Έγραψα η ξεροκεφαλίαση πάει σύννεφο. Είπα και πριν ότι είμαστε 2 κοκκόρια. Η ξεροκεφαλίαση ισχύει και για τους 2 μας 100%. Ο μη-ξεροκέφαλος θα είχε σταματήσει κάπου 20 σελίδες πριν. (Εκεί στο 90% και λίγο μετά). Καταλαβαίνω ότι φάνηκε σαν να το λέω μόνο για σένα.
Εγω δηλαδη αν ημουν σαν εσενα θα επρεπε να κατσω να σου γραψω 30 σεντονια για το τι φαση περνουσε η μπαντα των Metallica στα 90ς, το μουσικο κλιμα της εποχης, την εξελιξη του ηχου, την επιδραση του Bob Rock, να κατσω να σου αναλυσω καθε φωνητικη και μελωδικη γραμμη τραγουδιων οπως Bleeding Me, The Outlaw Torn, κτλ προκειμενου να κατσω να σου πρηξω τα παπαρια για το πως το Load ειναι το καλυτερο και πιο ξεχωριστο αλμπουμ που εβγαλαν ποτε. Και μετα θα πετουσα κι ενα “στην ηλικια που ημουν τοτε ενιωθα την αυρα των Metallica οπως εσυ δε μπορουσες γιατι ειχες ηδη μεγαλωσει και δε μπορουσες να δεις τα πραγματα οπως εγω τοτε” για να ισχυροποιησω το οποιοδηποτε επιχειρημα μου, και τελειωσαμε.
Nαι, αν ήσουν σαν εμένα θα έκανες την ανάλυση και έχεις κάνει πού και πού και ωραία είναι. Για τα φίλινγκς και τα τέτοια ξεροκέφαλα θα σου έλεγα πού σφάλλεις αλλά πάμε παρακάτω.
Δε με βλεπεις ομως να το κανω. Και να εισαι σιγουρος οτι ο λογος που δεν το κανω δεν ειναι γιατι το Load ΔΕΝ εχει αυτη τη θεση στη δισκογραφια τους. [B]Δεν το εξεταζω καν αυτο[/B]. Απλα δε με ενδιαφερει να σε πεισω για κατι τετοιο, και σεβομαι την αποψη σου.
Ε, εγώ αυτό όμως εξετάζω, λέω την αποψάρα μου και γίνεται μεταλλοκουβέντα, στο τέλος καταλήγω, ε, εμένα αυτό μου αρέσει, σε σένα το άλλο και όλα ζάχαρη. Ακόμα και οι 2 θα πιστεύουμε το ίδιο (μάλλον) αλλά εντωμεταξύ θα έχει γίνει μια ωραία κουβεντάρα που όπως είδες “πολύ ωραία τα λέγαμε” και “ωραία συζήτηση” μέχρι το σημείο ότι όχι, ο Cliff δεν είναι τόσο σπουδαίος όσο λέτε, το λέτε φανμποΐστικά και σιγά μην έκανε όλα αυτά ο Cliff, που ε, κάπου εκεί ξεροκεφαλιάζω.
Ε, αυτά. Κατά τα άλλα όλα κουλ
ΥΓ. Ο Τζορνταν ειναι ο μεγαλυτερος μπασκετμπολιστας που εχει περασει, αλλα αυτο συμβαινει γιατι πολυ απλα δεν εχει βρεθει ως τωρα καποιος μεγαλυτερος, και εν ετει 2016 μπορουμε να το πουμε. Αν καποιος ελεγε το 1991 οτι δε θα βγει ποτε μεγαλυτερος (ή ακομα και τωρα να το πει), ποσο μαλλον οταν ηταν 7 χρονων αυτος ο καποιος, τοτε ειναι απλα γελοιος. Και οκ, για τοτε εχει μια δικαιολογια, οτι ηταν παιδακι. Αν συνεχιζει ακομα να λεει οτι το ηξερε απο το 1991, ε απλα γελαμε μαζι του. Οχι γιατι ο Τζορνταν ΔΕΝ ειναι. Δεν ειναι καν εκει το θεμα, προφανως και καταλαβαινεις τη διαφορα ε.
…ε, είναι, ενεστώτας, δεν είπε κανείς ότι αποκλείεται ποτέ των ποτών να εμφανιστεί κάποιος καλύτερος του Jordan. Αλλά θεωρώ αυτό πιο πιθανό από το να βγάλουν οι Metallica δίσκο ανώτερο του Puppets και όπως έλεγα πιο πάνω, ε, τα επόμενα 4 δεν είναι (κατά την γνώμη μου) ούτε καλύτερα, ούτε σπουδαιότερα από το Πάπετς.
Οι βαριές κουβέντες πέφτουν λόγω ελαφρότητας του ίντερνετ, μην τα παίρνεις κατάκαρδα και προσωπικά Δημήτρη. Για όλους, όχι μόνο για μένα.