Χαλκιας κατσουρανης χολεμπας εξω. Τρεις αλλαγες εχουμε. Οχι οτι αλλαζει κατι
ρε πασχαλακο ο κατσουρανης σου φταιει? δεν βλεπεις τον τοροσιδη που νομιζει οτι ειναι ο μαικον
Εντάξει, δεν βάζω καν να το δω.
Καλα και ο Κατσουρανης απαραδεκτος ειναι.
Στο δευτερο γκολ ειναι και για γελια
χρονια εχω να δω τετοιο αμυντικο χαλι στην εθνικη… περνανε οι καθετες αερα… τι να πω πια, μονο με θαυμα να παρουμε τον χρυσο πλεον βαθμο
Σίγουρα
Απλά το γκολ, αφού βγήκε η πάσα, θα μπορούσε να αποφευχθεί σε 1ο χρόνο από τον Χαλκιά και σε 2ο από τον Κατσουράνη
Και οι 2 απέτυχαν
είχα καιρο να χαρω με τραυματισμο παικτη…
“Αναγκαστική” αλλαγή
Δεν υπάρχει, κανονισμένο ήταν!
Χάσαμε τον Χαλκιά λέει ο άλλος
:lol::lol:
Το 1ο βήμα για την ανατροπή έγινε
Ο Χαλκιας ειναι τελειωμενος , οκ. Ο Κατσουρανης ομως αντι να διωξει μπαλα παει να την προστατεψει μεσα στην μικρη περιοχη. Τον σκουνταει ο αλλος παρε το γκολ. Μιλαμε για ηλιθιοτητα
Καλά παίζει και να μην είναι τραυματισμός αυτό :lol:
Για να μην ξεφτιλιστει βγηκε. Σιγα μην τραυματιστηκε
σωστος, ακομα κι αν τον εξεθεσε η αμυνα και στις δυο φασεις του παιρνει το χερι η μπαλα…
κοιτα τωρα βγηκε ο χαλκιας και χαλασε το οβερ… :lol:
[SPOILER]πλακα πλακα παιζει ομορφη μπαλα η τσεχια…
[/SPOILER]
Δεν μπορούμε που δεν μπορούμε δίνει και κάτι τέτοια άκυρα οφσαιντ… χέσε μας δηλαδή [-X
Εμενα μου φανηκε οτι ηταν.
Πριν κλείσω οριστικά την tv έδειξε μόνο ένα replay. Σε αυτό μου φάνηκε στην χειρότερη περίπτωση πως ήταν στην ίδια ευθεία.
Νομιζω οτι ηταν στην ιδια ευθεια μαγκες επρεπε να μετρησει
…χρειάζεται ο τρελο-Μήτρογλου και ο τρελο-Φέτφα, για να δείξουμε παιχνίδι με λίγη φαντασία:):!:
χρειάζεται κάποιος να μας απαγορέψει δια νόμου να κλωτσάμε μπάλα σε αυτή την άμοιρη χώρα.
απαραδεκτη μαμυνα συν του οτι μαλλον δε μας θελουν στην ευρωπη πλεον αλλα και στις διοργανωσεις τους συντελει στο σκορ του ημιχρονου…το οφσαιντ απλα για γελια.αστο ρε πουτανα εποπτη τουλαχιστον να δουμε καλυτερη μπαλα στο δευτερο ημιχρονο,ουτε το τηλεοπτικο προιον δεν προστατεουν τα γαμημενα τα κορακια