Δηλαδή Lars και Kirk ( πιθανότατα και ο Rob ) είναι εναντίον του Τραμπ και ο ο άλλος ο βλάχος είναι φασιστακι με τα χαζό μπλουζάκια του .
Συμφωνώ ότι οι στίχοι του HTSD έχουν αυτήν την πολιτικό κοινωνική αύρα ( περισσότερο της αμερικανικής πραγματικότητας ) και ίσως δεν είναι πλέον τόσο επικριτικοι οι στίχοι τους αλλά περισσότερο τονίζουν το όποιο ζήτημα .
Lars ως Ευρωπαίος και Rob ως Λατίνος είναι κατά πάσα πιθανότητα κατά Trump. Ο Kirk το δήλωσε ήδη και για να πω την αλήθεια, τον είχα σχεδόν σίγουρα για πιο ανεκτικό σε πολλά θέματα -> αυτόματα αντί Trump.
Από την άλλη ο James είναι υπέρ της κατοχής όπλων και ομοφοβικός σύμφωνα με τον Lars και Kirk άρα θα μπορούσε να είναι υπέρ Trump (δεν ξέρω αν έχει δηλώσει κάτι σχετικό).
Καλώς ή κακώς δεν με επηρεάζει το τί ψηφίζει ο κάθε καλλιτέχνης για να απολαύσω τη μουσική του, αλλά μια μικρή συμπάθεια θα την έχω σε αυτούς που συνάδουν και με τις δικές μου απόψεις αλλά κυρίως υποστηρίζουν με τις πράξεις τους το καλλιτεχνικό τους έργο.
υπερ Τραμπ δεν ειναι σιγουρα… ακομα και στη συνεντευξη που εχω postαρει πιο πανω απανταει σχετικα με αυτο ( We Are So Fucked λεμε !! χα χα χα ). Ομοφοβικος και λιγο εως πολυ καφρος ηταν . Τα παιδια και η θεραπεια του εκαναν καλο και χαλαρωσε και αυτος πολυ.
Τωρα για την οπλοκατοχη ειναι λιγο παραξενο το ζητημα . Ουτε η Χιλαρυ ειχε πει οτι θα τα παρει τα οπλα . Απλα να ειναι καπως πιο περιορισμενη. Αυτο το ζητημα ειναι πολυ ιδιαιτερο και οι Αμερικανοι δεν εχουν κανει και πολλα βηματα προοδου στο συγκεκριμενο.
Ο James είπε πως δεν ήταν με κανένα απ’ τους 2 και θα ήθελε τρίτο υποψήφιο.
Εντάξει σούπερ χαβαλεδες !
ο ντρενης θα κερδιζε
O Lars προσπαθει να μοιασει του brian johnson με την τραγιασκα? Δεν του πανε καθολου τα σακακια του Trujillo,καλυτερα να πηγαινε με καλτσα μεχρι το γονατο και φανελακι σικαγο μπουλς.
Το κουστουμακι και του Rob και του Kirk θα είναι brioni!
https://m.youtube.com/watch?v=mbskx4Ha2rc
Οκ ολα τα λεφτά το χαμόγελο του Hetfield στο τέλος !
εδω θα κερδιζες εσυ με τοσες φορες που μπανεις στα thread που ειναι σχετικα με τους Metallica! Ολα τα εχεις μαθει.
Αλλιως το σπρωξιδι του James Θα ηταν ολο δικο σου !
Γάμησε το βίντεο ρε μαλάκες !!
Το Consolation prize ήταν καλύτερο από το original
Ατάκες “they are booing their own fan”, “Ozzy was crashed”, “who’s she” κλπ ωραίο χαβαλεδιάρικο βίντεο.
Ο Jimmy Kimmel είναι επίσης θεός βέβαια και όσοι δεν έχετε δει τα halloween candy pranks του να τα δείτε πάραυτα!
Μεταξυ μας κι ο Dave θα κερδιζε αμα δεν τον κρατουσαν ολη την ωρα ο Κερκ και ο Τζεημς
Λίγο σουρεαλ η φάση ότι το παλικάρι τον λένε Dave , έτσι ;
Ο Hetfield εν τω μεταξύ ρίχνει ένα κεφάλι στους υπόλοιπους Metallica , στούμποι πρέπει να είναι.
Ελα παρε τις πληροφοριες σου !!!
James Hetfield 1.85
Lars Ulrich 1.66
Kirk Hammett 1.72
Rob Trujillo 1.75
Past Membres :
Cliff Burton 1.88
Jason Newsted 1.75
Dave Mustaine 1.83
ενταξει ειμαι σουπερ καμενος !!
Ο Ron ο McGovney τι ύψος έχει; Μισές δουλειές κάνεις!
ειναι ο μονος που γενικοτερα δεν εχω ψαξει … κατσε να κανω μια ερευνα! Αλλιως θα κατσω να τον μετραω απο τα βιντεακια !!!
πρεπει να βρω και για τον Lloyd Grant …
μετρα και τις πουτσες…μην κάνεις μισές δουλειές