Μetallica

γαμώ τα κωλαράκια! Μερακλήδες οι Metallica :stuck_out_tongue:

1 Like

Tin eixa ksexasei auyti ti photo panathema se tora eroteutika pali

Ametrites ores tin eskiza

James Mustaine

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16602759_1327828113923060_5859499544439516082_n.jpg?oh=fb663a1c31cc8cfe4134949b0ea0a483&oe=59397810

Με σακουλα.

τρομακτικο !

1 Like

Δεν ξέρω αν έχει τύχει να πέσει στην αντίληψη σας αυτό

και αυτό

1 Like

μα λεμε οτι δεν φαινοταν οτι θα πανε προς τις φορμες του Black Album … αντε απο εκει και εσυ !

Παρενθεση οι Skid Row με εκεινα το Slave to the Grind (1991) και το Subhuman Race (1995) γαμουσαν ασχημα με ,ας μου επιτραπει η εκφραση, thrashοειδη riffαρες σε διαφορα τραγουδια

παρε και αυτο

το ζουμι ειναι απο το 3:10 και μετα !

Εμένα και το πρώτο τους μου άρεσε πάρα πολύ…

ναι το έχω δει αυτό.

Ιδιο βραδυ ειναι παιχταρα μου αυτο με τον Ozzy και αυτο με τους Gunners Και τον Bach.

(ναι γαμω ηταν και το πρωτο Skid Row απλα μετα βαρυνε ακομα περισσοτερο ο ηχος τους !)

O James ειχε ξαναπαιξει με τους Faith No More το War Pigs !

(ολα αυτα ενα χρονο πριν την κυκλοφορια του δισκου οροσημο για τoν σκληρο ηχο The Black Album, ετσι ; Η πρωτη εκτελεση του War Pigs ειναι απο το 1989)

1 Like

Καύλας Lars ! Πηγαίνει στο pop up store ανάμεσα στους σίγουρα καυλωμενους οπαδούς λες και δεν τρέχει μια !

Ισως επειδη ετσι που ειναι θα τον περασουν για μπεκρη Δανο αστεγο!

(βασικα ειναι το καλυτερο look που ειχε ποτε, και εννοω σε ολη του τη ζωη)

1 Like

εγινε πολυ cool τυπος! Εκανε καλη δουλεια ο Phil .

Μη λέμε οτι θέλουμε plz :stuck_out_tongue:

ναι μωρε το ξερουμε το κολλημα σου , μονο που δεν στεκει ! :heart_eyes:

Its a fact my love, εκτός αν είναι άποψη σου οπότε πάω πάσο.

αποψη μου οχι δεν ειναι . Ειναι γεγονος οτι μιλαμε για οροσημο στον σκληρο ηχο.

οχι στον ακραιο ηχο που εχεις λατρεια.

Ας πούμε πάλι τα ίδια. Το ΤΒΑ άσχετα αν αρέσει σε κάποιον ή όχι είναι ο δίσκος που έβαλε το metal στα σαλόνια και έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στη δημοφιλία του metal γενικότερα. Αν κάτσουμε να μετρήσουμε πόσοι πιτσιρικαίοι ξεκίνησαν να ακούνε metal εξαιτίας του TBA εκείνη την εποχή και πόσα συγκροτήματα ξεκίνησαν έχοντας εικόνισμα αυτόν τον δίσκο θα είναι σαν να καθόμαστε να μετράμε κόκκους άμμου στην παραλία.

Το να μην αρέσει σε κάποιον είναι απόλυτα κατανοητό. Αλλά το να μην καταλαβαίνει το πόσο επιδραστικός δίσκος είναι με ξεπερνά και δεν μπορώ να το δεχτώ.

2 Likes

Καφέ ήπιατε ρε ή με τη τσίμπλα στο μάτι είστε ακόμη? Δεν διαφώνησα, το διόρθωσα.

“δισκου οροσημο για τoν σκληρο pop ηχο The Black Album”

pop
pop
pop
pop

Καλημέρα!!

βασικά το σκληρό δεν το είδα…πήγε το μάτι μου στο Bold :stuck_out_tongue:, αλλά και πάλι τραβηγμένος ο όρος σκληρός pop ήχος

εγώ πίνω τον δεύτερο καφέ τώρα

καλημέρα