Μetallica

Λάθη δεν κάνει τόσο συχνά πλέον (στις 3 τελευταίες περιοδίες που τους βλέπω ανελειπώς τουλάχιστον, τελευταία φορά που θυμάμαι λάθος ήταν στο show της Αθήνας στο Broken, Beat & Scarred).
Έχει απλοποιήσει αρκετά το παίξιμο του όμως.

Από την άλλη, δεν πάει σε ασφαλείς επιλογές για να ικανοποιήσει το εγώ του, κοιτάει να ικανοποιεί το κοινό.
Δίνει Live των 2.20 ωρών, αλλάζει το 40% του set list από βράδυ σε βράδυ κ.ο.κ.
Άνετα και χωρίς εξάσκηση θα έβγαζε ένα ποιοτικό σετ διάρκειας 1.30-1.40 με 14 ίδια -κλασσικά- τραγούδια κάθε βράδυ.

Γι’αυτό όμως έγιναν -και παραμένουν- τέτοιου μεγέθους μπάντα στην τελική.

Καπου σε πολυ πρόσφατη τα κανει σκατούλες στην δικαση στο one αλλα δεν εχει σημασία. Δεν ειναι οι dream theater.
Μονο οι pearl jam ειναι αντίστοιχοι σε διάρκεια και αλλαγη setlist σχεδόν καθε βραδι.
Πραγματικα ομως ποιος αλλος frontman περα απο τον Hetfield που παίζει και κιθάρα ( ή μπασο ) ειναι τοσο δυναμικός στην σκηνή και σε τέτοιο μέγεθος μπάντας ;
Οι Metallica παρα το οτι έχουν φτασει τα 50 τους και ενω οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί έχουν απογοητευτεί ( εδω γελάμε ) κατα περιόδους , ακομα περιμένει ο κόσμος ενα break through δίσκο απο αυτούς.
Δεν ειναι σε φαση οπως οι acdc ή οι maiden ( χωρις καμια έννοια προσβολής προς αυτές τις Μπανταρες ) ή δεν ξερω και εγω ποια άλλη ανάλογη μπάντα που απλα περιμένεις να βγάλουν εναν αξιοπρεπή δίσκο.

Πέρα από την πλάκα, κι εγω περιμένω μια δισκάρα από Metallica χωρίς να έχω πολλές πιθανότητες όμως κυρίως γιατί δεν τους βλέπω να έχουν όρεξη να μπουν στο στουντιο. Θέλουν ένα κίνητρο. Τα έχουν πετύχει όλα πια όμως.

Ουτοπικός ο συλλογισμός σου για δισκαρα . Και με τον Ρούμπιν στο μαγκνετικ δεν είχαμε κορυφές . Δεν περιμένω να ταρακουνησουν την γη . Οταν έπρεπε το έκαναν και με το παραπάνω .
Σκεφτόμουν την διασκευή σε dio , γιατι να μην έχουν τετοια παραγωγή και σε δικό τους δίσκο ;

Προσωπικα απο αυτες τις μπαντες μεγαθηρια δεν εχω καμια απαιτηση να βγαλουν δισκαρες, να τους βλεπω λαηβ θελω, τωρα αν αυτο μπορει να συνδυαστει με εναν αξιοπρεπεστατο δισκο (οπως ηταν το DM) ακομα καλυτερα.

…δεν τους εμοδίζει κανείς να κάνουν έναν αντίστοιχα καλό δίσκο…όταν τον κάνουν:D :slight_smile: :!:

Βασικά και με ένα DM ακόμα μια χαρά θα ήμουν κι εγώ…αλλά πότε θα βγει είναι το θέμα.

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=33412

στα αρχιδια μας

Ψηφισα το Load επειδη ηταν το πρώτο metal σιντι που πήρα…συναισθηματικά έχω δεθει μαζι του αν και γενικά δεν μου αρέσουν τόσο…

εε??

26 διπλα live CD Metallica?

http://www.metallica.com/news/ten-years-of-live-metallica.asp

Πόσο?? ΠΟΣΟ???
417$
http://www.metallica.com/products/live-metallica-by-request-2014-box-set.asp

Ελα Αλεκο…εεε Lars!

edit…Συγνωμη 27 ειναι τελικα…ειναι και ενα ακουστικο…ενταξει…οπως το πανε θα ξεπερασουν τους Grateful Dead σε live κυκλοφοριες :stuck_out_tongue:

κανενα νοημα δεν εχει αυτο.

Κανένα νόημα εμπορικά, είναι μόνο για εκμετάλλευση.

Τους Grateful Dead δεν τους ξεπερνάνε ρε :lol:!

γτπ κίνηση, άντε δεν είπαν ότι θα μπουν στο στουντιο τον Σεπτέμβρη; 6 χρόνια έκλεισε το Death Magnetic…σπάσανε όλα τα ρεκορ!

Ήδη όλα αυτά τα live bootleg τα διαθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή.
Πολλοί συλλέκτες ήθελαν να τα έχουν και με τους παραδοσιακούς τρόπους.
Προφανώς είναι μία κίνηση που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

Σε αυτούς που θα δώσουν μέχρι και τετραψήφια ποσά για ένα βινύλιο του Hexenhammer ή του Frankfurt '84 (σε περίπτωση που προφανώς κάποιοι δεν το γνωρίζουν, οι Metallica έχουν μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες συλλεκτών Bootleg. Μάλιστα από παλιά η μπάντα ενθάρρυνε τις ηχογραφήσεις των συναυλιών τους από το κοινό).

το ρεκορ το εχουν οι guns n roses,ελπιζω να μην θελουν να σπασουν αυτο το ρεκορ

Ναι, απευθύνεται στους πιο βαριά άρρωστους.

Προφανώς. Υπάρχουν αυτοί που θα δώσουν 1000 ευρώ για ένα βινύλιο, υπάρχουν αυτοί που θα δουν 20 live το χρόνο, υπάρχουν αυτοί που θα πάρουν 50 διαφορετικές εκδόσεις ενός album, στο οποίο το μόνο που αλλάζει είναι το catalogue number και η χώρα κοπής.

Επομένως δεν είναι μία κίνηση που απευθύνεται στη μάζα των οπαδών-ακροατών τους.

Αλλά δεν είναι άσχημη ιδέα να έχουν τα live τους και σε φυσική μορφή. Για παράδειγμα, αν και όταν ξαναπαίξουν στην Αθήνα, θα ήθελα να μπορώ να έχω το CD στη δισκοθήκη μου σαν αναμνηστικό.

Και τώρα μπορείς, με το download δίνουν και εξώφυλλο και labels για τα CDs όπως ήδη ξέρεις. Τα γράφεις σε CD, εκτυπώνεις τα εξώφυλλα και είσαι κύριος. Επίσης, το site www.livedownloads.com, με το οποίο συνεργάζονται πάρα πολλά συγκροτήματα για να πουλάνε τις συναυλίες τους, δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις CD, μόνο που δεν έχουν στοκ, αλλά σου το γράφουν όταν το παραγγείλεις και σου το στέλνουν με labels και μέσα σε χάρτινο κουτί με εξώφυλλο. Αν γίνει όπως την έχω καταλάβει, είναι εντελώς ηλίθιο.

Το ξέρω.
Απλά είναι ένα artwork-καρμπόν για όλα τα live της περιοδείας.