedex) για αποστολή βάρους 300 γραμμαρίων στην Ελλάδα.
Priority Mail® InternationalMore info about Priority Mail® International
Max. length 60", max. length plus girth combined 108"
6 - 10 business days
$35.00$33.25
πέρα από αυτό ταχυδρομούν βάση αξίας (γιατί είναι ασφαλισμένη αποστολή και ότι πρόβλημα δημιουργηθεί στο αντικαθιστούν), γι’αυτό και η διαφορά στο 1 με 2 lp…
Πάντως στα δισκοπωλεία είχε μίνιμουμ 25 ευρώ
Γουστάρω πολύ όλες τις διασκευές τους! Εδώ όμως ειδικά ο James θα έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς και ο Dio (προσκυνώ ταπεινά) όσο και ο Gillan έχουν φωνάρες!
…αυτό:):!:
Πρωτον οι τιμες στα δισκοπωλεια δεν ηταν 25 ευρω! Και φυσικα δεν με ενωχλει καθολου η τιμη του βινυλιου, εξαλου πωλειται οπως ολες οι κυκλοφοριες στις ΗΠΑ!
Δευτερον το κοστος αποστολης δεν ειναι ιδιο για καποιον που απλα θα στειλει ενα δεμα και για μια επιχειρηση που θα στειλει τουλαχιστον 2000 σε μια εβδομαδα.
Επειδη λαμβανω πολλα δεματα παντα κοιταω την αναγραφομενη τιμη στα ταχυδρομικα, κυριως απο περιεργεια για να δω αν το κοστος που πληρωσα ειναι λογικο, και παντα μιλαμε για priority service διοτι δεν υπαρχει αλλο εδω και χρονια απο τη USPS!!! Η πραγματικοτητα ειναι η εξης $22 για ενα απλο 12ιντσο ($56.70 για δυο) και $ 12.60 για ενα διπλο βινιλιο Mastodon απο Relapse! Την ιδια μερα τα πληρωσα!
Το θεμα Fed ex (ups κτλ) ειναι πολυπλοκο. Οι χρεωσεις σε μια επιχειρηση ειναι πολυ χαμηλες σε σχεση με ενα ιδιωτη, αυτο συμβαινει ακομα και στη χωρα μας, φαντασου :lol:. Επισης διολου τυχαιο ειναι οτι τα ακρηβα δεματα τα στελνουν με ups i fed ex, αφου αποκομηζουν (οι κουριερ) τεραστια κερδη απο τη διαχειρηση των δεματων στα τελωνεια. 3 φορες εχω παει τελωνειο, διοτι η αμοιβη τους ειναι 60 ευρω (επιπλεον)!
Δεν τα κανουν ολα τελεια και το metclub ειναι επιχειρηση και μαλστα πολυ σκληρη! Ηταν ο λογος που πριν καποια χρονια αρχησα να δινω οτι εχω απο Metallica καθως με απειλησαν ξεκαθαρα οτι θα με διαγραψουν απο μελος επειδη διαφωνησα που ολα τα προσωπικα μου δεδομενα ηταν αναγραφομενα στο δεμα (ακομα και ο αριθμος της καρτας μου). Παρολο που το metclub θα πρεπει να ειναι πρωτυπο για ολα τα υπολοιπα συγκροτηματα, ειναι ομως επιχειρηση!!
Οσο για το θεμα της ασφαλειας πως δικαιολογουνται τα $57? 13$ το ενα εχει :lol:
Τους αγαπαμε, αλλα…
Υ.Γ. Οι χρεωσεις μεχρι προσφατα (και για αρκετα χρονια) ηταν καποιο % απο την αξια των αγορων! Καταφεραν να το ξεπερασουν
Μπορούσες να πάρεις ξεχωριστά τα lp (οπότε η χρέωση θα ήταν στα 44 αντί για 56$).
Εγώ αυτό που κάνω είναι είτε αγορές μαζί με άλλους (οπότε το κόστος διαιρείται στα 2, 3 κ.ο.κ), είτε μέσω εταιρειών που προωθούν δέματα από ΗΠΑ, οπότε το κόστος πέφτει στο 50-60% (για μεγαλύτερες παραγγελίες).
Αυτό που λες για την ασφάλιση, θα σου πω τί έχει τύχει σε μένα.
Έχω παραγγείλει το λευκό βινύλιο του s&m, μου ήρθε από λάθος το κίτρινο βινύλιο, άνοιξα ένα customer support ticket και την επόμενη μέρα μου ταχυδρόμησαν καινούργιο (+ αρκετά έξτρα πραγματάκια), χωρίς επιπλέον ταχυδρομικά (φυσικά και ήταν καθήκον τους να γίνει το τελευταίο) και χωρίς να μου ζητήσουν να επιστρέψω το άλλο βινύλιο. Μιλάμε για 2 limited κυκλοφορίες.
Kαι αυτό έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις.
Επίσης, θα έχεις παρατηρήσει πως είναι ομαδοποιημένες οι τιμές (έως 19,99 μικρή χρέωση, έως 100 μεγαλύτερη και άνω των 100 μεγάλη χρέωση για έξοδα αποστολής). Δεν είναι θέμα βάρους η χρέωση, είναι θέμα αξίας και οι αξίες είναι ομαδοποιημένες. Φυσικά εσένα που έκανες παραγγελία λίγο πάνω από 20$ σε αδικεί αυτό, τον άλλο που κάνει 99$ τον ευνοεί.
Φυσικά και το metclub είναι επιχείρηση, αφού απασχολεί λίγο-πολύ 12 άτομα, φυσικά και οι χρεώσεις στα ταχυδρομικά είναι μεγαλύτερες απ’ότι αλλού, απλά θεωρώ οτι σαν club είναι μακράν το καλύτερο και με τις μεγαλύτερες παροχές στα μέλη του, από όσα άλλα γνωρίζω για μπάντες που ασχολούμαι.
Το πιό πρόσφατο παράδειγμα ήταν το Fillmore.
Αν το κόλλημα σου είναι τα ταχυδρομικά, υπάρχει τρόπος να τα μειώσεις, πίστεψε με
υγ 2: και ον τόπικ, όσον αφορά τις διασκευές, ούτε King Diamond μπορούσε να πιάσει ο Hetfield, προφανώς θα τα φέρουν στα μέτρα τους τα τραγούδια.
Και κάτι τελευταίο, στα καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά show τους, επιστρέφει το Snakepit :thumbup:
Φαίνεται εξαιρετική ιδέα…θα ήθελα να το δω!
Ξέρω πως πολλοί θα με μισήσετε για αυτό που κάνω, αλλά