Μetallica

365 μέρες το χρόνο είναι :wink:

10 Likes

Εχουμε και ντεμπουταρισμα βλεπω :sunglasses:

Τι τραγούδι είδαν τα μάτια μου?
Ο @QuintomScenario θα τον παίζει όλο το ΣΚ

2 Likes

ΦΙΞΞΞΕΡ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ

Γιατί να μην είμαι εκεί…
Το βλέπω ζωντανά στην τηλεόραση.

@Alejandro.m πήγες Σαν Φραν???

3 Likes

FixxxXer αντίο ζωή

14 Likes

Σε μισώ λίγο

3 Likes

Δεν ειναι λιγο μικρο το σετλιστ για metallica?

Δεν έχει τελειώσει ακόμα το σοου

Γιατί είναι γνωστό πόσο φραγκοφονιας είσαι γι’αυτό

Ααα οκ, ετσι εξηγείται

1 Like

Νταξει την μισή Αμερική γύρισα πριν 1 μήνα, δεν ήμασταν για άλλο ταξίδι τώρα :joy:

Άσε που η πιθανότητα να το παίξουν αυτό το τραγούδι πίστευα ότι ήταν μηδενική. Δεν πειράζει θα το δω την άλλη φορά :joy:

1 Like

Εγώ θέλω να ξαναπαιξουν το To Live Is To Die σωστά αυτή τη φορά

Νταξει πάνε με τη χρονική σειρά των άλμπουμ

@Alejandro.m τα backing vocals τα ακούτε μέσα γιατί στο live streaming o Rob και ο Kirk δεν ακούγονται καν

Πρεπει να βγει επισημη εκδοση απο το καναλι τους για αυτο σε λιγες μερες, επιβαλλεται.

Τι κομματαρα γαμω καθε ιερο και οσιο

ΥΓ. Ο θεος ο Λαρς δεν επαιξε ΟΥΤΕ ενα απο τα γαμηστερα γεμισματα στο τελος :") Η μπαντα κωλογουσταρε ομως, και ο Τζεημς ηταν in the zone, οπως μπαινει και με το Outlaw Torn

4 Likes

Προτείνω αποβολή του @Alejandro.m απ’το ελληνικό παράρτημα του φαμιλι με συνοπτικές διαδικασίες, λόγω ζήλιας :sob: :sob: :sob:

9 Likes

Για οσο προλάβουμε

12 Likes

40 χρόνια Metallica λοιπόν , τρομερό επίτευγμα από μόνο του αυτό ειδικά για τέτοιο στάτους και όσα δύσκολα έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι ( έχουν περάσει και ζωή χαρισάμενη αλλά δεν ήταν όλα στρωμένα )

Still alive & kicking πλησιάζοντας τα 60 σιγά σιγά !!

Πολύ όμορφο που δομησαν το σετλιστ με χρονολογική σειρά , παρουσιάζοντας έτσι όλη τους τη ζωή και καριέρα . Και μάλιστα αρχίζοντας με το 1ο κομμάτι του πρώτου άλμπουμ και τελειώνοντας με το τελευταίο κομμάτι του πιο πρόσφατου δίσκου :metal: :+1:

10 Likes

Ακούγονταν ναι, όσο ακούγονταν και ο James δηλαδή όταν δεν ούρλιαζε το κοινό.

Πήγα με managed expectations όσον αφορά το τι θα παίξουν. Λίγο η πανδημία, λίγο το streaming στο Amazon, περίμενα αρκετά staples. Τελικά είχε 3-4 (Creep, NEM, Sad but True και One). Σίγουρα δεν περίμενα το Fixxxxer (με τέσσερα Χ, όσα και τα χρόνια τους σαν μπάντα), ειδικά την πρώτη βραδιά. Σίγουρα ένα απωθημένο, και ένα highlight για πολλούς - όχι μόνο της βραδιάς. Δεν περίμενα το Trapped Under Ice επίσης. 16 τραγούδια από την άλλη, αντί για το σύνηθες 18 της προ-covid εποχής, είναι λίγο μικρότερο σετ για τα δεδομένα τους, όπως είπε ο @Clairvoyant. Nομίζω πως πλέον θα πρέπει να το συνηθίζουμε, μιας και πατάνε τα 60 σιγά-σιγά. 2 ώρες και κάτι ψιλά δε, μιας και πολλά από τα τραγούδια ήταν μεγάλης διάρκειας. O Kirk και ο Rob είχαν επίσης και άλλο ένα live στο καπάκι (!) σαν The Wedding Band στο Fillmore, δεν ξέρω αν έπαιξε και αυτό το ρόλο του.

Ωραία έκπληξη η χρονολογική σειρά, περιμένω πως την Κυριακή θα το πάνε αντίστροφα, κλείνοντας με το Seek. Έχω κρυφές προσδοκίες για -Human και Turn the Page. Kαι ένα live debut από το Load, αυτή τη φορά!

11 Likes

Ελεγα σε κανα 2-3 απο δω μεσα σε πριβε συζητηση (!) οτι θα παιξουν την Κυριακη στανταρ αναποδα χρονολογικα, και μαλιστα προσπαθησα να κανω και μια προβλεψη οσον αφορα το σετλιστ, το οποιο ισως να ειναι καπως ετσι:

1. Hardwired
  2. Moth Into Flame
  3. Cyanide
  4. St. Anger
  5. The Memory Remains
  6. The House Jack Built (?) - εκτος αν παιξει κι αλλη πρεμιερα απο το Reload, αρα παμε σε Bleed
  7. The Unforgiven
  8. Enter Sandman
  9. Blackened
  10. Harvester Of Sorrow
  11. Battery
  12. Master Of Puppets
  13. Fade To Black
  14. For Whom The Bell Tolls
  15. Seek And Destroy

(και καπου χωμενο το Turn The Page)

3 Likes

Ουτε ενα; Δυνατη προβλεψη.

2 Likes

Για αυριο λεει ρε μπαγλαμα κι εσυ :stuck_out_tongue:

3 Likes

Παιζουν και την Κυριακη το δευτερο μισο, θα ειναι εντελως διαφορετικο σετλιστ :stuck_out_tongue:

1 Like