Εμένα μου φαίνεται πολύ κοντά στο St.Anger αλλά με σωστό ήχο και σωστή διάρκεια. Είναι καλό ακριβώς επειδή είναι 3λεπτό. Αν αυτό το έγραφαν την περίοδο του St.Anger θα το είχαν κάνει 7λεπτο και με τον ήχο εκείνου του άλμπουμ θα ακουγόταν τραγικό.
Μπάσταρδοι Μετάλλικα, μου γαμήσατε το βράδυ! Και μετά μου λέτε θα βγάλετε τον δίσκο σε 3 μήνες, ρε δε γαμιέστε!! 3 λεπτά μας δώσατε και το άλλο σε 3 μήνες; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!
Να πω την αμαρτία μου μου ακούγεται πολύ πλαστικούρα στα ντραμς βέβαια το ακούω από κινητό. Υποθέτω πως ο δίσκος αντε να έχει άλλο ένα τόσο μικρό κομμάτι (το τελευταίο;)Πάντως δηλώνω ευχαριστημένος!
Youtube ειναι ρε, τι περιμενετε; Δεδομενα σκατα θα ειναι να δουμε αν τους εχει περασει η μαλακυνση (του Larse δηλαδη) και κανουν σοβαρη παραγωγη. Τουλαστιχον δεν ασχοληθηκε ο Ρουμπιν.
Μου εστειλαν email απο το Metclub για να κατεβασω σε μορφη mp3 το τραγουδι.
Ακομα και εκει ακουγεται πολυ καλυτερα απο το youtube. Η παραγωγη ειναι καλη και καθαρη. Μην ψαχνουμε να βρουμε ψυλλους στα αχυρα.
Επισης το κομματι το ποσταραν στην σελιδα τους μπαντες οπως οι In Flames , οι Disturbed, οι Nonpoint , ενθουσιασμενοι και απο κατω εχουμε κατι κλαψιαρηδες…
Σε αυτους μαλλον πρεπει να προσθεσουμε και τον Kirk Windstein που το μονο που ειδε και ακουσε ειναι την ομοιοτητα του εξωφυλλου του Hardwired με το odd Fellows Rest των Crowbar.Ok την πηρες την προσοχη σου Kirk… κανε πιο περα τωρα.
Drenie δεν μου αρέσει και το εξώφυλλο επίσης…hater καταντησα:p
Πρωί πρωί σηκωθηκα να ακούσω το κομμάτι σε κανονικά ηχεία προφανώς έχει καλύτερο ήχο. Βασικά έπεσε σαν βόμβα, πολύ δυνατό κομμάτι
Είμαι διακοπές ρεεεεε και διαβάζω τα σχόλιά σας και εχω τρελαθεί! Δεν έχω data να δω το βίντεο, δεν έχω ηχεία να ακούσω το κομμάτι!
I’m so fucked… Shit outta luck!!