Μetallica

“Did you like it?” και κάνει νεύμα “όχι” :lol:

χαχαχαχα ναι δεν το είχα προσέξει! :stuck_out_tongue: Ακούγετε ότι δεν του αρέσει επειδή το έγραψαν μόνο και μόνο για εμπορικούς λόγους… Δεν ξέρω πόσο ισχύει…

εμενα μαρεσει το escape!!
εχει γαματο riff.

Ρε κομματάρα απ τις λίγες είναι! και έχει και κορυφαίους στίχους!

Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει, εγω παντως ακουσα οτι ο Hetfield παιρνουσε μια δυνατη καταθλιψη οταν εγραψε το κομματι. Τοσο βαθια που σκεφτοταν και την αυτοκτονια, για να μπορεσει να ξεφυγει (Εscape). Για αυτο ουτε να ακουει δε θελει για το συγκεκριμενο πλεον…Παρ’ολα αυτα χτες γαμησε!!

Σε φοβερή φόρμα φέτος! Ο Het για μια ακόμα φορά απέδειξε γιατί είναι ο καλύτερος frontman εδώ και πολύ καιρό.
Επειδή δεν θυμάμαι να έχουν αναφερθεί ποτέ σαφώς για το θέμα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τι πρόβλημα είχαν με το Escape :-k
2 απορίες:

• Κάτι μικρά παιδάκια με ακουστικά στην άκρη της σκηνής τι ήταν; Τα παιδιά τους, ή των τεχνικών;
  • Ο Λαρς πότε θα πάψει να φτύνει την πορτοκαλάδα του στο κοινό; Μεγάλωσε αλλά δεν έπαψε να είναι μαλάκας τελικά 8)

Η τουρ με ολο το μπλακ αλμπουμ θα συνεχιστει;Μπορουμε δηλαδη να ελπιζουμε;

Εμεις θα περιμενουμε περιοδεια για το Load. 8)

Και για να μην ξεχνιομαστε…

[U][I]24/6/2010[/I][/U]

Τα πιτσιρικια ηταν τα δικα τους παιδια. Οσο για ητατον Lars θεωρει οτι κανει χιουμορ. Αυτος ηταν παντα. Για το Escape απλα δεν το γουσταρει γιατι το ειχαν γραψει για εμπορικους λογους. Αντε να παιξουν και ολοκληρο το …And Justice αλλα τοτε ο Δανος θα φυγει με ορους γεματους red bull.Αν και εχει κανει αρκετη προπονηση τα τελευταια χρονια και ειναι αξιοπρεπης. Αυτος που σαν αποδοση σκιζει περα απο τον Hetfield ειναι o Trujillo που ανεβηκε χτες και επαιξε με τους Suicidal Tendecies .

Που το θυμηθήκανε το Escape ρε;;; Παίζει να έχω να το ακούσω πφφφφφφφφφφφ ούτε που θυμάμαι αν είναι παραπάνω από δεκαετία ή όχι (από την τελευταία φορά που έβαλα να παίξει η κασσέτα του ride the lightning δλδ)!

Load yeah!!!
2016 για την 20ετία… αν και γιατί να περιμένουμε τόσο :roll:

Ο Λαρς είχε πει ότι θα έρχονται πιο συχνά από 3 χρόνια… να κανονίσει να έρθουν πριν τις 24/06/2013, μην τον πάρει και τον σηκώσει :stuck_out_tongue:

Super το Escape! Μαλακία που δεν το παίζουν!

το μισει το escape. δε νομιζω να το παιξει και ποτε. ωστοσο οι gojira εχουνε κανει μια ωραια διασκευη 8)

:frowning:
είχα λιώσει στις 3 προηγούμενες μπάντες των big 4 και δεν είχα ευχαριστηθεί τους μετσάλλικα. ακόμη το μετανιώνω. ΠΡΕΠΕΙ να τους ξαναδουμε λάιβ. και με ride μια φαντασίωση που εύχομαι να γίνει πραγματικότητα :smiley:

ο λαρς έχει καραφλιάσει. πως γέρασε έτσι. μπίχλα πάντως με την πορτοκαλάδα.
escape και 'γω είχα 2 χρόνια να τα 'κούσω…

ε οχι και αξιοπρεπεις ο lars…τι θα πει εχει δουλεψει δεν ειμαι κακος τον σεβομαι αλλα δε μπορει να βλεπω αυτο τον ανθρωπο live που παιζει τοσα χρονια ντραμς σε μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες του πλανητη να χανει τον ρυθμο των δικων του τραγουδιων…εχει φαει πολυ κραξιμο για το παιξιμο του και του αξιζει οπως του αξιζουν και πολλα απο αυτα που εχει πετυχει τα οποια ειναι παρα πολλα…νομιζω οτι οι μεταλλικα live αυτη τη στιγμη ειναι 80% Hetfield Trujillo…

Θελουμε δεν θελουμε ειναι αξιοπρεπεις και μαγκας που παιζει τοσα διαφορετικα τραγουδια στα live τους και πανω απο 2 ωρες. Δεν ειναι Carey, Jordison, Portnoy ή Lombardo αλλα οτι εχει τον σεβασμο ολων αυτων κατι δειχνει. Και ειναι σαφως καλυτερος την τελευταια 5ετια απο οτι ηταν 10 χρονια πριν απο αυτο. Προφανως δεν ειναι αψογος αλλα ειναι καλος και ακομα και τα λαθη που κανει (βασικα που κανουν και οι 4) δινουν τον ορισμο της Live μπαντας ! Αλλιως ακουμε Dream Theater ή καποιο CD (αντε mp3 πια… )

πιο cool πεθαίνεις γαμώτο

σιγουρα δεν διαφωνω απλα καποιες φορες ξεπερναει λιγο τα ορια…
επος η φωτογραφια Astaldo…!!

Ναι φιλε μου καταλαβα τι εννοουσες αλλα εχει παραγινει να τρωει κραψιμο. Δεν αξιιζει πια τοσο…
Ο Jaymz ειναι αρχοντοπουλο αλλα και η φωτο που παρακολουθει τους Mastodon ειναι επισης θεικη…

Nα υποθέσω πως δεν αναφέρεσαι σε αυτή την περιοδεία;

Στην προπέρσινη εμφάνιση τους στην Αθήνα να το δεχτώ.
Φέτος δε νομίζω…

Όπως επίσης σε αυτή την περιοδεία είναι εκπληκτικό και το παίξιμο του Kirk. Στο σόλο του Escape πχ δε χάνει νότα.

Και επειδή και οι 4 είναι σε τόσο καλή κατάσταση, βλέπουμε μία τόσο φορμαρισμένη μπάντα στη φετινή περιοδεία!