Έχει μετρήσει κανείς πόσες συνεντεύξεις και guest εμφανίσεις έχουν κάνει τους τελευταίους 2 μήνες;
Το ονομα της ειναι γνωστο απο την πρωτη στιγμη που εγινε κι αυτη γνωστη, και ηταν φαν της μεταλ μουσικης απο την εφηβεια της, οπως συνεβη με ολους μας. Το οτι ειναι γυναικα και στη συνεχεια εγινε γνωστη για την ποπ της μουσικη δεν την κανει αναξια να φορεσει μπλουζακι αηρομεηντε, ποσο μαλλον μιας και οι αηρομεηντε ειναι σε πολλες στιγμες αρκετα πιο ποπ απο τη δικη της μουσικη
Δεν έχω μεγάλες καψες για τρολλ όπως εσύ .
Και για το Maiden που λες δεν με ένοιαζε αν θα κάνω καλή ψαριά με σένα (υπάρχουν και άλλοι σαν και σένα ). Με ένοιαζε να δείξω ότι σε όλα τα μεγάλα γκρουπ αυτά που γράφεις δεν στέκουν και προκαλούν. Βέβαια το δικό σου κόμπλεξ με αυτούς εδώ το βγάζεις οπότε και αυτό κάτι δείχνει .
Αλλά θα σου δώσω πόντο ότι κάτι κάνεις καλά και ψαρωνω εγώ ή και άλλα μέλη επειδή δεν φταίει μονο ο γραφικός τύπος όπως είσαι εσύ . Φταίνε και εκείνοι που σου δίνουν σημασία και σου απαντάνε/απανταμε ( αυτό βέβαια πολλές φορές είναι και θέμα διάθεσης ).
όπως πχ;;
μηπως ειχε στο μυαλο του κατι τετοιο ;
χα χα χα χα χα χα!
Επος το βιντεο… και παιζει κιθαρα ο θεουλης που εχει διασκευασει σε μεταλ οτι εχει υπαρξει.
Rebel -> Holy Smoke & Can I Play With Madness στα πολυ γρηγορα
Εγώ έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου που τους κάνουν pop και όχι τόσο καθαρά μουσικά . Και το μεγαλύτερο μου ζήτημα είναι ότι το κάνουν επαναλαμβανόμενα …
Εννοεις ας πουμε το οτι παιζουνε με 3 κιθαρες για την ποζερια ενω μετα βιας χρειαζεται η μια?
Ένα αυτό και ένα ότι γράφουν μουσική εδώ και πολλά χρόνια μόνο για αυτούς που αγαπάνε την μπάντα ( ναι κατά μία έννοια και οι Metallica το έχουν κάνει στο Death magnetic , αλλά μέχρι εκείνο το σημείο μόνο ρίσκα έπαιρναν ) .
Τους αγαπάω, τους σέβομαι και πολλές φορές τους βαριέμαι τους Maiden αλλά αυτό το ότι γράφουν μουσική τόσο προβλέψιμη για τα δικά μου αυτιά ,με ενοχλεί .
( για να μην πω για το reunion και τα προσωπικά τους άλμπουμ … )
Πεστα ολα, χειμαρρο σε θελω!
Ρε μη συντηρείτε τα μίση του παρελθόντος, αγαπήστε τους Maiden. Το έκανα και δεν έχασα.
Εγω δε μισω τους Μεηντεν, το αντιθετο. Ακουω παρα πολυ ευχαριστα τα περισσοτερα αλμπουμς τους, απλα τους θεωρω μια καπως πιο παιδικη και απλοικη μπαντα
Απλα δεν ειναι ειδος μουσικης που μπορει να με κανει να εκστασιαστω, σε αντιθεση με τα προσωπικα αλμπουμς του Bruce, τα οποια τα θεωρω πολυ καλυτερα απο οτιδηποτε εχουν βγαλει οι Maiden, συμφωνα με τις δικες μου προτιμησεις στη μουσικη παντα. Αλλωστε κι απο Maiden, τα αλμπουμ που προτιμω ειναι αυα που ειναι σκοτεινα, μελωδικα και χεβι ταυτοχρονα, οπως τα Somewhere In Time, The X Factor και A Matter Of Life And Death (που τα θεωρω και τα 3 καλυτερα των 3 εποχων τους - classic, μεταβατικη, reunion)
Συμφωνώ απόλυτα οι Maiden είναι η δεύτερη αγαπημένη μου μπάντα, όσο χαίρομαι για τους Metallica χαίρομαι και γι αυτούς. Το μόνο που με χαλάει στους Maiden είναι οι οπαδοί τους…και το σπρώξιμο από το Hammer.
