Eχει πολυ μεγαλη πλακα το ποστ σου αυτο, γιατι ακριβως αυτο για το οποιο με κατηγορεις, ειναι αυτο που εκανες στα προηγουμενα σου ποστς. Δεν εχω κανενα προβλημα με καμια διαφορετικη αποψη βασικα. Μπορεις αν θελεις να υποστηριξεις οτι το Black Album ειναι το χειροτερο αλμπουμ που εχεις ακουσει στη ζωη σου, και θα το δεχθω. Το ιδιο και για το HTSD. Μιας και με ρωτησες για τα δυο συγκεκριμενα αλμπουμ προηγουμενως. Θα μου επιτρεψεις αν θελεις να θεωρω οτι ειναι πιο “ακραιο” να βρισκει καποιος το Black Album το χειροτερο αλμπουμ των Metallica για παραδειγμα, απο οτι να βρισκει κανεις καποιο απο τα δυο τελευταια των Maiden ενα απολυτως βαρετο και ανουσιο αλμπουμ. Ακομα και τους ιδιους τους Maiden να ρωτησεις, δε νομιζω να σου πουν πως το Book Of Souls ειναι καλυτερο αλμπουμ απο οτι τα κλασικα τους αλμπουμ απο τα 1980ς. Απο την αλλη αμα πεις στον James οτι το Black Album ειναι ΣΚΑΤΑ, θα γελασει παρα πολυ πιστευω. Αν του το πεις για το St. Anger… δε θα το βρει και τοσο περιεργο. Αλλα οκ, στο βωμο του να κατασκευασουμε ενα ισοπεδωτικο επιχειρημα, φανταζομαι μπορουμε να καταστρεψουμε οποιαδηποτε πιθανοτητα διαλογου με προτασεις σαν κι αυτην:
Και μετα να κανουμε και κηρυγμα για το πως ο συνομιλητης μας δεν μπορει να κανει διαλογο. Πλακα εχετε μερικοι εδω μεσα μερικες φορες με το ποσο self righteous ειστε.
Βασικα πολυ καλη ιδεα. Θα παω να ακουσω το LULU 3 φορες στα καπακια μιας και το ειπες.
Ακομα κι αν δεχθουμε οσα λες για το St. Anger (σε καμια περιπτωση δε θεωρω πεταμενα τα riffs του St, Anger, καποια ειναι απο τα καλυτερα ριφφς του James και χαραμιστηκαν κυριολεκτικα, ενω πραγματικα αυτο με το φαλτσα φωνητικα δεν το εχω ξανακουσει απο αλλον εκτος απο σενα), και σιγουρα συμφωνω στα περισσοτερα που λες, η προσωπικη αξια ενος δισκου για τον καθενα μας εχει να κανει ΑΚΡΙΒΩΣ με το ποσο συχνα το ακουω.
Τα Megadeth των τελευταιων 10 χρονων ΔΕΝ ειναι μια χαρα, ειναι μια χαρα και δυο τρομαρες. Προσωπικα βρισκω μηδενικο ενδιαφερον σε αλμπουμ που εχω ξανακουσει 10 φορες καλυτερα παιγμενα απο την ιδια μπαντα, και στα 4 αλμπουμς πριν το Dystopia, ο Mustaine το εκανε αυτο κατα κορον. Ωραιες οι δικαιολογιες για τους Megadeth επειδη ακολουθησαν την πεπατημενη, αλλα αμα ηθελα κι εγω να βρω δικαιολογιες για το St. Anger με την ιδια λογικη, θα μπορουσα να το βγαλω και αλμπουμ της δεκαετιας. Οπως πρεπει να ειμαστε αυστηροι με τους Metallica και να λεμε οτι ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο χειροτερος τους δισκος, ετσι πρεπει να λεμε και για τους δισκους των Megadeth ποσο πραγματικα ΚΑΚΟΙ ειναι κατα τη γνωμη μου. Ξαναλεω, αυτο ειναι το ακουσμα που εχω εγω για αυτους τους δισκους, αμα καποιος τους γουσταρει καλα κανει.
Για τα Maiden, παλι το λεω για τριτη φορα, το “δεν ειναι για κατακραυγη” το οριζουμε διαφορετικα μαλλον. Για μενα χιλιες φορες να ακουσω το X-Factor που ειναι εντελως μοναδικο και εχει μεσα τραγουδαρες, κι ας πρεπει να ακουσω τη φωνη του Blaze αντι για του Bruce, παρα αυτο το αχρωμο αγευστο πραγμα που ακουω απο τους Maiden τα τελευταια 7 χρονια. Αντιθετως, δεν εχω καμια εμπαθεια. Το A Matter Of Life And Death το θεωρω απιστευτη δισκαρα, και μακαρι να εβγαζαν συνεχεια τετοιες τραγουδαρες. Γιατι να θελω μια μπαντα να βγαζει κακους δισκους αντι να θελω να βγαζει καλους δισκους? Ειναι ακριβως οπως το ειπες, απλα δε μου αρεσει το TFF και το BOS. Καθολου ομως. Για το FWX μπορει να εχω εμπαθεια, αλλα δεν προκειται να το ξανακουσω ποτε στη ζωη μου για να δω μηπως ανακαλυψω καποια ωραια μελωδια μετα απο 13 χρονια. Προτιμω να ακουσω για εκατομμυριοστη φορα το APSOG(o) και το Disconnected.