Euro 2012

ποσες γιομες εκανε ο κατσουρανης μετρησε κανεις;;

πρεπει να μαστε η πιο αποκρουστικη ομαδα του γιουρο

Ο Κατσουρανης πηρε 50 φορες τη μπαλα και τις 48 εκανε γεμισμα.

δηλαδη εκανε μονο 2 λαθη? :stuck_out_tongue:

αν τερματισει αυτη η τσεχια και αυτη η πολωνια πιο πανω απο μας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας…επισης η διαιτησια ειναι τραγικα εχθρικη,εχουν παρει γραμμη απο τα αφεντικα τους να γαμησουν την ελλαδα,δεν εξηγειται αλλιως

ο κυριακος παπαδοπουλος ο καλυτερος ελληνας αμυντικος μακραν

Η καλύτερη στιγμή του διαιτητή σήμερα

Η διαιτησία δεν ήταν τόσο εχθρική, κάποια λάθη τυχαίνουν καμιά φορά. Απλά οι δικοί μας ήταν άκρως τραγικοί, ειδικά στο 1ο ημίχρονο.
Το μόνο καλό σήμερα ήταν η αλλαγή του Χαλκιά!
Με… νίκη επί Ρωσίας περνάμε; :lol:

νταξει μην εκνευριζεστε ειναι εμφανες οτι εχουμε κατεβει με βασικο στοχο να περασει ο Καραγκουνης σε συμμετοχες τον Ζαγορακη

το πιο πιθανο σεναριο ειναι η ρωσια να κερδισει σημερα. εμεις να παμε για τη νικη-προκριση (πρεπει να χασει κιολας η τσεχια) και να φαμε μια τσαπου απο τη ρωσια ΝΑ και μετα να τους κραζουμε κιολας :lol:

Έγραψα μισό κατεβατό και το έσβησα
Άντε σε 2 χρόνια στο μουντιάλ πάλι

Ο τρόπος για να περάσουμε στην επόμενη φάση είναι ένας

[SPOILER][/SPOILER]

ο δημοσιογράφος της ερτ προβληματίζεται γιατί έχουμε σκοράρει μόνο μια φορά εως τώρα στη διοργάνωση

λολ… εγω προβληματιζομαι γτ θα φυγουμε απο τη διοργανωση χωρις να εχουμε σκοραρει “νορμαλ” γκολ…

Τουλάχιστον θα πάω να δω Guardian και δεν θα έχω το μυαλό μου στο τρίτο παιχνίδι.

Πολύ κακή αλλαγή του Σάντος ο Μήτρογλου. Έκοψε την Ελλάδα στα δύο, ξανάδωσε το κέντρο στους Τσέχους, ξαναρχίσαμε τις γιόμες… Μεσοεπιθετικό βάζουν σε τέτοια περίπτωση όχι τέταρτο (!) επιθετικό.

Κατά τα άλλα ο Καραγούνης εμένα μου φάνηκε μια χαρά, Κ. Παπαπδόπουλος εξαιρετικός, Χολέμπας ανέβηκε, Σαμαράς φιλότιμος αλλά πολύ λίγος, Σαλπιγγίδης δε φάνηκε αλλά δε φταίει και αυτός, Φωτάκης και Τοροσίδης κακοί, Φουρτούνης και Κατσουράνης καλοί, Χαλκιάς για γέλια, ξεχνάω κανέναν.

Γενικα κακό στήσιμο από Σάντος, νομίζω, και κακή νοοτροπία στην ομάδα.

Με Σάντος χωρίς καφέ δερμάτινο δεν πας πουθενά…[-X

Για να γράψω σοβαρά βασικά, ας πάει και στο διάολο, αν είναι να παίζουμε αυτό το έκτρωμα που παίζαμε σήμερα και να με πονάει στα μάτια ας μην περάσουμε ρε φίλε. Δεν ξέρω τι πήρανε στο 2ο ημίχρονο με την Πολωνία και παίξανε λίγο ορθολογικά ας πούμε στο κέντρο για να βγάλουν καμιά κάθετη πάσα και γενικώς να κυκλοφορήσουν σωστά λίγο τη μπάλα αλλά αυτό που έβλεπα σήμερα με έκανε να θέλω να αλλάξω κανάλι.

Και λέει ο άλλος ότι δεν έκανε φάσεις η Τσεχία. Γιατί να κάνει δηλαδή ρε μπόκολη; Αφού σου ‘χει πάρει το ματς απ’ το πρώτο δεκάλεπτο με 2 πάσες ουσιαστικά και ξέρει ότι είσαι δυσκοίλια ομάδα επιθετικά, γιατί να πάει να κάνει φάσεις; Θα κάτσει πίσω να σε κοιτάζει που θα βγάζεις σέντρες.

Κουράζομαι να τους βλέπω δηλαδή … Δεν θυμάμαι αν ήμασταν τόσο κούρασελ και το ‘04 αλλά τότε ήμουν και μικρός, δε μ’ ένοιαζε και τόσο…

Μηδενικο πλανο παιχνιδιου και μετριοτατες επιλογες παιχτων…Φωτακης Φορτουνης Κατσουρανης (ως σεντερ μπακ) απλα για κλαματα. Τωρα για να περασουμε πρεπει να συνομοτησει οχι μονο το δικο μας συμπαν αλλα και ολα τα παραλληλα

Με τον οττο σε καποια ματς τουλαχιστον βλεπαμε μπαλιτσα:D

παιδια δεν εχουμε καθολου ομαδα εκτος απο μερικους καλους αμυντικογενεις παικτες. γτ ξενερωνετε? αφου δεν εχουμε ομαδα ειναι λογικο να μην μπορουμε να παιξουμε. το 2004 ειχαμε τουλαχιστον προσωπικοτητες.

πιστευω οτι η μαλακια ηταν οτι δεν καναμε αρκετες γιομες. ειδικα ο κατσουρανης…