Eumeria - Rebel Mind (Prog Metal)

1.Legion
2.Delusions
3.Rebel Mind
4.Father
5.Tides
6.The Key
7.Red Light Flies
8.Dreaming Of Death
9.Secret Places

Εχω απειρο καιρο να ανοιξω θεμα για δισκο αλλα δεν κρατηθηκα βλεποντας πως δεν εχει μιλησει κανενας για αυτη την τεραστια φετινη δισκαρα!Εδω εχουμε απλα και ομορφα να κανουμε με τον καλυτερο δισκο του 2011…Ενα κρυμμενο μυστικο του 2011 καλυτερα…Υπεροχο Prog Metal με μελωδιαρες που εχουν παρα πολυ καιρο να γραφτουν!Ο Bobby Williamson των Outworld βρηκε μια τεραστια φωναρα τον Jonny Tatum που εχει πραγματικα υπεροχη φωνη και ειδικα φοβερα ψηλα…Και εναν εξαιρετικο επισης αγνωστο κιθαριστα τον Reece Fullwood που παιζει και τις καλτσες του…Τι να πεις για τις κομματαρες εδω μεσα Legion,Delusions,το ομωνυμο επος,Secret Places,The Key…Ολοκληρος ο δισκος ειναι απιστευτα εμπνευσμενος!!Ακουστε κομματια!!

απλά τιτάνιο
συμπληρώνει την τριάδα των progressive metal δίσκων της χρονιάς μαζί με το symphony x και το arch/matheos

Βγάλε Symphony X και βάλε Leprous (ναι είμαι κολλημένος :p)

Κατά τ άλλα, με τις πρώτες ακροάσεις, φαίνεται να παίζουν μεγάλη μπάλα

δεν έχω ακούσει leprous ακόμα!

Ο Τραμπακουλας δεν εχει ακουσει κατι. Το οτιδηποτε. 8O8O8O

Ο καιρος γαρ εγγυς.

My thoughts exactly :stuck_out_tongue:

τσεκαρετε και Epysode οσοι δεν το εχετε κανει!

τραγουδαει και η φωναρα Kelly Sundown!!!

παιδια τεραστιος δισκος!!! καυλα απλα!!! :smiley: αναμενουμε μεγαλα πραγματα ΚΑΙ στην συνεχεια της μπαντας :slight_smile:

ΥΓ: ΤΙ ΠΡΟΓΚ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΙΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2011??? SYMPHONY X,DREAM THEATER,WOLVERINE,LEPROUS,ARCH/MATHEOS,REDEMPTION,EUMERIA,EVERGREY 8O8O8O:bow2::bow2::bow2::vibrate::vibrate::vibrate: