22 ατομάκια με χορηγό μέχρι και στις μπατονέτες να χάνουν κοντρόλ σε αμαρκάριστες αλλαγές παιχνιδιού. Όχι φίλε, δε θα πάρουμε[-X
Ζλάταν - Σεφτσένκο.
Σέντερ φορ.
Γκολ.
Κανονικό ποδόσφαιρο.
Συμφωνώ με τον ChrisP
[SPOILER][SIZE=“5”]Andriyyyyyyyyyyyyyyy Shevchenkoooo[/SIZE][/SPOILER]
8)
Ωραια ξεκινησε το 2ο,αντε να δουμε λιγο μπαλα
[SIZE=“6”][B]Andriyyyyyyyyyyyyyyy Shevchenkoooo[/B][/SIZE]
:vibrate::vibrate::vibrate:
ΒΟΓΟΝΙΝ :!:
2012 έχουμε και πάλι ο Σεβτσένκο τα στάζει ρε πούστη, δε θέλω να πάω σχολείο αύριο
ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΕΦΤΣΕΝΚΟΣ!!!
Α ρε Τσαρε Σεβα!!!Αγεραστος ο πουστης
Όχι ρε πούστη τι χάνω.
Nομιζω οτι προκειται για το καλυτερο παιχνιδι του Euro ως τωρα!!
Ε ρε ατιμε Seva,δεν ξεχνιεται το γαμημενο το σκοραρισμα παντως!!!
Αθανατε Σεβτσενκο!!!
Ματσαρα, αποζημιωσε για τον καρκινο που ειδαμε πιο νωρις…
Πραγματικα, νομιζα σχεδον οτι εχει αποσυρθει ο Σεβα ή εστω οτι επαιζε σε καμια Κινα για την πλακα του. Οταν τον ειδα, σκαλωσα. Οταν εβαλε τα γκολ, συγκινηθηκα. Απλα πραγματα, η τεχνη δεν ξεχνιεται.
Γαματο ματς γενικα. Τιμιοι Σουηδοι. Να δω προκριση Ουκρανιας-Σουηδιας και αποκλεισμο των δυο φαβορι θελω.
Ευτυχώς έκανα καλή επιλογή και είδα μόνο το 2ο ματς. Αν συνεχίσει έτσι η Ουκρανία, περνάει 1η στον όμιλό της. Αρκεί να μην έχει και τπτ απώλειες στο μεταξύ.
Ήταν τόσο καλές οι επιθέσεις, ή είναι ιδέα μου ότι έμπαζαν λίγο οι άμυνες και των 2; :-s
δυστυχως(η μηπως ευτυχως?:p)εχασα το πρωτο ματς λογω υποχρεωσεων με τη σχολη καθως και το πρωτο ημιχρονο απο το βραδυ(fuck).
παντως δυνατο ματς.σεβτσενκο κλαμα.οσο και να γερασε καποια πραματα δεν ξεχνιουνται.
Άυριο με ΤΣΕΧΙΑ το πιο δύσκολο μάτς
Αν το πάρουμε έχουμε περάσει έτσι πιστεύω σκέφτομαι να το ποντάρω υπέρ μας
μολις χασαμε.
πάντως μόλις σταματήσει η παραγωγή σεντερ φορ(το βλέπω να γινεται) θα το γυρίσουμε στο curling.
χίλιες φορές αναρχία, 10αρια, 4-4-2 και οτι θέλει ας γίνει. καλές οι αναλύσεις αλλά εμείς είμαστε φίλαθλοι/οπαδοί
Μόνο μην ξεκινήσει με Χαλκιά παλι. Δε γίνεται κάθε φορά που οι άλλοι πάνε να κάνουν κάτι σαν φάση εμείς να χεζόμαστε πάνω μας μη το φάμε.
[B]«Σμίτσερ : Αποκρουστικό το στυλ της Ελλάδας»[/B]
ε ναι. οσο να πεις δεν μπορεί να παίξει μπαλαρα που παίζει η αγγλια .
Αυτό το ποστ με εκφράζει απόλυτα όπως θα έλεγε κι ο Γράκχος. Θέλω πίσω το 4-4-2 μου, είτε φλατ είτε με ρόμβο, θέλω κάθετες, θέλω να πεθάνουν οι περιφερειακοί “επιθετικοί” τύπου Ribery και Pedro και το 4-2-3-1-φτου-και-βγαίνω, θέλω πίσω τα late 90’s γαμώτο μου!