Ναι γιατι αμφότερα τα έχω ακούσει όσες φορές τους έχω δει live. Εφόσον δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξεις οποιοδήποτε από τα 140 τραγούδια τους, προτιμώ αυτά που δύσκολα θα ξαναακούσω live!
Ειδικά το frayed ends, dyer’s eve και to live is to die τα έχω αδιαπραγμάτευτα!
Μεγάλη μαγκιά τους όπως κ να χει!
Λογικά θα τους δω είτε στο Αμβούργο, είτε αν ανακοινώσουν Πράγα συν κάποια κοντινή πόλη σε κοντινές ημερομηνίες. Rock am ring και rock in park δε νομίζω να βγουν εισιτήρια ημέρας
1.Blackened
2.The Frayed ends of Sanity
3.Damage inc. 4.My friend of Misery
5.Dyers Eve
6.The Call of Cthulu
7.Trapped Under Ice
8.Bleeding me
9.The Struggle within
10.Price Charming
11.Escape
12.Wasting my Hate 13.To live is to die
14.Battery
15.The four horsemen
16.And Justice for All
17.Eye of the Beholder
18.Of wolf and man
Ελλάδα είναι απίθανο να έρθουν δηλαδή; Από setlist πάντως το setlist του Through the never με την ίδια σειρά συν το seek and destroy (ιεροσυλία που έμεινε εκτός στην ταινία) και blackened.
Τι νόημα υπάρχει εφόσον σου δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξεις τραγούδια που παίζουν σπάνια η ποτέ, να ζητάς χιλιόπαιγμένα τραγούδια;
Πιθανότατα θα δω 2 live φέτος, αλλα πιστεύω πως το 95% των τραγουδιών θα ειναι regulars
Ναι OK δεκτό και το ξέρω εκ των προτέρων ότι περισσότεροι θέλουν να ακούσουν για 1000η φορά το One παρά για πρώτη το Fryed Ends…
Αλλά από την άλλη, τους έχω δει 7 φορές live και ελπίζω να τους δω άλλες τόσες.
ΚΑΙ τις 7 έπαιξαν το puppets, το One, το Sandman, το Seek…
Ε τώρα μου δίνουν τη δυνατότητα να ακούσω To Live is to Die (μία φορά έχει παιχτεί ολόκληρο, στο Fillmore), Dyers Eve, Metali Militia, My friend of misery.
Και στην επόμενη περιοδεία με Seek θα κλείνουν και το Sandman θα είναι πριν το encore.
Από τα live τους όμως το Call of Ctulu στο Μιλάνο θυμάμαι ακόμα κ ανατριχιάζω και όχι το εκάστοτε regular