“εξαιρετικο τελειωμα ο καραγκουνης: ισα ισα να παει μεσα η μπαλα” :lol::lol::lol:
[SPOILER]ρε λες??? [SPOILER]δυσκολα…[/SPOILER][/SPOILER]
“εξαιρετικο τελειωμα ο καραγκουνης: ισα ισα να παει μεσα η μπαλα” :lol::lol::lol:
[SPOILER]ρε λες??? [SPOILER]δυσκολα…[/SPOILER][/SPOILER]
Iσα ίσα να πάει μέσα. Θεός. :lol:
Και οτι πηγα να γραψω οτι κακως κραζεται τον Καρα… Ειναι φιλοτιμος και μαχητης ακομα και στην κακη του μερα ! Αλλα ο Κατσουρ πολλα λαθη…
Προσευχηθείτε τωρα να μεινει το αλλο ματς χ ωστε να μην αναγκαστει να παιξει μπαλα η ρωσια.
και οι δυο δεν περναμε αν μεινουν ετσι;
To έβαλε ρε ο κλαψιάρης! =D>
Θα σας στείλει όλους κουβά η Ελλάδα(3.7 την έδινε κιόλας)
Τελικά με κλανιές βάφεις και πολυκατοικία…είμαστε φαινόμενο…κι αυτός ο κατσουράνης ήμαρτον πια ας του δώσουν ένα redbull:p
Γελαω. Αν περασουμε, παιζω ολα μου τα λεφτα οτι θα παρουμε το τροπαιο. Χαλαρα.
Φαγωθηκε να βαλει γκολ η Καραγκουνα, ελπιζω να συνεχισουν να πιεζουν γτ θα φαμε ξυλο πισω.
κατσουρανης πραγματικα απαραδεκτος,η καραγκουνα σημερα εχει αποδεκτη εμφανιση ασχετως του γκολ…κραταμε γερα,παμε για αλλα 2 γκολ και πρωτια στον ομιλο:D
εντωμεταξυ παλι απο μιση φαση καναμε γκολ,η τυχη μας παει πολυ σε αυτο το γιουρο,που να παιζαν και λιγο μπαλα τα ρεμαλια
παντως αν περασουμε παιζω και γω τα φραγκα μου στον αλλο γυρο οτι θα το παρουμε:lol::lol:
ληξτο ρε ρεφερι!!!
ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΡΕ ΨΥΧΑΡΑ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
Σουταρε με το [U]κουταπιε[/U] ή ακουσα λαθος?
Φαινομενο παγκοσμιας κλιμακας.
Το παιδάκι έκοψε όλο το πλάνο από την ξανθια γαμώτο. Θα γινόταν τέλειο gif.
Όλη πίσω από το κέντρο τώρα στάνταρ
Επεξεργασία: Ντάξει, ακόμη πιέζουν ψηλά
Ελα ρε τυπαρα!!!Ρε λετε να γινει το θαυμα;;;
I am here: http://tapatalk.com/map.php?g5r0gi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κωλόφαρδη η ομας… Μακάρι να κρατήσουμε τώρα…
Πέτα έξω ρε γμτ τον κατσουρανη… Ναυάγιο είναι ο πουστης…
Ελα παμε σαν την Chelseaαρα αλλα βαλε τον καγκουρα μεσα ρε Σαντος.
Δωσε ρε μοσχάρι στο σαμαρά…
θα βλέπουν τα μούτρα του Καραγκούνη να σταυροκοπιέται και θα βαράνε το κεφάλι τους οι ευρωπέη
το σπιτακι σου κορακι…