Euro 2012

Γενικα πουτανα τα εχουνε κανει [-X

ναι αλλα εκεινο οντως δεν το ειχε καλα, μιας και αρχισε να τρεχει. τεσπα τραγικος ο εποπτης, τις εχασε και τις δυο.

Ο επόπτης μέσα σε 2 λεπτά χάνει 2 οφσάιντ και ένα γκολ, απίθανος λέμε! :lol:

Θα περιμενουμε το 95’ παλι για να δουμε καμια αλλαγη απο αγγλους;

Εντιτ: Βαζει Καρολ

Ο Ριμπερυ θελει μια μπαλα μονος του σημερα… τραγικος

2-0 η Σουηδια. τραγικη Γαλλια. δυσκολα τα πραγματα με Ισπανια το Σαββατο.

μακαρι να φανε μια ψωλια τα πουστριδια απο την Ισπανια, απο δω μεχρι την Ιρλανδια…

μετριοτατη οπως παντα η αγγλια σμρ.γαμωτο εκει που βλεπεις αγωνες σαν το σουηδια-αγγλια,πορτογαλια-ολλανδια,ελλαδα-ρωσια που ηταν ωραιοι και λες αντε αρχιζει να φτιαχνει το γιουρο,τρωως δυο φολες χθες και σμρ και λες παλι τα ιδια:?
κριμα παντως για τη σουηδια πρεπει να ηταν καλη σημερα.το φαρδος των αγγλων τους στερησε μια προκριση που αξιζαν πιστευω.

αντε μπας και φτιαξει το πραμα απο αυριο στα νοκ αουτ,αν και δεν ειμαι αισιοδοξος.

(τα) γαμησε η διαιτισια παλι!:stuck_out_tongue:

αν εξαιρεσεις οτι ειμαστε ελληνες και μας νοιαζει να περασει η εθνικη μας ΜΕ ΟΠΟΙΟ κοστος και γι αυτο αγωνιουμε οταν παιζει, που ειδες την ποδοσφαιρκη ομορφια στο ελλαδα-ρωσια? γιατι εγω δεν θυμαμαι -αν δεν κανω λαθος- να βλεπω 1 ομορφη φαση απο καποια ομαδα και για τα 90 λεπτα. θυμαμαι μια ελλαδα να παιζει μονο αμυνα και μια ρωσια να προσπαθει με βλακωδη μακρινα σουτ. δεν θυμαμαι πχ καθετες η καποιους ομορφους συνδυασμους απο καποια ομαδα. δεν θυμαμαι καν την ελλαδα να αμυνεται καλα και οταν παιρνει τη μπαλα να την κραταει “εξυπνα” και σιγα σιγα να βγαζει “επιθεσουλες”. με γιομες τους τη διναμε, την κατεβαζανε κ μετα ψαχνανε το γκολ με ολους τους λαθος τροπους.)

δεν το λεω επειδη επαιζε η ελλαδα.κλαιν.εδω στους αλλους εκραζα επειδη δεν γινοταν τπτ.αλλα οταν βλεπεις μια αγγλια πχ να βιαζει την μπαλα,η χθες την ισπανια πιο βαρετα πεθαινεις,το ελλαδα-ρωσια ειχε και φασεις(εστω και αυτες τις μπεκατσες των ρωσων),ειχε κυκλοφορια,ειχε δυο ομαδες που το προσπαθουσαν και δεν βαριοσουν ρε παιδι μου.

αλιμονο αν περιμενα να σω συνδιασμους απο τον κατσουρανη και σια να πουμε.

γενικα πως σας φανηκε η πρωτη φαση?
οι μεγαλες ομαδες απογοητευσαν γενικα.ολλανδια για πεταμα,αγγλια επιμενω μετρια και κωλος,ισπανια με τουε τιμιους ιρλανδους επαιξε απο κει και περα επισης περιμενα περισσοτερα,γαλλια εχω δει λιγο δεν με πειθει(οι σουηδοι τους παιζουν τωρα).μονο πορτογαλια εχει παιξει λιγο μπαλα και η γερμανια που ειναι γερμανια.παιζει οσο χρειαζεται για να νικησει.

νταξει καθαρα ποδοσφαιρικα εμενα προσωπικα το ματς της ελλαδας μου φανηκε χαλια. απο τα παιχνιδια της ελλαδας εγω ειδα “καλη” μπαλα στην αρχη των αγωνων με πολωνια και τσεχια (μονο απο τους αντιπαλους μας που εδειχναν να παιζουν διαστημικα :p) και στο β μερος με πολωνια οπυ καναμε καλο ματς.

γενικα γερμανια πολυ δυνατη και σταθερη, τις κακες αμυνες η πορτογαλλια εδειξε οτι εχει το ταλεντο να τις βιασει (αλλα μονο ετσι, με κροατια πχ δεν εχω ιδεα πως θα παει το ματς -που οι πορτογαλλοι ειναι το φαβορι). αγγλια σκατα, λογικα δεν θα παει μακρια εκτος αν της κατσει. η ιταλια ειναι μετρια αλλα στα ματια μου κακη δεν ειναι. δεν θυμαμαι αλλωστε ποτε τους ιταλους να παιζουν υπερποδοσφαιρο. η ισπανια τωρα, ειναι σχετικα πεσμενη αλλα ολοι την αντιμετωπιζουν οπως τη μπαρτσα (γτ κ αυτη ετσι περιπου παιζει), και ετσι εινια δεδομενο οτι τα πιο πολλα παιχνιδια της θα ειναι “βαρετα”. η γαλλια κακη δεν ειναι, προσωπικα την περιμενα χειροτερη.

θα δουμε 2 ματσαρες παντως στα προημιτελικα (ισπ-γαλ και ιτα-αγγλια) και αλλο 1 ματς που θα μπορουσε να ειναι πολυ καλο (κροατια-πορτ) και αλλο 1 που για μας θα εχει αγωνια (το δικο μας) οποτε ολα καλα!

Τσεχία - Πορτογαλία είναι το ματς.

Γουστάρω τετράδα με fucking…

Portugal
Italy
Greece
Spain

PIGS are coming to town…

http://www.sport-fm.gr/videos/1024791
:lol::lol:

:lol::lol:
πολυ ωραιο

Πράγματι, πρέπει να του έχει γίνει υποτιτλισμός για τουλάχιστον άλλα 9.000 ποδοσφαιρικά ματς :lol::lol: :-k #-o

Μπράβο Τσώχο, νά σαι καλά που μας δικαιώνεις όταν σε κοροϊδεύουμε…

ΤΖΟΡΝΤΙ ΑΛΜΠΑ :lol:

η bild έχει ξεφύγει

[I]«ο Σαμαράς πριν το παιχνίδι χρησιμοποιεί γυαλιστικό παπουτσιών για κρέμα μαλλιών». [/I]

:lol::lol::lol:
Έχουν γράψει πολύ πιο άθλια πράγματα, ποιος χέστηκε για τον Σαμαρά
Εγώ χειρότερα του έχω σύρει