οχι ρε κανενα μισος! Αλιμονο αν δεν αγαπαμε Maiden . Αυτα με τα μιση τα εφτιαξαν τα περιοδικα για να εχουν κατι να ασχοληθουν… ειχαν και οι δυο μπαντες απο ενα κοντο που πεταγε μαργαριταρια και εδεσε το γλυκο !
επειδή τα γούστα είναι γούστα και στα @@ μου στην τελική δεν είναι θείοι μου ούτε οι Μεταλλικα ούτε οι μεηντεν , με διάθεση λοιπόν για χιούμορ
είπε ο ακροατής της μπάντας με το πιο απλοϊκό songwriting . Π.χ. μεταξύ Megadeth & Metallica , καθαρά σαν ερασιτέχνης κιθαρίστας , θεωρώ απείρως πιο ενδιαφέροντες τους Megadeth μουσικά-κιθαριστικά ( η 2η πρόταση είναι κυριολεκτική, θέμα γούστου κιθαριστικά )
σου έδωσα πάσα να βάλεις γκολ στην κενή εστία, που θα σκόραρε μέχρι και ο Καρντόσο και αστόχησες . “Τα παπάκια στη σειρά” είναι η σωστή απάντηση . Κάτι σαν τα αντίστοιχα fuel ( γκιμι φου, γκιμι φα γκιμι νταμπανταμπαντα) , memory remains , i disappear
fixed
κάνεις μια αλλαγή στις θέσεις των συγκροτημάτων και έχεις την αντίθετη άποψη .
αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, ο @furor με λίγες λέξεις, είπε…πολλά
Δεν είχα που αλλού να το βάλω (…):
Δεν το συζηταμε οτι οι Maiden ειναι απ τις μεγαλυτερες μπαντες …
Εγω θα πω κατι για τον ηχο τους που μου μοιαζει ιδιος με ελαχιστες διαφορες σε αντιθεση με τους Μetallica οπου εχουν διαφορετικο ηχο σχεδον σε καθε αλμπουμ, για παραδειγμα παιρνεις ενα τραγουδι απο Metallica του 2016 και βαζεις ηχο Justice/Master και καταλαβαινεις την διαφορα, αυτο το πραγμα στους Maiden δεν θα το πιασει ευκολα το απλο αυτι…
Το να μην αλλαζει ο ηχος 35 χρονια το βρισκω κουραστικο…
Επισης οι Maiden σε σχεση με τους Metallica θα ελεγα οτι παιζουν ας μου επιτραπει η εκφραση light metal…
Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης . Όλα είναι θέμα γούστου .
Αλλά δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα όσα σεβόμαστε στον ίδιο βαθμό . Πως να γίνει τώρα ;
@Rebel ξέρω ότι το σχόλιο είναι για το "κουβέντα να γίνεται " αλλά μην ανοίξουμε θέμα για τις μπούρδες της κάθε μπάντας ή τα απλοϊκά τους riff γιατί δεν θα τελειώσουμε ποτέ . Σαν κιθαρίστας μπορείς να βρίσκεις ότι θες , το θέμα είναι σαν ακροατής τι γίνεται . Γιατί αν είναι έτσι να ακούμε μόνο μπάντες τύπου Dream Theater ( που η υπερβολή τους κάποιες φορές είναι ιδιαίτερα κουραστική - βαρετή ) αλλά αν τους ρωτήσεις για μια από τις βασικές επιρροές τους θα σου πουν τους Metallica και όχι τους Megadeth .
συνεχίστε περί maiden παιδιά…Γελάει όλο το forum