Μetallica

συμφωνώ απόλυτα.
Η καλύτερη περίοδος του για μένα ήταν 88-93.
Τώρα περνάει δεύτερη νεότητα. Απολαυση να τον βλέπεις και να τον ακούς!

edit: το σημείο που χωρίζει το κοινό στα 2 στο My friend of misery και τραγουδάνε τις αρμονίες δεν υπάρχει…

Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο .

Επίσης πιστεύω ότι με τέτοια φωνή θα έχουμε αλμπουμάρα . Γνώμη μου είναι ότι στο Death Magnetic τα όργανα και πιο πολύ οι κιθάρες έχουν τέτοιο ψηφιακό ήχο για να μπορούν να καλύψουν και να συνδυαστούν ηχητικά σωστά με την ταλεπωρημένη και μέτρια φωνή του τότε James . Σκεφτείτε παραγωγή Master of Puppets με φωνή Death Magnetic για παράδειγμα . Δεν θα ακουγόταν … Τώρα το μόνο που μένει είναι να παίξει σωστά ντραμς ο κοντός :stuck_out_tongue:

Θέλω κι εγώ να πιστεύω ότι θα έχουμε ωραίο καινούριο δίσκο, ειδικά με τέτοια φωνή. Ελπίζω σε μικρότερα τραγούδια αυτή τη φορά όμως, που λογικά έτσι θα είναι. Πριν το DM κάνανε περιοδεία για το Master… τώρα κάνουν για το Black Album…do the math :wink:

Συμφωνώ και ομολογώ ότι το πιστεύω μετά από πολλά χρόνια. Παρατηρήσεις για το χθεσινό live:

α) η μπάντα γαμάει
β) ο Lars δουλεύει πια απ’ ότι φαίνεται (χθες δεν ήταν καθόλου απαράδεκτος, κάθε άλλο)
γ) η φωνή του James είναι καλύτερη από ποτέ (καμία υπερβολή) και ο ίδιος φαίνεται ότι γερνάει αξιοζήλευτα
δ) το επίπεδο επαγγελματισμού της μπάντας live δεν παίζεται.

α) πάντα γαμούσε
β) ναι δουλεύει, αλλά υπήρχε ενα σημείο που κοπάνησε αέρα κατά λάθος και έκλαψα.
γ) ειναι καλύτερη απο άλλες φορές αλλά μην λες απο ποτέ, θα πέσει κανένα ταβάνι να μας πλακώσει :stuck_out_tongue:
δ) 100% σωστός

β) O Lars είναι εμφανώς καλύτερος από ότι ήταν πρίν 2-5-7 χρόνια.
Big4 - Fillmore - Βlack album, δούλεψε πολύ (θέλοντας και μη! :stuck_out_tongue: ).
Πριν -κατά δήλωση του- είχε αφήσει την πρακτική και δούλευε μόνο φυσική κατάσταση.
Στο St. Anger η τεχνική του ήταν πολύ καλή -άσχετα από τον ήχο. Στο DM κ έπειτα τα ψιλοπαράτησε.
Δε νομίζω πριν 3 χρόνια να έκανε το double bass στο Fight fire τόσο εύκολα όσο χθές!

γ) Ο James είναι καλύτερος από τα τελευταία 16-17 χρόνια σίγουρα. Στο Load είχε γαμάτες ερμηνείες, αλλά στην περιοδεία δε νομίζω να ήταν καλύτερος της τωρινής. Και μιλάω για φωνή, γιατί σαν παρουσία νομίζω πως τώρα είναι αξεπέραστος! Και μόνο που φτάνουμε να τον συγκρίνουμε με εποχές Liveshit, ενώ 50αρίζει, είναι στα υπέρ του!

δ) λόγο αυτού του επαγγελματισμού και της προσύλωσης τους βρίσκονται εδώ που βρίσκονται! :wink:
Και γ’ αυτό έχουν μία sold out περιοδεία σε αρένες και γήπεδα 40.000+

Βλεπω και ξαναβλεπω το My Friend Of Misery απο τη Λισααβωνα και τρελαινομαι (ουτε οταν σηκωσαμε το Euro ετσι !!! :stuck_out_tongue: ).
Καταπληκτικο…

Πολύ μεγάλη στιγμή, χωρίς αμφιβολία η κορυφαία του συγκεκριμένου live. Το αποτέλεσμα του χωρισμού του κοινού είναι η απόλυτη μουσική δικαίωση του Hetfield και μια ιδανική απόδειξη ότι το μεγαλείο βρίσκεται στην απλότητα (αν μπορείς…)

ανατριχιλα οπως ειπε και καποιος πιο πριν

Ο Ηetfield στο Snakepit στη Λισαβώνα παρακολουθεί Mastodon.
Δεν τον αναγνώρισε κανείς #-o :lol:

χαχαχαχα
ο γαματος

χαχαχαχα δεν υπάρχει ο άνθρωπος!!!

την ωρα που επεζαν οι mastodon τραγουδουσε??? :-k:-k:-k:-k

Χαχαχαχα δε παίζει ρε!!! Σοβαρά;;;

τι εκανε το ατομο
:lol::lol:

http://www.orionmusicandmore.com/2012/rock-am-ring-livestream/ αυτα ειναι.sold out το rock am ring.φαντασου τι εχει να γινει.

http://www.rocking.gr/news/Kirk_Hammett_Metallica_Den_exoume_tin_poluteleia_na_stamatisoume_na_periodeuoume_giati_de_tha_bgazoume_lefta/13002/

κάτι ράγισε μέσα μου… Πήγα πήρα όλα τα CD τους από 2-3 φορές και έστειλα τα ρέστα με paypal στον Kirk να πάρει καμιά amstel…

νομιζω οτι στην κανονική είδηση μιλάει για μεγάλο αριθμό ανθρώπων που δουλεύουν για τους μεταλλικα και οτι δεν γίνεται να σταματήσουν να περιοδεύουν.
και οχι οτι αν σταματήσουν να περιοδεύουν θα πεινάσει ο κιρκ

Ας τους δώσει την amstel τότε…